Юридичні поради, допомога при ДТП, спілкування з ДПС, трактування ПДР

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK

Відповісти
Увага! Цивілка!
pikach00
Стать:чоловік
Дякував (ла): 87 рази
Подякували: 35 рази

Повідомлення pikach00 » Пон, 02 квітня 2007, 19:26

Yelik
Ну от бачиш, повезло тобі що нагадав ти їм по знижку. Можу тільки порадуватись за тебе ;)

Я не з тих людей що буду принижуватись і випрошувати знижку про яку вже домовились. Пішов та й завтрахувався в іншій страховій. Точніше навіть страховий агент приїхав до мене на роботу і прямо в банку підписали ті угоди і розрахувались. При тих самих умовах ставка вийшла 5.55%, у універсальній 6.0% виходило. Коротше вартість страховки вийшла така сама але машину застрахував на більшу суму.

Ага, ну ще такий нюанс, страхову радили в банку де я брав кредит, так що в разі чого раз вони мені радили і та страхова має рахунок у цьому банку то нехай собі розбираються між собою в разі чого ;)

virtual
Ім'я:Влад
Номер:ВС2994ВА
Дякував (ла): 0
Подякували: 0
Контактна інформація:

Повідомлення virtual » Пон, 02 квітня 2007, 19:43

pikach00 писав:Ага, ну ще такий нюанс, страхову радили в банку де я брав кредит, так що в разі чого раз вони мені радили і та страхова має рахунок у цьому банку то нехай собі розбираються між собою в разі чого
Ворон ворону глаз не выклюет. Не верю, что они не будут пробовать сделать тебя крайним. Конечно, дай Бог, чтобы эта ситуация осталась в теории.

pikach00

Повідомлення pikach00 » Пон, 02 квітня 2007, 20:47

virtual писав:
pikach00 писав:Ага, ну ще такий нюанс, страхову радили в банку де я брав кредит, так що в разі чого раз вони мені радили і та страхова має рахунок у цьому банку то нехай собі розбираються між собою в разі чого
Ворон ворону глаз не выклюет. Не верю, что они не будут пробовать сделать тебя крайним. Конечно, дай Бог, чтобы эта ситуация осталась в теории.
Як розказував один знайомий - не хоче страхова платити, ідеш в банк і кажеш шо не маєш бабла на виплату бо страхова не дає. Правда це мабуть діє тільки на початку кредиту ;) Потім вже самому не вигідно так робити коли вже багато грошей вніс по кредиту :)

andrew
Ім'я:Андрій
Дякував (ла): 1 раз
Подякували: 47 рази
Контактна інформація:

Повідомлення andrew » Пон, 02 квітня 2007, 20:51

Рекомендує банк, бо він з твоєї страховки % має, а то що має рахунок в тому банку то [цензура], на швідкість відшкодування грошей то не впливає

pikach00

Повідомлення pikach00 » Пон, 02 квітня 2007, 20:56

andrew писав:бо він з твоєї страховки % має
А ти думаєш я не знаю? ;)
Завжи хтось має якісь свої % з чогось ;)
Думаю цей дядько через якого ви страхуєтесь також щось має з цього, враховуючи їхні високі тарифи то навіть і після знижки йому залишаєтсья:)

A1

Повідомлення A1 » Пон, 02 квітня 2007, 21:00

Банк має відсоток зі страхової як і любий страховий агент.
якщо машина по кредиту - то вразі якщо щось стається з машиною - її ремонтується за свої гроші, а все відшкодування страхова відправляє на погашення кредиту в банку.

pikach00

Повідомлення pikach00 » Пон, 02 квітня 2007, 21:35

A1 писав:Банк має відсоток зі страхової як і любий страховий агент.
якщо машина по кредиту - то вразі якщо щось стається з машиною - її ремонтується за свої гроші, а все відшкодування страхова відправляє на погашення кредиту в банку.
У кожної страхової по різному.

Єлік про один випадок вже розписав тут.

Я знаю інший - ремонтуєш за свої гроші і в той же час платиш банку по графіку, потім страхова тобі гроші віддає.

spz

Повідомлення spz » Вів, 03 квітня 2007, 10:55

pikach00
+1, сам так робив, єдине що страхова повинна узгодити це питання з банком,оскільки як правило, згідно угоди, страхова повинна повертати гроші банку. 8)

A1

Повідомлення A1 » Вів, 03 квітня 2007, 17:38

pikach00
spz
Банк в договорах прописується вигодонабувачем, відповідно все бабло по договору, поки не погашений кредит, має йти йому.

virtual
Ім'я:Влад
Номер:ВС2994ВА
Контактна інформація:

Повідомлення virtual » Вів, 03 квітня 2007, 17:47

A1 писав:а все відшкодування страхова відправляє на погашення кредиту в банку.
Бред якийсь. При чому тут погашення кредиту? Якщо ти вдарив машину і не маєш грошей на ремонт, то страхова, якій ти заплатив гроші для того, щоб вона оплачувала той ремонт, замість того погашає твій кредит в банку...
Висновок: Єлік радіє з того, що страхова все залагодила, а в реалі він "завис" грошей за ремонт на СТО, але йому лишилося менше платити по кредиту. Я правильно зрозумів ситуацію?

pikach00

Повідомлення pikach00 » Вів, 03 квітня 2007, 17:49

A1
Коли я лупнув Вавана, то передзвонив приїхав В'ячеслав Олександрович, все оформили. На наступний день я приїхав в Універсальну, пізніше в страхову Вавана, попідписував всі необхідні папери, зараз роблять на сервісі машину(довго та кончена Ілта запчастини везе ), всі розрахунки по перерахунку, я навіть незнаю скільки заплатили за Вавана мазду і за мою
Це писав Єлік на попередній сторінці. Ти десь бачиш натяк про то що він за свої грощі ремонтує? ;)

A1

Повідомлення A1 » Вів, 03 квітня 2007, 18:59

virtual
pikach00
Тоже в треба в Єліка дивитись кредитні договора і договора страхування і там розбиратись.

Але в ідеалі правильна схема така як я написав, тому що для чого банк заставляє страхувати авто? Тому що він хоче щоб йому повернули гроші по кредиту, і в разі чого простіше і цивілізованіше буде їх получити зі страхової ніж в клієнта.

Yelik
Дякував (ла): 1 раз
Подякували: 24 рази
Контактна інформація:

Повідомлення Yelik » Сер, 04 квітня 2007, 08:26

virtual писав:Висновок: Єлік радіє з того, що страхова все залагодила, а в реалі він "завис" грошей за ремонт на СТО, але йому лишилося менше платити по кредиту. Я правильно зрозумів ситуацію?
Ви та між собою вирішуєте, що я платив, а що не платив, а не легше в мене запитати? :smile:

Страхова розраховується по перерахунку з сервісом окремо(!), а я кредит сплачую окремо(банк напевно навіть не в курсі про аварію, та й нащо йому це знати)
volleyball.lviv.ua/blog/

pikach00

Повідомлення pikach00 » Сер, 04 квітня 2007, 08:47

Yelik писав: Страхова розраховується по перерахунку з сервісом окремо(!), а я кредит сплачую окремо(банк напевно навіть не в курсі про аварію, та й нащо йому це знати)
От і я про то, але чомусь А1 вперто переконує що це не так ;)

В мене зокрема в договорі одним з можливих способів виплати відшкодування є "Шляхом оплати рахунків СТО за відновлювальний ремонт ТЗ та рахунків підприємств на купівлю деталей, вузлів, агрегатів що підлягають заміні". Правда нажаль це зі згоди Вигодонабувача. Оскільки я опереджую графік виплат майже на півтора року то думаю Вигодонабувач не буде сильно проти цього ;)

От такі пиріжки. В кожної страхової свої правила гри ;)

spz

Повідомлення spz » Сер, 04 квітня 2007, 12:19

pikach00
знову +1
договір договором, а нормальні люди завжди можуть нормально домовитись :grin:

A1

Повідомлення A1 » Сер, 04 квітня 2007, 17:06

pikach00
тут правила не страхової, а банку - до того часу поки кредит не виплачений.

spz

якщо дуже захотіти на місці банку, ти б в житті з ним не розрахувався. Так що договора треба читати. 99% наших клієнтів цього чомусь не робить.

Yelik

думаю, якщо добре почитати твій договір, можна найти пункт, що ти зобовязаний повідомляти банк, якщо щось стається зі заствним майном, і якщо ти цього не робиш, можливий штраф.

pikach00

Повідомлення pikach00 » Сер, 04 квітня 2007, 18:04

A1
Ну а в мене в договорі застави з банком написано що банк кожного кварталу за мої ж 50 грн буде робити огляд машини. Ше ні разу не робили ;)
Так що думаю вони не завжди можуть взнати що як і де було з машиною;)

A1

Повідомлення A1 » Сер, 04 квітня 2007, 21:26

pikach00
я говорю, як має бути і про те що написано по договорах, а ви мені про те як є, так би мовити реальність, а я вам теоретичну частину. :smile:

Terry
Ім'я:Тарас
Контактна інформація:

Повідомлення Terry » Вів, 17 квітня 2007, 09:05

Сьогодні зупинили гайці(на шевченка біля кладовища їхав по правій плосі прямо- думаю знаєте як то зранку там) склали протокол(замхався 10 давати). а другий протокол почав писати на ОЦВ. В мене він є. але з собою немав. в принципі неважно.
Питання - відколи це вони так роблять і чи мають право?????

C#@O$
Тюнінг клуб
Ім'я:Ігорко
Контактна інформація:

Повідомлення C#@O$ » Вів, 17 квітня 2007, 09:35

Terry
- не будь таким наївним....вони здеруть і за то шо запаска криво лежить.

Відповісти

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 5 гостей