+1 за лайтові мати)
Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Kost писав:www.underground.lviv.ua
"чуток" на нашому форумі не прокатить, тому що в кожного свій чуток, і в реченнях стане більше матів ніж звичайних слівBOXER писав:і на опель-клубі (де набагато більше народу) дозволяють чуток поматюкатись))
+ з негарними вставками з російської мови :)hrdrive писав:вчимось говорити гарною українською мовою
weber писав:Обговорення правил форуму
О... оказується цей форум керується примхами модератора... СуперDenja написав:
kym, Прошу утриматися від дискусій в цій темі !!! Нехочеться банити Вас просто так, але як показав досвід - нічого путнього від ваших аргументів небуде. Рахуйте це примхою модератора...
Я ше рік тому просив не постити в технічних темах (та і не лише я). Всі ваші аргументи нажаль вводили лише в оману користувачів...kym писав:чи послати форум і не тратити на нього свій час і знання, щоб читачів форуму збільшувалось, а відповідно і доходи від реклами
В даній ситуації мене цікавить думка адміністрації а не звичайного модератора. І пости я пишу не для модераторів а для читачів і вони приймають рішення чи їх вводять в оману чи ні. І щоб визначати де омана а де ні треба самому мати відповідний рівень кваліфікації.Denja писав:Я ше рік тому просив не постити в технічних темах (та і не лише я). Всі ваші аргументи нажаль вводили лише в оману користувачів...
Це для тебе модератор і адміністрація - для мене найнятий працівник типу продавець в магазині...... а кінцеве рішення приймає клієнт - покупець - іде в інший магазинRED_Spider писав:а Denja для тебе і модератор і адміністрація в одній особі...
kym писав:Це для тебе модератор і адміністрація - для мене найнятий працівник типу продавець в магазині...... а кінцеве рішення приймає клієнт - покупець - іде в інший магазин
флудилка специально создана, что-бы не подподать под правила форумаsergey писав:Ну вот і ваші правила
, нащёт этого, не нарушай правил, не будет карточки!!!sergey писав: обіцяє забанити
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей