Автомобілі закордонного виробництва та їх обслуговування

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK

Закрито
Чи варто купляти новий Opel astra clasic 1.4
pikach00
Стать:чоловік
Дякував (ла): 87 рази
Подякували: 35 рази

Повідомлення pikach00 » Чет, 05 квітня 2007, 14:46

Yelik писав: Само собою, тут питань не виникає. Але все ж дай відповідь на питання
Yelik писав:1. Допустим якийсь Пилип їздить на машині, допустим 20тис. км в рік, питання: "Він може оцінити переваги і недоліки машини на якій він їздить?"
Не може.

І у мене зустрічне питання - чи може допустим lizun(lizun, вибачай;) ) оцінити переваги і недоліки машини проїхавши в ній менше ніж 100 км? По моєму не може.

А чи може RS який у профілі має написано Рено Меган але чомусь часто бачу його на буді і при чому він не їздив на астрі класік по хамськи говорити що це машина яка ржавіє?
По моєму також не може.

SVoloSH
Дякував (ла): 0
Подякували: 0

Повідомлення SVoloSH » Чет, 05 квітня 2007, 14:50

Yelik писав:
SVoloSH писав:...спалився.....так залежить..ще і як - люди які АБСОЛЮТНО НІФІГА НЕ ШАРЯТЬ в машинах і які можуть розповсюджуватися на рахунок шо круче Мерседес (папін, або за його ж бабки), або Опель (власний, хоч і жигуль німецький, зато не корейський), просто гонять порожняк
Чесно? Нічого не зрозумів, що ти хотів сказати! :)
...то була думка про все вище прочитане. Мене вбило просто однозначне - Лачетті - краще Асти Г, а ще шо Лайнос в одному ряду з Астрою :D ? То хто про таке міг заявити? Супер розуміюча людина? :?
Yelik писав: Давай по порядку, вроді напив в профілі "керую програмістами" :) а внятно висловитись не можеш :)

1. Допустим якийсь Пилип їздить на машині, допустим 20тис. км в рік, питання: "Він може оцінити переваги і недоліки машини на якій він їздить?"

Людей які взяли в тата/мами машину покататись і дають широкі висновки не враховуєм!
..гм... за локті мене кусатимеш?.. :) я шо хочу там і пишу ;) Придиратися ДО ЦЬОГО - не мачого.

1. відповідаю : якшо машина нова, то все залежить від класу, тому шо людина буде порівнювати перш за все машину того ж класу. Ну не захочеш ти сідати в ЗАЗ-968, якшо ти вже скажімо на Ланосі проїхав ті самі 20 000. Нова машина, якшо це не , скажімо та ж Лайнос або Лачетті (якшо говорити про один клас з Астрою Г) - за 20 000 - може нічого і не відчути. Основна проблема Лачеть - ~7 000 - Трабли з рульовою. Зайди на форум Лачетті/Нубіра - там люди все дословно пояснять. Вони мені розказували, шо якраз навіть СТО шевролє - вже не хоче займатися по гарантії тою рульовою. За 10-12 тищ , починаються інші проблеми. Знову ж, кшо вже так неохота вірити - просто для порівняння відкрий ВАШ магазин..:) штук 7 Лачеть які ще і 30 000 не проїхали :) Астри - майже всі німаки і до 99 року. Тому - якшо все вище загадане, то за такий малий пробіг - людині відчує "переваги". Якшо це новий Мерс, - то взагалі ніфіга не відчує. Якшо це зубіла -то відчує людина...ууу......багато чого. Починаючи з моменту покупки.
ELSE - машина не нова. Туут..так само є варіанти..і дуже багато. Знову ж таки - скільки разів по 20 000 вона проїхала? Для того шоби відповісти на це запитання - треба точно знати скільки вона проїхала, бо як правило, у всіх машин, за час експлуатації - виникають одні і тіж проблеми. Якшо хочеш можеш глянути в неті, один з сайтів вивісив порівняльну таблицю самих популярних марок машин і шо в них ламається в залежності від року випуску. Писало - незалежне видання... Сам шукай лінк.. :) Я думаю, шо гугла -нормально проіндексала ту статтю, так шо знайдеш.

ще пять копійок про також згадану Авео..ги..А шо - ніхто не чув як балка в багажнику лопається? І при тому ще до 15 000 :(

Yelik
Дякував (ла): 1 раз
Подякували: 24 рази
Контактна інформація:

Повідомлення Yelik » Чет, 05 квітня 2007, 14:50

pikach00 писав:Не може.
Чому? :shock:
volleyball.lviv.ua/blog/

SVoloSH
Дякував (ла): 0
Подякували: 0

Повідомлення SVoloSH » Чет, 05 квітня 2007, 14:55

а ти звідки знаєш є в мене гроші чи нема? на даний момент мене влаштовує їздити на тому шо є бо за ті гроші ліпшого не купиш а гроші то питання часу сьогодні вони є а завтра нема! А заробляти гроші шоб вкладати їх в автомобіль це маразм!
ти сам сказав, я тебе цитую:

Мав би гроші купив би ліпше б/у БМВ ніж новий Опель

Yelik
Дякував (ла): 1 раз
Подякували: 24 рази
Контактна інформація:

Повідомлення Yelik » Чет, 05 квітня 2007, 15:01

Думаю Telec зробив для себе висновок щодо покупки авто, а ми зайшли в тупік із суперечкою про Опелі і ін. авто. Кожен залишився при своїй думці.

Тему вважаю вичерпаною тому закриваю.
volleyball.lviv.ua/blog/

Закрито

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 3 гостей