Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Японці чи Німці
- andrew
- Ім'я:Андрій
- Стать:чоловік
- Дякував (ла): 1 раз
- Подякували: 47 рази
- Контактна інформація:
CAT по Кемрі зажди так було.. 40 і 2,4 і 3,5 по підвісці і гальмах однакова.. Тому на 3,5 гальмівні диски - розхідник :)
- pilotlviv
- Ім'я:oleh
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
Re: Японці чи Німці
Для информации:(всётаки задний привод
интересно, на кого смотрят?
)
Компания Toyota опубликовала фото серийного варианта заднеприводного купе FT-86. Мировая премьера пройдет в начале декабря на автосалоне в Токио
Автомобиль разрабатывался совместно с компанией Subaru. Концепт впервые был представлен в 2009 году на автошоу в Токио.Продажи модели стартуют весной 2012 года.
FT-86 оснащается 2-литровым оппозитником Subaru, с фирменной технологией Toyota прямого впрыска. Агрегат развивает мощность 197 л.с. при 7 000 оборотах в минуту. Максимальный крутящий момент 205 Нм.
В качестве коробки передач доступна 6-ступенчатая механика или, за доплату, шестискоростной "автомат".
До 100 км/ч FT-86 разгоняется за семь секунд, а максимальная скорость составляет 224 км/ч.
Что касается габаритов, купе FT-86 является одним из самых компактных в классе - длина модели 4240 мм, высота -1285 мм, ширина - 2570 мм. Снаряженная масса - 1180 кг.
джерело: http://biz.liga.net/all/avto/novosti/20 ... -ft-86.htm

Компания Toyota опубликовала фото серийного варианта заднеприводного купе FT-86. Мировая премьера пройдет в начале декабря на автосалоне в Токио
Автомобиль разрабатывался совместно с компанией Subaru. Концепт впервые был представлен в 2009 году на автошоу в Токио.Продажи модели стартуют весной 2012 года.
FT-86 оснащается 2-литровым оппозитником Subaru, с фирменной технологией Toyota прямого впрыска. Агрегат развивает мощность 197 л.с. при 7 000 оборотах в минуту. Максимальный крутящий момент 205 Нм.
В качестве коробки передач доступна 6-ступенчатая механика или, за доплату, шестискоростной "автомат".
До 100 км/ч FT-86 разгоняется за семь секунд, а максимальная скорость составляет 224 км/ч.
Что касается габаритов, купе FT-86 является одним из самых компактных в классе - длина модели 4240 мм, высота -1285 мм, ширина - 2570 мм. Снаряженная масса - 1180 кг.
джерело: http://biz.liga.net/all/avto/novosti/20 ... -ft-86.htm
- CAT
- Ім'я:Данило
- Контактна інформація:
Але я би всетаки хотів почути думку товариша Вебера щодо того шо розробники Сівіка рівняються на Гольфа))
Volkswagen - Das Auto
Honda - Das Телевізор
Honda - Das Телевізор
- weber
CAT, у статтях писало, що розробники рівнялися на європейський стиль їзди і європейські дороги і що саме в Європі цього разу (розробка нового Цівіка) проводилося дуже багато тестувань. Тому я вважаю, рівнятися вони мали б на ту чи іншу машину, щоб зрозуміти чого не вистачає європейцям. Чому Гольф? Можливо тому, що він дуже популярний в середньому класі у Європі.CAT писав:Але я би всетаки хотів почути думку товариша Вебера щодо того шо розробники Сівіка рівняються на Гольфа))
Звідси висновок, якщо б випадково колись у майбутньому, Гольф захотів заполонити японський ринок, йому б прийшлося рівнятися на якогось японця і у цьому випадку - на технологічному рівні, так як Цівік зараз приглядається до матеріалів і шумоізоляції європейців.
- CAT
- Контактна інформація:
weber, я вважаю що саме потреби автомобілеводів Європи і є еталонними для визначення характеристик машин які найбільше підходять Українцям.. ми ж не азіати.. хоча популярність в нас Тойоти Камрі заставляє задуматись.. в Європі вона взагалі не продається через відсутність попиту..
Тому не дивно що Японці рано чи пізно мусять почати рівнятись на європейських виробників якшо не хочуть продавати свої тачки тільки тупим америкосам і країнам третього світу, корейці між іншим вже давно почали це робити і прогресують дуже серйозно...
Тому не дивно що Японці рано чи пізно мусять почати рівнятись на європейських виробників якшо не хочуть продавати свої тачки тільки тупим америкосам і країнам третього світу, корейці між іншим вже давно почали це робити і прогресують дуже серйозно...
Volkswagen - Das Auto
Honda - Das Телевізор
Honda - Das Телевізор
- hrdrive
- Контактна інформація:
weber, CAT, блін, вам треба обом зустрітися, напитися, набити одне одному морду, напитися знов, помиритися, продати свої шроти і купити нарешті шось нормальне 

INTE®©ULLE®™
- weber
hrdrive, та я ж не проти німців... і не проти японців.
CAT, нарахунок України - ми не азіати, але і не європейці (дороги і т.п.), цівік і не є популярний у Європі, але у нас - так. А рівнятися на таврії їм звичайно немає сенсу.
Тому не треба вже так зводити всі старання японців нанівець. Не було б японців, їздили би на старих тачках, тавріях і ланосах.
CAT, нарахунок України - ми не азіати, але і не європейці (дороги і т.п.), цівік і не є популярний у Європі, але у нас - так. А рівнятися на таврії їм звичайно немає сенсу.
Тому не треба вже так зводити всі старання японців нанівець. Не було б японців, їздили би на старих тачках, тавріях і ланосах.
- CAT
- Контактна інформація:
чого? я б всерівно їздив на гольфі)weber писав:Не було б японців, їздили би на старих тачках, тавріях і ланосах.
от якшо б не було японців то б не було телевізорів і плеєрів нормальних! тому як вже було сказано "телевізор-японський, машина-німецька")))
кароче то все без толку.... ітак всі знають шо краще ВАЗ класики нічого немає, інакше її б не випускали 40 років підряд без зміни конструктивних рішень)
Volkswagen - Das Auto
Honda - Das Телевізор
Honda - Das Телевізор
- weber
CAT, значить або на старому кориті як я написав або на новому, але не в кожного буде 30 штук. Що робити бідним людям з їхніми 20K, коли на айфон вистачає, а на джип нє?CAT писав:чого? я б всерівно їздив на гольфі)

І так ВАЗ - класика, але і сміх і гріх (конструктивно)

- pilotlviv
- Ім'я:oleh
Как мне нравится эта темка
. Вот ещё статейку нарыл:

взято: http://avtoport.ua/auto_news/toyota_s_dvigateljami_bmwАвтомобили Toyota, которые продаются в Европе, оснастят дизельными двигателями производства компании BMW. По данным японской газеты Nikkei, японцы очень заинтересованы в 2,0-литровом баварском дизельном моторе, который немцы ставят на различные свои модели (в том числе и на новую «трешку», где он выдает 184 л.с./380 Н∙м или 163 л.с./380 Н∙м).
По мнению руководства Toyota, в настоящий момент покупка двигателей у BMW будет экономически выгодней, чем создание нового поколения своих дизельных двигателей. К тому же наличие под капотом моторов престижной баварской фирмы может привлечь к автомобилям Toyota дополнительных клиентов.
Скорее всего, новые дизельные двигатели будут устанавливать на модели Avensis, а также на кроссовер RAV-4. Не исключено, что этот мотор появится и под капотом хэтчбека Auris.
- Apokalipsis
- Ім'я:Ігор
а це вже означає шо двіжок це тоже розхідник і бензину 30 літрів в місті пити будеpilotlviv писав:FT-86 оснащается 2-литровым оппозитником Subaru, с фирменной технологией Toyota прямого впрыска. Агрегат развивает мощность 197 л.с. при 7 000 оборотах в минуту. Максимальный крутящий момент 205 Нм.

Wole pchac Forda, niz jezdzic BMW!
- M@sTeR
- Ім'я:Андрій
- Дякував (ла): 1 раз
- Контактна інформація:
+1 все таки не самі розробляють а купляють у БМВ, не тікльи за рахунок потужності, надійсності, але й престижності європейської компанії БМВ....pilotlviv писав:Как мне нравится эта темка

Всё лучшее случаеться неожиданно...
-
- Ім'я:Толік
ну звичайно,Бешку...---бізнес клас,і все таке....)
- CAT
- Контактна інформація:
нарив ше цікавого про ГТР який тут всі боготворять і поклоняються йому. отже:
ресурс коробки передач на ГТРі при умові експлуатації згідно книжки складає 200 тис км, і вона офіційно нерозбірна - отже ніодин нісан сервіс її не буде ремонтувати. крім того згідно книжки гарантія втрачає дію якшо власник відключає систему стабілізації (!!!)
ресурс мотора - 220 тис км, але система випуска і турбіни розраховані тільки на 100 тис км....
крім того знову ж таки самі розробники визнають що при проектуванні машини рівнялись на Порш 911 турбо!
ресурс коробки передач на ГТРі при умові експлуатації згідно книжки складає 200 тис км, і вона офіційно нерозбірна - отже ніодин нісан сервіс її не буде ремонтувати. крім того згідно книжки гарантія втрачає дію якшо власник відключає систему стабілізації (!!!)
ресурс мотора - 220 тис км, але система випуска і турбіни розраховані тільки на 100 тис км....
крім того знову ж таки самі розробники визнають що при проектуванні машини рівнялись на Порш 911 турбо!
Volkswagen - Das Auto
Honda - Das Телевізор
Honda - Das Телевізор
- axel
Може й він і повільніший, але я б вибрав його. В ньому є щось вічне... і не зважаючи на те скільки років його роблять.... в ньому є те, що розробив дядько Фердинанд :)CAT писав: рівнялись на Порш 911 турбо!
bmw-club.lviv.ua
- BOXER
- Номер:5666
- Дякував (ла): 78 рази
- Подякували: 23 рази
pilotlviv писав:в настоящий момент покупка двигателей у BMW будет экономически выгодней, чем создание нового поколения своих дизельных двигателей. К тому же наличие под капотом моторов престижной баварской фирмы может привлечь к автомобилям Toyota дополнительных клиентов.
не показуйте того товаришу DNKpilotlviv писав:а также на кроссовер RAV-4

Sad, but true.
- antik
- Ім'я:Антоха
- Дякував (ла): 2 рази
- Подякували: 1 раз
CAT, давай все 8 серий сюда

Три речі, на яких чоловік не повинен давати їздити - на собі, на своїй жінці та на своїй машині
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість