Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
ВАЗ 2108, 1.4, 1992 р.в.
- vovka
- Стать:чоловік
- Дякував (ла): 56 рази
- Подякували: 96 рази
- Контактна інформація:
Сьогодні зранку наблюдав як майстер важив поршні (ko3a4ok не дасть збрехати
) - вага поршнів (в зборі з пальцями) коливалася аж на цілих 5 грам!!! Майстер доопрацював поршні до однакової ваги.
Якщо комусь цікаво, то харківський литий поршень D79 в зборі з пальцем важить 476 грам.
Обіцяли мене в наступний понеділок-вівторок нарешті випустити

Якщо комусь цікаво, то харківський литий поршень D79 в зборі з пальцем важить 476 грам.
Обіцяли мене в наступний понеділок-вівторок нарешті випустити

- vovka
- Контактна інформація:
Завести то ми завели, а вот їздою виникли проблеми 
Холостого нема (в прямому смислі), до 2000 не їде (в прямому смислі), після 3000 відчувається що появилося купа дурі якої до того небуло, але далі 3500 казав майстер не крутити на обкатці
Одним словом ми з Назаріком прозріли поки доїхали в гараж, він певно передумав вже шось тюнити
Звук як в ралійної машини, запишу на відео завтра холості (точніше хтось запише, бо холостих нема треба підгазовувати)
Одним словом чекає ще процес настройки, заміни свічок, купівля розрізної шестерні, шаманство з карбюратором, установка вихлопа

Холостого нема (в прямому смислі), до 2000 не їде (в прямому смислі), після 3000 відчувається що появилося купа дурі якої до того небуло, але далі 3500 казав майстер не крутити на обкатці

Одним словом ми з Назаріком прозріли поки доїхали в гараж, він певно передумав вже шось тюнити

Звук як в ралійної машини, запишу на відео завтра холості (точніше хтось запише, бо холостих нема треба підгазовувати)

Одним словом чекає ще процес настройки, заміни свічок, купівля розрізної шестерні, шаманство з карбюратором, установка вихлопа

- vovka
- Контактна інформація:
Короче великий РЕСПЕКТ юзерам yes (без нього я би взагалі ні на що би не рішився і нічого би певно і зробилося), Nazarik, ko3a4ok, Dimon, Figaro, CHAOS, 21043 SW, Saba 2106 , ROTOR, d.j. Kvass за допомогу в розборці і зборці двігла, перевозки запчастин, купівлі запчастин, тягання мене на тросі, відповіді на тупі питання і консультації в процесі роботи і т.п. і т.д.
Якшо когось забув звиняйте, просто я ше під враженнями
Також респект всім хто морально підтримував
Тре буде зібратися і обмити побудову нового двігла (надіюсь не останнього, так як клас до 1.4 то тільки початок)
Якшо когось забув звиняйте, просто я ше під враженнями

Також респект всім хто морально підтримував

Тре буде зібратися і обмити побудову нового двігла (надіюсь не останнього, так як клас до 1.4 то тільки початок)

- rudi_stryi
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
- Контактна інформація:
- Leon_Sanya
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 5 гостей