про що мова йде?shpila писав:Ні, це не авто Олега М., це мабудь хтось новенький появився.
якщо про порша 924S то власник Роман, а я порша обслуговував
Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
про що мова йде?shpila писав:Ні, це не авто Олега М., це мабудь хтось новенький появився.
в мене ще й досі світятьсяaxel писав:Бодя, в деяких Е38 теж дверні ручки світилися
+1.... ззаду взагалі як корола якась...Vexler писав:за 2 останні дні вже 2 кемрі нові бачив....уродство повне
За це респект))) і Ромкові респект за то шо купив таку машинку))Олег М. писав:Ой скільки сил та часу мені прийшлось потратити щоб повиганяти чортиків і всілякий колхоз з цього поршика, щоб він почав нормально їздити.Кілька квіточок: рейкау хтось замутив від Форда сієри (поставив оригінальну), ступиці були заточені під підшипники made in USSR (вернув оригінальні) та ін, пів року робив, багато часу пішло в господаря на пошуки оригінальних з/чЗато їздить, тай ще й як їздить!!!!об'єм 2,5 літра 150к.с. кпп в задньому мості! і коли 150кс пхає в дупу а не тягне за ноздрі - це щось з чимось! Це треба відчути! Рекомендую!Порш 924/944 це класика порша!
і не в цю тему закинув!gribkoff777 писав:Ось кого вполював:
Thorn писав:і не в цю тему закинув!
вона вже пів року стоїтьhrdrive писав: вау, ше 2 тижні тому стояла розстріляна в Боді...
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 3 гостей