Хоча кури - то інше. Мене шляки трафляють, коли люди випускають курей-гусей на дорогу. Так що я відпускаю тобі твій гріх

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Лось він і в африці лось.weber писав:лосі в Європі, Швеції...
їх навіть забагато.antik писав:у нас лосей тоже хватает
Нічого незнаюThug писав:прийнято 20 грн давати
а скільки вона могла ще яєць нанести...Morozov писав:Я просто допоміг людям оприділитися з меню на вечерю.
Треба вернутися і переїхати ще раз.Thug писав:Кіт досі там лежить. Найгірше, коли збивають не насмерть, і їдуть геть залишаючи покалічену тварину
За то з господяря курки треба ще касу знімати, що водій стрес пережив і бітум не днищі подряпав.Thug писав:Morozov, за курку здається прийнято 20 грн давати![]()
Хоча кури - то інше. Мене шляки трафляють, коли люди випускають курей-гусей на дорогу. Так що я відпускаю тобі твій гріх
в кракові, їдемо, дивимось на мості стоїть бус на мигалках, думаємо шо за фігня, а там збили собаку, вони приїхали її рятуватиAndrewK писав:А по суті - я манав. Є господарські служби, що мають займатися в т.ч. і прибиранням і забезпеченням того, щоб бездомні тварини не лазили по місту
буржуїLEgEnDA писав:вони приїхали її рятувати
Неодноразово бачив, так роблять всі порядні песики.akdi писав:weber, між іншим вони на відміну від людей(коти і собаки)практично завжди сидять і чекають зелене!просто зверни увагу колись на то і будеш приємно здивований
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 10 гостей