Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Де поставити ГБО у ЛЬвові?
- OKurylyshyn
- Ім'я:Олег
- Стать:чоловік
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
p0var,
Максим, а знижки для автоклубів у вас існують?
Максим, а знижки для автоклубів у вас існують?
- t309
- Ім'я:t309
- Контактна інформація:
Re: Де поставити ГБО у ЛЬвові?
Igor_Lviv, ні на пропан бутані 1:1 ніколи не вийде(це суперечить законам фізики) в ідеалі!!!!! 1:1.1 питома теплота згорання пропану менша за бензин, а от на метані можливий навіть варянт 1:0.9 так як його теплота згорання більша, але ідеал то сам розумієш тому не рідкість і 1:1.2 а то і 1.3 і установщики розведуть руками і скажуть шо так має бути і що ти не один такий а при теперішній ціні пропанбутану і 1:1.3 виходить пофіг на чому їздити, ну може зайвих 8-10км на сотні, економія 8-10 відсотків нівелюєтся обслугою гбо не кажучи вже про відбивання вартості встановлення, моє особисте імхо гбо має право на життя лише за умови співвідношення ціни газ/бенз 1:2
https://goo.gl/TcJrkr
Ні хабарям, відкатам, порушеням ПДР!
- Igor_Lviv
- Ім'я:Igor
t309, ти розумієш, з того лінку, що я давав - найбільше скептиків - люди, які ніколи гбо в очі не бачили. У мене, як мінімум, троє одноклубників з Мітсу (9 Ланцер і 2-а Ікси) мають власне такі параметри.
Правда, двоє знайшли собі толкових майстрів (вони не зі Львова), а третій - сам налаштовує собі параметри, міняє прошивки (мозги - Стаг 4 Преміум).
Звісно, витрати пального, це, насамперед, стиль їзди.
Але, разом з тим, при однаковісіньких двигунах у мене не бензині по місту 10-12л, у нього на газі - 9-11. Траса 8-10 у мене, 7-9 - у нього.
Найбільша проблема ГБО, на скільки я вже в курсі - МАЙСТРИ! Тобі будуть розказувати про притирки, проблеми з інжектором, "а що ж ти хочеш?", "у всіх так", поганий газ і т.д., і т.п. А толкових людей - мізер.
Зрештою, це проблема не гбо, а всіх галузей - горе-комп'ютерщиків, майстрів, які замість зчіплення примудряються міняти підшипник ступиці, продавців у магазинах, які не орієнтуються, що продають тощо.
Правда, двоє знайшли собі толкових майстрів (вони не зі Львова), а третій - сам налаштовує собі параметри, міняє прошивки (мозги - Стаг 4 Преміум).
Звісно, витрати пального, це, насамперед, стиль їзди.
Але, разом з тим, при однаковісіньких двигунах у мене не бензині по місту 10-12л, у нього на газі - 9-11. Траса 8-10 у мене, 7-9 - у нього.
Найбільша проблема ГБО, на скільки я вже в курсі - МАЙСТРИ! Тобі будуть розказувати про притирки, проблеми з інжектором, "а що ж ти хочеш?", "у всіх так", поганий газ і т.д., і т.п. А толкових людей - мізер.
Зрештою, це проблема не гбо, а всіх галузей - горе-комп'ютерщиків, майстрів, які замість зчіплення примудряються міняти підшипник ступиці, продавців у магазинах, які не орієнтуються, що продають тощо.
- t309
- Контактна інформація:
Igor_Lviv, я не скептик я реаліст, у мене стаг 300 + від преміума відрізняєтся лише відсутністю обд, ставив сам настроюю сам наразі все настроено як книжка пише окрім температурної корекції криві зпівпадають ідеально, корекція відносно обертів відстроєна от ще відстрою темп корекцію і остаточно вискажу своє фе, але незалежно від того всього 1:1 це анріл що б там хто не говорив, точніше як факт такий результат можливий, але це буде або бідна суміш або якась інша не явна проблема в роботі двигуна наслідком якої буде, машина яка нікуя не їде і цим спонукає тебе тошнити як пенсіонер а не пересуватись зі звичним для тебе стилем їзди,от що правда так це що реально до 4000к що на газу що на бензі машина їде однаково, але пє нажаль далеко не однаково, добитись розходу 1:1 і можливо навіть 1:95 думаю можна лише підніманням компресії і як наслідок кпд, але тоді машина стає чисто газовою а для прогріву канає тільки 98бенз і недай бог на бензі їздити!!!!
- Igor_Lviv
t309, ти ж не забудь, що я теоретик, на разі!
Тобто, ти пишеш чайнику.
Ото можеш детальніше пояснити:

Ото можеш детальніше пояснити:
Бо власне один знайомий з газом скаржився, що почав з АЗС пропадати 98-ий.можна лише підніманням компресії і як наслідок кпд, але тоді машина стає чисто газовою а для прогріву канає тільки 98бенз і недай бог на бензі їздити!!!!
-
- Лінгвіст
- Ім'я:Felix
- Дякував (ла): 2 рази
- Подякували: 37 рази
- Контактна інформація:
залатиє слава (с)Igor_Lviv писав:Найбільша проблема ГБО, на скільки я вже в курсі - МАЙСТРИ! Тобі будуть розказувати про притирки, проблеми з інжектором, "а що ж ти хочеш?", "у всіх так", поганий газ і т.д., і т.п. А толкових людей - мізер.Зрештою, це проблема не гбо, а всіх галузей - горе-комп'ютерщиків, майстрів, які замість зчіплення примудряються міняти підшипник ступиці, продавців у магазинах, які не орієнтуються, що продають тощо.

- t309
- Контактна інформація:
Felix, +1000000
Igor_Lviv, зменшення камери згорання,наприклад зняти міліметр з головки.
Igor_Lviv, зменшення камери згорання,наприклад зняти міліметр з головки.
- p0var
- Ім'я:Макс
- Подякували: 4 рази
- Контактна інформація:
OKurylyshyn, існує :)
моб. 098 943 03 54
instagram.com/westgaslviv
westgas.lviv.ua
westgas.lviv.ua
- p0var
- Контактна інформація:
Igor_Lviv, найшов кучу і ссилок і тем по всім нашим спорам) в двох словах: засверлюватись - як ми казали (пошукай фото монтажів). Воду підключати тільки через тройнікі (зимою поки пічка працює - буде грітись бо я циркуляція, літом циркуляції в тому шлангу просто не буде), стаг преміум - дійсно багато нарікань на неправильні показники корекцій.
Взагалі найкраще ОБД корекція реалізована в Zenit Pro, ну і King OBD хвалять. Зеніт сам собі пару місяців поставив - крута штука, задоволений.
P.S. Як поставиш - заїдь похвались, цікаво було б подивитись.
Взагалі найкраще ОБД корекція реалізована в Zenit Pro, ну і King OBD хвалять. Зеніт сам собі пару місяців поставив - крута штука, задоволений.
P.S. Як поставиш - заїдь похвались, цікаво було б подивитись.
моб. 098 943 03 54
westgas.lviv.ua
westgas.lviv.ua
- Igor_Lviv
Будь що - вдячний за консультації та терпіння. :)p0var писав:засверлюватись - як ми казали (пошукай фото монтажів).
Сам ваш майстер, коли оглянув систему на іншій машині сказав: "Грамотно зроблено!"
Розумію, що фото монтажів 99,9% буде зверху. Причина тут, думаю в іншому. Засверлити зверху - 15хв. роботи. Так, як у Віктора - знімати колектор і влізати вниз, ближче до камери - день, а то і два. Думаю, причина "верхнього встановлення" саме в цьому.
... Віктор (другий Ланцер) їздить так добрих пів року, якщо не більше. 10тис. В т.ч. літом, без пічки. Працює на Ніко, робили хлопці на Ніко. Циркуляція є. Думаю, що сервісники Мітсубіші мали б знати є там циркуляція чи ні.p0var писав:Воду підключати тільки через тройнікі (зимою поки пічка працює - буде грітись бо я циркуляція, літом циркуляції в тому шлангу просто не буде),
Ще один одноклубник з Харкова - аналогічно. Експлуатує газ 2 роки. Редуктор - послідовно з пічкою. Не в паралель.
У моєму старому Москвичі, у службовій Таврії - і справді Тосол перекривається краником і не поступав би до редуктора.
Ну, нарікати у нас вміють і люблять. Знову ж, керувався досвідом Віктора, який його експлуатує. Про графіки і корекції, на разі не дуже шарю. Зате знаю, що витрати газу у нього - такі ж, як на бензині. При цьому, машина не тупить. Немає проблем і з "Чеком".p0var писав:стаг преміум - дійсно багато нарікань на неправильні показники корекцій.
А різниця в ціні між Стагом та цим Зенітом значна?p0var писав:Взагалі найкраще ОБД корекція реалізована в Zenit Pro
- p0var
- Контактна інформація:
про врізку - та, погоджуюсь з вами. Якщо є досвід такого засверлення - тоді пробуйте.
(але по нормам врізка має бути приблизно 4-5 см від бензинової форсунки, щоб газ з повітрям краще мішався)
про воду - знову ж таки, якщо є досвід що там буде працювати - пробуйте. Я наприклад не уявляю як він гріється)))
про преміум - повезло з блоком (мозгами). Я особисто продав два комплекта в Одессу - один блок вернули зразу, сказали неправильно дані показує. Такі мої враження про преміум.
Zenit Pro кращий (це моя особиста думка, катаюсь два місяці - задоволений), але його вам думаю ніхто не поставить (там треба спец. ключ USBшний).
Наскільки я знаю цей вприск я один єдиний у Львові поставив і при тому самому собі. Більше не чув щоб хтось брався. В неті інфи про нього не найшов взагалі.
(але по нормам врізка має бути приблизно 4-5 см від бензинової форсунки, щоб газ з повітрям краще мішався)
про воду - знову ж таки, якщо є досвід що там буде працювати - пробуйте. Я наприклад не уявляю як він гріється)))
про преміум - повезло з блоком (мозгами). Я особисто продав два комплекта в Одессу - один блок вернули зразу, сказали неправильно дані показує. Такі мої враження про преміум.
Zenit Pro кращий (це моя особиста думка, катаюсь два місяці - задоволений), але його вам думаю ніхто не поставить (там треба спец. ключ USBшний).
Наскільки я знаю цей вприск я один єдиний у Львові поставив і при тому самому собі. Більше не чув щоб хтось брався. В неті інфи про нього не найшов взагалі.
моб. 098 943 03 54
westgas.lviv.ua
westgas.lviv.ua
- p0var
- Контактна інформація:
p.s. можете подивитись/скачати програму "Zenit Compact", вона ідентична Zenit Pro, тільки в останній більше налаштувань.
моб. 098 943 03 54
westgas.lviv.ua
westgas.lviv.ua
- Igor_Lviv
А толку? Станом на сьогодні - я 60% гбошних словечок не розумію!p0var писав:p.s. можете подивитись/скачати програму "Zenit Compact", вона ідентична Zenit Pro, тільки в останній більше налаштувань.

Власне тому - використовую досвід авторитетних для мене людей, які гбо експлуатують.
Потроху підтягуюсь і сам.
- t309
- Контактна інформація:
Igor_Lviv, краще таки пыдклучати в паралель пічці якщо точно не знаєш що там і як, у мене наприклад клімат і є електричний краник який перективає тосол коли треба понизити температуру в салоні, якщо маєш бажання приїжжай завтра до мене в гараж планую бути там з 12 до 18 все покажу розкажу подивишся як встановлював, засверлювався я доречі теж цікаво не в колектор а в головку так що у мене газові штуцера ближче до клапанів ніж бенз форсунки, тел написав в пп
- Igor_Lviv
Уфф... Саме в цей день рушив у відрядження. Потім - наступне. Так і закрутився.t309 писав:тел написав в пп
Дякувати Богу, знайшов установщиків, які не те, що поставлять так, як я хочу, а точніше - самі мені розказували варіанти, як можна і рекомендували. Десь відсотків на 80 все це співпало з тим, до яких висновків прийшов і я, перечитавши купу всього.
Ще один позитивний момент моїх "виборів" і поневірянь по газових конторах Львова - знайшов аж трьох людей в нашому місті, які щось шурупають у цих питаннях.
Насамперед, дуже приємно та пізнавально поспілкуватись з Максимом. Відразу видно, що людина не просто заробляє цим гроші при нагоді, а дійсно розуміється у цьому, цікавиться, експериментує... на собі.

Про "одного фаната-мазохіста, який поставив собі цікаву установку не зважаючи на чисельні ризики" - вже знав від самого Макса, і чув від кількох установщиків.

Оце я розумію - людина цікавиться і своєю роботою і виконує її професійно!
Через знайомих знайшов такого Ігоря (думаю, Максим також його знає). Спілкувались телефоном. Як "проблемний клієнт" я йому не підійшов. Та й встановленням ГБО він тепер займається, як хоббі. Але видно було відразу - людина знає та розуміє про що говорить.
Ну а газ мені ставлять на Грос-газі, чи як там вони. В Кривчицях. Андрій (магазин), Міша (СТО), Володя (безпосередньо сам Майстер). Все сподобалось, все підійшло. Від майстра - взагалі в шоці! Є ймовірність, що цими своїми "інтернет-читаннями" я вибрав надто дороге обладнання. Але добре засвоїв та переконався у правдивості приказки "Ми не настільки багаті, щоб купляти дешеві речі". Краще я переплачу одноразово сьогодні, ніж буду доплачувати наступні роки 3-5. (Мова не про фільтри, звісно).
Одним словом, я ще без газу, але вже задоволений!

- p0var
- Контактна інформація:
Igor_Lviv, tnx =)
моб. 098 943 03 54
westgas.lviv.ua
westgas.lviv.ua
-
- Дякував (ла): 10 рази
- Подякували: 32 рази
p0var, коли буде працювати регулювання СО?
- p0var
- Контактна інформація:
VETERAN, хз, ніяк не можу відвезти його в ремонт.
моб. 098 943 03 54
westgas.lviv.ua
westgas.lviv.ua
-
- Дякував (ла): 10 рази
- Подякували: 32 рази
Хто ще має таку бадягу, щоб відрегулювати?
- mammut
- Ім'я:Андрій
- Контактна інформація:
Всім привіт.
Маю таку проблему: машина не їде на газу. Тобто формально вона їде, але дуже тупо, ривками і не тримає холості. На бензині все нормально.
Порадьте адекватного газовщика, якщо такий є у Львові (Зелену 145 і Пластову не пропонувати).
І ще 1 прохання-пропозиція: давайте складемо повний список (в порядку зростання складності і вартості робіт) причин цього явища і як з ними боротись.
Що я уже зробив:
1) Поміняв повітряний фільтр,
2) Поміняв фільтр газу,
3) Злив конденсат з редуктора,
4) Поміняв ремкомплект редуктора (мембрана і т. д.)
5) Поміняв високовольтні дроти.
Маю таку проблему: машина не їде на газу. Тобто формально вона їде, але дуже тупо, ривками і не тримає холості. На бензині все нормально.
Порадьте адекватного газовщика, якщо такий є у Львові (Зелену 145 і Пластову не пропонувати).
І ще 1 прохання-пропозиція: давайте складемо повний список (в порядку зростання складності і вартості робіт) причин цього явища і як з ними боротись.
Що я уже зробив:
1) Поміняв повітряний фільтр,
2) Поміняв фільтр газу,
3) Злив конденсат з редуктора,
4) Поміняв ремкомплект редуктора (мембрана і т. д.)
5) Поміняв високовольтні дроти.
Тиха вода берег миє
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей