може то собі поставити ровал 3,0 ?LEgEnDA писав:грубо кажучи - все ок

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
може то собі поставити ровал 3,0 ?LEgEnDA писав:грубо кажучи - все ок
дивлячись якої цілі добиваєшся...LADA писав:може то собі поставити ровал 3,0 ?
в мене ричагом :)LEgEnDA писав:к як я це робив шайбами а не пластиною
LEgEnDA писав:На днях почав шародіти компресор, відразу відключив його, вчора розібрав - розлетівся підшипник. Треба поміряти розміри і підібрати. Стан поршенька і гільзи - норм. Змажу і буде бігати( надіюсь)![]()
А вот сьогодгі пхав від діавесту на зеленій(біля арсену) машину в низ до заправки на кільце ДСК![]()
Думав бензина сі скінчила, а то закінчився бензонасос...
Озброєвшись штангель циркульом(більше ніякого інструменту не було) зняв свій, і пішов на базар до фікуса, полазивши там і всіх діставши купив якийсь польський за 450 грн в зборі зі всім. Поставив - завівся, і вот я дома![]()
та бо в зборі з колбою і т.д.. Дорого, а шо паделать коли треба на вжеZiro-cool писав:чуєш, може ше пласкогубцями поміняєш мані задні сайленти ,
вигляд класний, 450 наших, шось сильно дорого,
доречі...а у тебе стоїтьякийсь датчик рівня...чи подушки треба в ручну підкачуватиLEgEnDA писав:а днях почав шародіти компресор, відразу відключив його, вчора розібрав - розлетівся підшипник. Треба поміряти розміри і підібрати. Стан поршенька і гільзи - норм. Змажу і буде бігати( надіюсь)
датчик тиску. По ньому орієнтуюсь і кнопкуою підкачую-опускаюcrush писав:доречі...а у тебе стоїтьякийсь датчик рівня...чи подушки треба в ручну підкачувати
в натуреЖульєн писав:красавчік,уася
та навіть якшо і надумається продаватись то ніякої передпродажної підготовки не буде))hrdrive писав:пердпрожана підготовка?
LEgEnDA писав:упив якийсь польський за 450 грн в зборі зі всім. Поставив - завівся, і вот я дома
нє ну то є сильно...LEgEnDA писав:Помив машину![]()
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 16 гостей