Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
black list львівських маршруток!
- andriy_zab
- Ім'я:Андрій
- Стать:чоловік
- Дякував (ла): 7 рази
- Подякували: 12 рази
Dark Wind сьогодні з цим хлопчиком їхав! їдемо-їдемо в лівому ряді- як положено по правилах бидловозів, а тут зправа хлопчика обганяє Лексус 300 і підрізає хлопчика [цензура]! Хлопчик руль повернув, по педалі нажав, пасажири переднє стікло поцьомкали; кожен вголос сказав негарні слова про хлопчика; я зійшов на зупинці, а хлопчик погазував собі далі в лівому ряді... Отакі- то "ваділи" в нашому місті розїжають...
Востаннє редагувалось Суб, 07 квітня 2007, 14:05 користувачем andriy_zab, всього редагувалось 1 раз.
- BOXER
- Номер:5666
- Дякував (ла): 78 рази
- Подякували: 23 рази
andriy_zab
...під%р... :evil:
Минулого тижня зі старої 51 чи то газельки чи мерса старого біля Стрийського базару ПОВНИЙ! бензобак відвалився! Він по ходу тільки заправився і на маршруті їхав з купою людей!!! І як вам? Водій звичайно не єдиний винен, але [цензура]... :evil: :evil: :evil:
...під%р... :evil:
Минулого тижня зі старої 51 чи то газельки чи мерса старого біля Стрийського базару ПОВНИЙ! бензобак відвалився! Він по ходу тільки заправився і на маршруті їхав з купою людей!!! І як вам? Водій звичайно не єдиний винен, але [цензура]... :evil: :evil: :evil:
Sad, but true.
- andriy_zab
2 Boxer : не поняв?
Якщо за рульом їде людина, на вигляд 14-15 років, то як її називати?Dark Wind писав: Не памятаю чи там була реклама. Я в шоці з них, сидить такий хлопчик який права після вчора получив, сігарета в зубах, мурка рубає. І потім думаєм чому маршрутка перевернулася чи ше шось того плану.
- BOXER
- Номер:5666
- Дякував (ла): 78 рази
- Подякували: 23 рази
Не тобі, а про нього...andriy_zab писав:2 Boxer : не поняв?
andriy_zab писав:Хлопчик руль повернув, по педалі нажав, пасажири переднє стікло поцьомкали; кожен вголос сказав негарні слова про хлопчика; я зійшов на зупинці, а хлопчик погазував собі далі в лівому ряді... Отакі- то "ваділи" в нашому місті розїжають...

Sad, but true.
- andriy_zab
BOXER respect!
2 ALL Будьте обережні! Водії маршруток вважають, що їм належить першочерговість проїзду на кільцях (дороги вже їх давно!). Приклад: Якщо ви їдете з наукової в лівому ряді, а маршрутка одночасно в правому, то потім намагаючись поїхати в центр-прямо через кільце по Кульарківській, водій маршрутки, рухаючись в правому ряді і повертаючи на Виговського вас не пропустить !!!!!!
2 ALL Будьте обережні! Водії маршруток вважають, що їм належить першочерговість проїзду на кільцях (дороги вже їх давно!). Приклад: Якщо ви їдете з наукової в лівому ряді, а маршрутка одночасно в правому, то потім намагаючись поїхати в центр-прямо через кільце по Кульарківській, водій маршрутки, рухаючись в правому ряді і повертаючи на Виговського вас не пропустить !!!!!!
- andriy_zab
vovka згоден, але я якраз і говорю, якщо водій на внутрішньому, а маршрутка на зовнішньому, то маршрутка, при одночасному перестроюванні, дороги не дасть. Це звичайно грубе порушення ПДР, і при можливому ДТП- маршрутка кошти поверне за ремонт, але нервові клітини не відновить!
Р.С. Просто це ще одна типова неприємна ситуація за участі маршруток, яку бажано уникати...
Р.С. Просто це ще одна типова неприємна ситуація за участі маршруток, яку бажано уникати...
- andriy_zab
Денис OK!
Після Паски створю тему white list львівських маршруток! Кожен, хто побачить маршрутку з цього розділу сідатиме в ню незадумуючись над своїм напрямком руху...
А взагалі то, варто було б зробити нашій мерії конкурс "Кращий перевізник року" з грошовими винагородами для кращих...
П.С. А пам'ятаєте, як у Львові 10 років тому з'явились перші маршрутки-50. Кожен водій тоді не мав права сісти за кермо без білої сорочки і краватки. Одне порушення ПДР і на наступний день водій маршрутки вже міг не виходити на роботу- його звільняли.... Ото були часи...
:
Після Паски створю тему white list львівських маршруток! Кожен, хто побачить маршрутку з цього розділу сідатиме в ню незадумуючись над своїм напрямком руху...
П.С. А пам'ятаєте, як у Львові 10 років тому з'явились перші маршрутки-50. Кожен водій тоді не мав права сісти за кермо без білої сорочки і краватки. Одне порушення ПДР і на наступний день водій маршрутки вже міг не виходити на роботу- його звільняли.... Ото були часи...

на выходных во львове один такой меня вез. в костюме, при галстуке. уж не знаю по поводу праздников нарядился или всегда так ездит.andriy_zab писав:Денис OK!
Після Паски створю тему white list львівських маршруток! Кожен, хто побачить маршрутку з цього розділу сідатиме в ню незадумуючись над своїм напрямком руху...А взагалі то, варто було б зробити нашій мерії конкурс "Кращий перевізник року" з грошовими винагородами для кращих...
П.С. А пам'ятаєте, як у Львові 10 років тому з'явились перші маршрутки-50. Кожен водій тоді не мав права сісти за кермо без білої сорочки і краватки. Одне порушення ПДР і на наступний день водій маршрутки вже міг не виходити на роботу- його звільняли.... Ото були часи...:
- andriy_zab
№ 37; ВС ХХ70 АС; сивуватий дядя. Характерні риси: через задні двері можуть вилітати пасажири. оскільки щоразу після рушання з місця чувся крик-прохання від пасажирів ззаді; також дядя любить висажувати пасажирів на лівій смузі; коли почуєте дим в салоні з запахом невідомої трави- теж не дивуйтесь- то всьо наш ваділа!
Пропоную провести акцію! В якийсь один день усій громаді Львова тупо не сідати в маршрутки-бидловози (вантажні мерси перероблені під пасажирські)! Нехай хто-зна що вам говорять власники цих "транспортних засобів", проте повірте мені: кожен бидловоз вже заробив як мінімум на один Еталон чи Богдан і змінити парк маршруток- не така вже й аж захмарна річ для перевізників!!!
Пропоную провести акцію! В якийсь один день усій громаді Львова тупо не сідати в маршрутки-бидловози (вантажні мерси перероблені під пасажирські)! Нехай хто-зна що вам говорять власники цих "транспортних засобів", проте повірте мені: кожен бидловоз вже заробив як мінімум на один Еталон чи Богдан і змінити парк маршруток- не така вже й аж захмарна річ для перевізників!!!

-
- Дякував (ла): 12 рази
- Подякували: 3 рази
- pikach00
- Дякував (ла): 87 рази
- Подякували: 35 рази
Питання, ви колись бачили щоб якийсь водій бидловоза включав фари коли починає темніти? Вважаю давно пора ввести пункт в правилах, а то деколи ідеш на обгон а тут чмо без фар на маршрутці. Ну не дрова ж везе скотина..
Злий я останнім часом, тупо включаю дальні в очі абсолютно всім придурками яким влом фари включити...
Злий я останнім часом, тупо включаю дальні в очі абсолютно всім придурками яким влом фари включити...
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 13 гостей