Sally, якщо людину на пішохідному збивають, то вона теж ходить де попало?Sally писав:фууууу! хай би не ходив де попало! дурак видно був - то є природній відбір!

Шкода таких людей як Sally.
Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Sally, якщо людину на пішохідному збивають, то вона теж ходить де попало?Sally писав:фууууу! хай би не ходив де попало! дурак видно був - то є природній відбір!
weber писав:Фу, купа крові, о жах, поїду я геть
а хто каже, шо більше фу? людина є людина. її вбивство - кримінальний злочин. тим більше, якшо "вбивця" водій. ти як мала дитина - дурне питання задав.weber писав:Чим фу від кота має бути більше від фу від людини?
ти при своєму розумі?! ти би свою дитину школярку відпустив щоб вона посеред дороги збирала труп тварини? ну чесне слово хочеться покрутити пальцем біля віска! спостерігала то не в тому розумінні, як ти то робив - дивився як той кіт бився в конвульсіях, як в нього очі повилазили і голова теліпмалась, це було перед моїми вікнами, де я щодня робила уроки і з першого поверху все добре видно було і я це бачила бо хіба б не дивилась у вікно взагалі! я тварин не збивала ще ніразу слава богу, але перше, що б мене турбувало, це моя машина! я не впевнена що правильно зреагую на тварину на дорозі, тому в населених пунктах їду дуже обережно, не так бо тварин шкода, як то шо я не знаю чи безпечно для себе і для інших її об"їду, бо не впевнена в своїй реакції. та й взагалі мені гидко торкатись до дохлої тварини чи там добивати якусь тварину. я ще можу курці голову відрізати, але не коту чи псу.Liuskywalker писав:Тиждень спостерігати за трупом - це ,ІМХО, клініка чиста !
А якщо вона гроші винна ?BOXER писав:ніхто людину не кладе в багажник і не везе закопувати.
Liuskywalker писав:weber, підтримую повністю , написано було про цілком конкретний випадок !
weber писав:Я точно б зупинився, щоб глянути чи машина ціла
о це вже підхід тверезомислячої людини!weber писав:Вінок - по ситуації чи в полі є квіти
І поминки головне не забудь, а то родичі збитого утилізованого, чи топак госпіталізованого образятьсяweber писав: Вінок - по ситуації чи в полі є квіти
AndrewK, та в якусь п'ятницю пиво можна вже присвятитиAndrewK писав:І поминки головне не забудь, а то родичі збитого утилізованого, чи топак госпіталізованого образяться
Morozov,Morozov писав:Коротче на дорозі треба бути дуже уважним,
бо трапляється і таке
здрастє приїхалиt309 писав:а взагалі жінки емоційні егоїстки жез тормозів, наслідки еволюції, щоб у цьому переконатись достатньо подивитись жіночий бокс, або просто на драку між двома жінками, тому твоя реакція не дивує
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей