Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Виродки на дорозі
- hrdrive
- Стать:чоловік
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
- Контактна інформація:
Sally, ти вважаєш шо влючати фари вдень - це є тупо і вони сліплять?
фари вдень мають світитися однозначно. у всіх!
фари вдень мають світитися однозначно. у всіх!
INTE®©ULLE®™
- Sally
- Ім'я:Оля
- Номер:B3
Re: Виродки на дорозі
hrdrive, фари незалежно від того чи вони світять вдень чи вночі напружують очі зустрічних водіїв. якщо день поїздити по дорозі де всі з увімкненими фарами, то до вечора очі будуть боліти страшенно бо будуть перевтомлені. є випадки коли фари варто включити, наприклад коли машина "зивається" з асвальтом чи снігом, коли їде за сонцем і зустрічні можуть не бачити, коли їде душе швидко, щоб здалека бачили того гонщика і знали що він жене, але не весь час тим більше все підряд дійсно як гирлянда.
zubylo.lviv.ua
- Thug
чічас буде фаросрач 

- Sluva
- Ім'я:Славік
- Дякував (ла): 14 рази
- Подякували: 28 рази
Бідні жителі ЄвропиSally писав:якщо день поїздити по дорозі де всі з увімкненими фарами, то до вечора очі будуть боліти

"Живіть так, щоб було з чого поржати" (с) Кузьма
- hrdrive
- Контактна інформація:
Sally, Оля, вибач, але ти тут апріорі неправа
дальше вести дурну дискусію не збираюся.

дальше вести дурну дискусію не збираюся.
INTE®©ULLE®™
- Sally
не розумію в чому моя неправість. обгрунтуй! це не дискусія, я знаю, що фари втомлюють очі, це факт, а не моя придумка. в чому неправість не розумію.hrdrive писав:Sally, Оля, вибач, але ти тут апріорі неправа
zubylo.lviv.ua
- Thug
Sally, фари вдень не втомлюють, якщо не дивитися прямо на них. Якщо вони все одно втомлюють твої очі - значить щось не так з очима
Ввімкнені за містом фари дуже сильно зменшують шанси того, що хтось почне обганяти тобі влоб. А вмісті - зменшують ймовірність того, що хтось тебе не побачить в дзеркалі при перелаштуванні (і в похмуру погоду, і під час опадів, і навіть при яскравому сонці, якщо воно ниьзко і позаду)
Ввімкнені за містом фари дуже сильно зменшують шанси того, що хтось почне обганяти тобі влоб. А вмісті - зменшують ймовірність того, що хтось тебе не побачить в дзеркалі при перелаштуванні (і в похмуру погоду, і під час опадів, і навіть при яскравому сонці, якщо воно ниьзко і позаду)
- hrdrive
- Контактна інформація:
Sally, нічого фари не втомлюють. якщо розглядати це в контексті безпеки - а вона тут домінуюча, то втома очей - це нічо, в порівнянні з безпекою твоєю і оточуючих. нічого не втомлюється, ти машину з фарами бачиш секунд 5, від сонця ефект в 100 разів разючіший і втомливіший виходить. то що в день взагалі не їздити?
це брєд, ше такого не чув. на фари не потрібно дивитися - дивишся на свою смугу і все. а як вночі люди їздять? коли всі на фарах? і нічого.
це брєд, ше такого не чув. на фари не потрібно дивитися - дивишся на свою смугу і все. а як вночі люди їздять? коли всі на фарах? і нічого.
INTE®©ULLE®™
- Thug
От тому дехто не вмикає фари аж до повної темряви - наші очі бережуть!hrdrive писав:а як вночі люди їздять? коли всі на фарах? і нічого.

- Liuskywalker
- Ім'я:Любомир
- Дякував (ла): 76 рази
- Подякували: 58 рази
додайте, що це стосується нормально відрегульованих фар і при умові використання ламп номінальної потужності , чи ксенону, якщо конструкція фари це передбачає ! :) А на рахунок світла вдень - дивно ,чому ж наші "народолюбці" не внесли зміни в ПДД про обов'язковість DRL ? Факти ж - річ вперта !
Праця зробила з мавпи змучену мавпу ! ©
- Sally
що це?Liuskywalker писав:DRL
Thug, я 10 років відносила окуляри (як виявилось даремно), і хоч зараз зір виправився, але деякі проблеми ще існують і наприклад читати довго не можу бо очі втомлюються і хочеться просто заснути. і таких як ціле море, тим більше з віком очі "зношуються" як і витривалість і здатність до швидкої реакції і реабілітації. я ж написала що часами це доречно, але часом зовсім ні до чого. ну хіба панти поганяти. а якщо ще й включають і фари і протитуманки і все на купу то це взагалі якийсь брєд

zubylo.lviv.ua
- Sluva
- Ім'я:Славік
- Дякував (ла): 14 рази
- Подякували: 28 рази
DRL або Day Running Lights або фари денного світлаSally писав:DRL
що це?

"Живіть так, щоб було з чого поржати" (с) Кузьма
- Myself
- Ім'я:Oleksandr
- Номер:ВС 0990 ВО
- Дякував (ла): 19 рази
- Подякували: 71 рази
- Контактна інформація:
Sally, Олю, це все жовано-пережовано стопіццот раз
... Вдень ближнє світло - запорука безпеки
Їжджу постійно так, за дуууже рідкими винятками... Почитай оце, все зрозумієш: там доступно, просто і з кАртІнками
От щодо туманок - згоден, вони ні вдень, ні вночі в хорошу погоду не потрібні - йно в туман. Ну але то таке 

"Нам не страшні московські воші. Нам страшні українські гниди."
Симон Петлюра
Симон Петлюра
- Cr@zy
- Дякував (ла): 23 рази
- Подякували: 15 рази
- Контактна інформація:
Незнаю що це був за "автопробіг", але на дорозі витворяли х*рню. В районі 10:20 по вул. Липинського-Б.Хмельницького-Грінченка і незнаю куди далі поїхала група авто з аварійками(був якийсь прапор на одній, не встиг роздивитись шо на ньому було, а то б знав хоть на якому форумі запостити, шоб дойшло по призначенню).
Особисто мене ніхто не підрізав чи ше чогось в тому роді не було, я їхав з тою ж швидкістю і получався, як би "замикающим" ту колону, а на дорозі було майже таке, як на 3:40 цього відео
Перекривати 2-ма машинами кільце, потім поворот з Б.Хмельницького на Грінченка внагляк, як на тому відео - це по бичому! Хотіли прокататись колоною, можна було організовано вистроїтись в один ряд і інші водії вас би самі пропускали, а не в шашечки і з такими маневрами як ви це зробили. Вообщєм нізачот!
п.с. вроді вспишка час від часу мелькала, може десь вспливуть фото "героїв"
Особисто мене ніхто не підрізав чи ше чогось в тому роді не було, я їхав з тою ж швидкістю і получався, як би "замикающим" ту колону, а на дорозі було майже таке, як на 3:40 цього відео
Перекривати 2-ма машинами кільце, потім поворот з Б.Хмельницького на Грінченка внагляк, як на тому відео - це по бичому! Хотіли прокататись колоною, можна було організовано вистроїтись в один ряд і інші водії вас би самі пропускали, а не в шашечки і з такими маневрами як ви це зробили. Вообщєм нізачот!

п.с. вроді вспишка час від часу мелькала, може десь вспливуть фото "героїв"
- Sally
я не завжди знаю що туманки а шо просто додаткові фари для сліпихMyself писав: От щодо туманок - згоден

zubylo.lviv.ua
- gribkoff777
- Ім'я:Тарас
- Номер:BC ☻ AA
- Контактна інформація:
Я собі налаштував так, що при заведенні автоматично вмикаються ближні фари. А додаткові фари - вони світять не далі, ніж 3 метри перед машиною - вмикаю за настроєм (рідко, щоб не позакисали
). І нікого вони не сліплять - питав багатьох ( співробітники, друзі тощо).

Хочеш миру - готуй Parabellum
- bossjara
- Ім'я:Антон
- Номер:59105TC
- Дякував (ла): 1 раз
- Подякували: 5 рази
- Контактна інформація:
Оля, в мене в колишнього співробітника( та й в багатьох інших людей я думаю теж) на Тойоті Короллі з заводу! було зроблено так, шо при включенні живлення включались ближні фари. Тобто при заведеній машині фари взагалі не відключались. ніяк. з заводу!
це якшо не поміг аргумент Myselfа,
це якшо не поміг аргумент Myselfа,
http://tuning.lviv.ua/forum/viewtopic.php?f=39&t=29544
- Thug
bossjara, у ніссанів теж так. принаймні, у Х-трейла
- vovka
- Дякував (ла): 56 рази
- Подякували: 96 рази
- Контактна інформація:
bossjara писав:на Тойоті Короллі з заводу! було зроблено так, шо при включенні живлення включались ближні фари. Тобто при заведеній машині фари взагалі не відключались. ніяк. з заводу!
на щастя у фордів не так :)Thug писав:у ніссанів теж так. принаймні, у Х-трейла
я вважаю що це є тупо з включеними фарами постійно їздити в сонячний день. може сліпі і неуважні хай собі ліпше окуляри куплять, а ще краще взагалі не сідають за кермо. не пригадую випадку щоби я непобачив вдень машину

щось від тих досліджень неоднозначне враження (зразу згадуються досліди британських вчених). особливо від тих картинок по ссилці

який смисл в тому що я бачу в зеркалі заднього виду жигуля з фарами далеко на горизонті ?

Чому цього досі ще не ввели наприклад в Німеччині яка дотошно до всяких таких приколів ставиться. може не все так однозначно як ви собі тут придумали ?

- vovka
- Дякував (ла): 56 рази
- Подякували: 96 рази
- Контактна інформація:
от вночі якраз втомлюєшся набагато більше чим вдень.hrdrive писав:а як вночі люди їздять? коли всі на фарах? і нічого.
От ще нормальна ссилка
http://www.prav-net.ru/forum/viewtopic.php?f=16&t=496
виділив ключову річВо первых, вся Европа состоит не из 19 стран, а, как минимум, из 50-ти
Во-вторых, в большинстве из этих 19-ти стран обязательно включение за городом, на автомагистралях или на скоростных шоссе (которые в России только собираются строить!)
В-третьих, в некоторых странах вообще только предписывается включать свет в определенное время года.
В-четвертых, во всех этих странах действует закон об ОБЯЗАТЕЛЬНОЙ замене в автомобилях ламп накаливания на лампы дневного света, т.е. правительства заранее исключают материальные потери своих граждан!
В-пятых, про ближний свет в городе вообще ничего не сказано! т.е. гражданам свободной Европы предоставлена возможность самим определять когда им включать ближний свет в городе.
Теперь представим себе мысленно размер Европы и размер России. В микроскопической Европе закон адаптирован конкретно к каждой территории, а в гигантской России, (занимающей два материка) от Чукотки до Сочи введен единый регламент независимо от того, живешь ли ты за полярным кругом, где полгода ночь, или в Анапе, где 340 дней в году солнце!

Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 9 гостей