Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
black list львівських маршруток!
- andriy_zab
- Ім'я:Андрій
- Стать:чоловік
- Дякував (ла): 7 рази
- Подякували: 12 рази
Внаслідок останніх частих трагічних випадків з маршрутками у Львові, пропоную створити окрему тему з black списком маршруток, в які небезпечно сідати. Наприклад 2.04.2007:
1. Маршрут №1, ЛАЗ біленький з синіми полосками; ганяє в лівому ряді; починає рух, коли ще не всі пасажири зайшли в автобус. :00057:
Р.С.: Я розумію, що багато форумчан їздять на своїх авто по місту кожен день, проте, на мою думку, є як мінімум відсотків 30-40%, що добираються на навчання (роботу) на маршрутних транспортних засобах і тільки інколи люблять позажигати на своїх залізних кониках. :driving:
1. Маршрут №1, ЛАЗ біленький з синіми полосками; ганяє в лівому ряді; починає рух, коли ще не всі пасажири зайшли в автобус. :00057:
Р.С.: Я розумію, що багато форумчан їздять на своїх авто по місту кожен день, проте, на мою думку, є як мінімум відсотків 30-40%, що добираються на навчання (роботу) на маршрутних транспортних засобах і тільки інколи люблять позажигати на своїх залізних кониках. :driving:
- Fobos
- Рятівник форуму
- Ім'я:Юра
- Дякував (ла): 138 рази
- Подякували: 9 рази
- Контактна інформація:
Ми одного разу з другом на ГАЗоні їхали, повертали зі стрийської на наукову, дивимся а на нашій полосі мчить маршрутка, битком набита, кароче друг подивився вправо перешкоди нема і давай топити лоб в лоб, але ситуацію контролював але в той час дивився якби вбік, кароче воділа зупинився і руками почав махати з переляку, ну ми в метрах 5 вивернули
Думаю після такого фокусу він навряд че поїде там наступний раз.
Р.S. Взагалі та на перекрестку водії маршруток наче сходять з розуму, минулого року стоїм на світлофорі чекаєм повороту з наукової на стрийську до автовокзалу, вже поїхали, тільки повертати, тут зправа по тратуару мчится скажений бус, битком набитий з людьми і підрізає нас і %уярить прямо по перекрестку.
Р.S. Взагалі та на перекрестку водії маршруток наче сходять з розуму, минулого року стоїм на світлофорі чекаєм повороту з наукової на стрийську до автовокзалу, вже поїхали, тільки повертати, тут зправа по тратуару мчится скажений бус, битком набитий з людьми і підрізає нас і %уярить прямо по перекрестку.
- RED LINE
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
Їздив на ньому,водії-то є повний псіх :silly: ,йому би на дурку,а не за руль!andriy_zab писав:1. Маршрут №1, ЛАЗ біленький з синіми полосками; ганяє в лівому ряді; починає рух, коли ще не всі пасажири зайшли в автобус.
Dark Wind писав:95 маршрутка, водій років 18-19, він рушає так як на драгу, обганяє по зустрічній, тормозить тоже неплохо. Отаке то

Re: black list львівських маршруток!
а в чем смысл этой темы? типа распечатать список "плохих" маршруток и с ним сверяться перед посадкой в маршрутку?andriy_zab писав:Внаслідок останніх частих трагічних випадків з маршрутками у Львові, пропоную створити окрему тему з black списком маршруток, в які небезпечно сідати.
- andriy_zab
lex роздруковувати не обов'язково. А от почитати- корисно! Так, на мою думку, маршрутку №29А з телевізором, №1 з синіми полосами форумчани вже будуть оминали! Не рідко сівши в маршрутку, ми лапаємо себе на думці: чому ми не почекали наступної, і сіли з "веселим" водієм!
Р.С. Мета теми:
1. Ознайомлення з життєвонебезпечними маршрутними транспортними засобами Львова.
2. Щоб завадити попадання маршруток з теми "black list львівських маршруток!" в тему "ДТП!!! Фото"!
...
Р.С. Мета теми:
1. Ознайомлення з життєвонебезпечними маршрутними транспортними засобами Львова.
2. Щоб завадити попадання маршруток з теми "black list львівських маршруток!" в тему "ДТП!!! Фото"!
...

- andriy_zab
-
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
в тему анек
В автобусе:
- Девушка, вы выходите?
- Выходят замуж!
- Девушка, вы сходите?
- Сходят с ума!
- Может, вы вылазите?
- Вылазят, когда рождаются!
Мужчина, пинком выпихивая ее из автобуса:
- С днем рожденья, [цензура].
:megalol:
В автобусе:
- Девушка, вы выходите?
- Выходят замуж!
- Девушка, вы сходите?
- Сходят с ума!
- Может, вы вылазите?
- Вылазят, когда рождаются!
Мужчина, пинком выпихивая ее из автобуса:
- С днем рожденья, [цензура].
:megalol:
ЖИЗНЬ це є вєщь яка вася ніхто не поймe цієї вєщі і цю вєщь тяжко поняти ...
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 24 гостей