Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
ДТП!!! Фото [Львів] і їх обговорення
- mytiania
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
- Контактна інформація:
перед 3 годиною на перехрестку Любінська - Окружна сталася аварія швидка "Богдан" на всьму ходу врізалась в таврію, поренені водій і пасажир таврії. водія,молодого хлопця,ці довбані лікарі не витягували з машини десь 20 хвилин,він бідний кричав і не міг рухатись... саме більше прикро шо водій швидкої виний і включили мигалки після аварії.отакі в нас медики...
- 21043 SW
- Ім'я:Юрий
- Стать:чоловік
- Номер:ВС6666АК
- Контактна інформація:
mytiania
Ну Ты смешной
:
А в правилах написано от 1 января 2002 года:
п 3.2 В случае приближения транспортного средства с включенным синим проблесковым маячком и (или) спец. звуковым сигналом водители прочих транспортных средств, которые могут создавать ему препятствие для движения, обязаны уступить ему дорогу и обеспечить беспрепятственный проезд указанного транспортного средства (и сопровождаемых им транспортных средств).
Ты вообще реально напиши, кто от куда ехал. На этой дороге есть только три направления: Люнская - Любинская (в аэропорт); Любинская (от центра) - Окружная (на лево и на право) и Любинская (от аэропорта) - Окружная (на лево и на право).
Кто от куда ехал, чтоб не заметить скорую? :lol:
Ну Ты смешной
Тут секунды решают, жить челу или нет, а тут "пацан" на Тавроне, который не знает правил вылитает... и аварияmytiania писав:але є дорога і тре думати шо там крім тебе ше хтось є, бо багато хто їздить і незнає правил,і нема чого пролітати світлофор на швидкості біля 80

А в правилах написано от 1 января 2002 года:
п 3.2 В случае приближения транспортного средства с включенным синим проблесковым маячком и (или) спец. звуковым сигналом водители прочих транспортных средств, которые могут создавать ему препятствие для движения, обязаны уступить ему дорогу и обеспечить беспрепятственный проезд указанного транспортного средства (и сопровождаемых им транспортных средств).
Ты вообще реально напиши, кто от куда ехал. На этой дороге есть только три направления: Люнская - Любинская (в аэропорт); Любинская (от центра) - Окружная (на лево и на право) и Любинская (от аэропорта) - Окружная (на лево и на право).
Кто от куда ехал, чтоб не заметить скорую? :lol:
Dynamic Sport Latvia
- pikach00
- Дякував (ла): 87 рази
- Подякували: 35 рази
http://sai.gov.ua/pages.shtml?id=432
От ще один привід ненавидіти малолітніх безмозглих мажорів...
- Mu$daY
- Ім'я:Вова
- Номер:ВС7779СТ
Як завжди перший [цензура].
Я там проходив вже після того як витягнули потерпілого і Даїшники оформили протокол. мені чогось здається шо то якраз таврія не права. Є такі любителі які на таких перехрестях на світлофорі на зустрічній стоять. Хоча не мені судити. Деталей незнаю а то шо можна побачити з фото маєте!
Я там проходив вже після того як витягнули потерпілого і Даїшники оформили протокол. мені чогось здається шо то якраз таврія не права. Є такі любителі які на таких перехрестях на світлофорі на зустрічній стоять. Хоча не мені судити. Деталей незнаю а то шо можна побачити з фото маєте!
Drifthooift
- Mu$daY
- Ім'я:Вова
- Номер:ВС7779СТ
Там шо десь написано шо там малолітні безмозглі мажори за рульом їхали???? То до речі чиїсь сини були, земля їм пухом. Ти звичайно вибач але логіка в тебе в даному випадку просто тупа! Ну а за то як вони їхали як бач і поплатилися.pikach00 писав:http://sai.gov.ua/pages.shtml?id=432
Drifthooift
- Jarevych
- Тюнінг клуб
- Ім'я:Ярік
- Дякував (ла): 10 рази
- Подякували: 82 рази
- Контактна інформація:
Да файна аварія, тільки цікаво чому Богдан не поїхав далі, якшо він так спішив, він ж мав право, там ж невідкладний виклик... Якшо б цей Богдан дійсно спішив на виклик то він би не чекав би до приїхду міліції, і не чекав, оформлення всього того. "Їм жеж кожна секунда дорога"
Машина не жінка , помилок не пробачає
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 17 гостей