Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Що порадите до 6000 $ ?
- Thug
- Стать:чоловік
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
Stuff, я не ображаю старі машини. І повірю, що старі бувають гарно збережені. Але, по-перше, фіг таке знайдеш. А, по-друге, у тому то і різниця - старе треба берегти і доглядати. Ну такоє...
А швидкість я з GPS вказав, а не спідометра. Хоча на більших колесах спідометр менше бреше
А швидкість я з GPS вказав, а не спідометра. Хоча на більших колесах спідометр менше бреше
- Stuff
- Ім'я:Віталік
- Дякував (ла): 15 рази
- Подякували: 29 рази
- Контактна інформація:
Re: Що порадите до 6000 $ ?
і приклад цьому е34 Mu$daYBOGUSJ писав:і приклад цьому біла Е30 купе!
количество слов не определяет качество речи...
- Speedo
- Ім'я:Орест
- Дякував (ла): 22 рази
- Подякували: 19 рази
- Контактна інформація:
стопудово! Такі екземпляри переважно тримають "для себе", шкода продаватиThug писав: Але, по-перше, фіг таке знайдеш

vovka також погоджуюсь...

- BOGUSJ
Вони просто коштують дорожче!Далеко шукати нетреба та сама е34 Mu$daY нетак давно продавалася!
- Thug
BOGUSJ, та у нас всі машини коштують дорожче. Специфіка ринку. І жоден продавець не скаже - "моя машина - унила какаха, тому я скинув ціну"
І навіть знайдуться люди, котрі будуть казати "так-так, я знаю цю машину". Все це просто слова. Заманушні слова.
Треба дивитися, а не слухати. І дивитися з тим, хто дійсно компетентний. І навіть після цього нема ніякої гарантії, що щось не вилізе.
І то, як вилізе, не кожен потім наважиться на форумі написати "Я лашара, купив биток/після переворотів/з глючною коробкою/з перегрітим двигуном і т.п.". Бо потім важче комусь впарити ту машину.
А власне хонда, з якої почався срач - теж гарний приклад продажу машини по-нашому. Може вона і не погана, але коли пишуть "взяв за стільки то, і продаю за ту ж ціну"... Нє, я канєшна розумію, що не хочеться влітати на бабло, але йокелемене, це ж не злиток золота, котрий і нині, і завтра, і через рік буде таким же.

Треба дивитися, а не слухати. І дивитися з тим, хто дійсно компетентний. І навіть після цього нема ніякої гарантії, що щось не вилізе.
І то, як вилізе, не кожен потім наважиться на форумі написати "Я лашара, купив биток/після переворотів/з глючною коробкою/з перегрітим двигуном і т.п.". Бо потім важче комусь впарити ту машину.
А власне хонда, з якої почався срач - теж гарний приклад продажу машини по-нашому. Може вона і не погана, але коли пишуть "взяв за стільки то, і продаю за ту ж ціну"... Нє, я канєшна розумію, що не хочеться влітати на бабло, але йокелемене, це ж не злиток золота, котрий і нині, і завтра, і через рік буде таким же.
- Romko
- Ім'я:Роман
- Дякував (ла): 3 рази
axel, ну наскільки я зрозумів у тебе Е30 машина вихідного дня - цікаво якшо потовкти її день в день по Львівських бруківках (аля машина "на кожен день" так як хоче автор теми), скажем, 15 тис км у рік як довго ти не будеш лізти до ходової і чи не піде по швах 23 річний кузов?...
П.С. у нас шо є ще люди які за 6 кусків беруть Е30
П.С. у нас шо є ще люди які за 6 кусків беруть Е30

- Stuff
- Контактна інформація:
Romko, не повіриш, але купують, і як би не було дивно, частіше ніж fiat marea за ті ж гроші 98го року наприклад, от так от 

- AnGeL
- Ім'я:Остап
- Дякував (ла): 28 рази
І
), і тд.
От блін, всі кажете, нове-нове... якшо нема 15-20 кусків, то ніц доброго майже нового не купиш, а знайти стару доглянуту машину - можна... краще трошки її підремонтовувати, але відчувати що ти їдеш в машині, а не куску пластмаси!!!
їздив на новому акценті
в керованості то просто печаль
і динаміка розгону
і то майже топова комплектація... а сідаю в ту саму гнилу вектру, і одразу почуваєш себе інакше... 
і взагалі, годі тут розводити демагогії, автор то напевно забув взагалі про тему
треба якісь чіткі критерії, щоб щось підібрати... 
і таких прикладів є багато, те саме можна сказати про машину andriy320e30, яку я часто бачу, і про хонди всякі... і про опелі (їздив на старій вектрі, ззовні страшна як дідько, починає гнити, але їде просто супер, в салоні тихо і комфортно, і дриг має файний, і ходова цілаStuff писав:BOGUSJ написав:
і приклад цьому біла Е30 купе!
і приклад цьому е34 Mu$daY

От блін, всі кажете, нове-нове... якшо нема 15-20 кусків, то ніц доброго майже нового не купиш, а знайти стару доглянуту машину - можна... краще трошки її підремонтовувати, але відчувати що ти їдеш в машині, а не куску пластмаси!!!
їздив на новому акценті

і взагалі, годі тут розводити демагогії, автор то напевно забув взагалі про тему

Хондоводи настільки сурові....
Romko,
Буде сипатись і хто б що там не казав... Мій товариш тому і продав БМВ через те що в роботі на повсяк день - не годиться дане авто. наші дороги - це дороги в автосервіс.
Копійочку йому смоктало - прийшлось пересісти на щось поновіше\попростіше... Яке саме авто не скажу щоб не провокувати подальшого срачу в даній темі.
Що саме цікаво, що БМВ-істи і тут свого носа запхали...
Давайте ще цю тему засраємо :
viewtopic.php?f=6&t=10384
Буде сипатись і хто б що там не казав... Мій товариш тому і продав БМВ через те що в роботі на повсяк день - не годиться дане авто. наші дороги - це дороги в автосервіс.
Копійочку йому смоктало - прийшлось пересісти на щось поновіше\попростіше... Яке саме авто не скажу щоб не провокувати подальшого срачу в даній темі.
Що саме цікаво, що БМВ-істи і тут свого носа запхали...
Давайте ще цю тему засраємо :
viewtopic.php?f=6&t=10384
- Thug
Novel,

- Romko
- Ім'я:Роман
- Дякував (ла): 3 рази
Stuff, повір я з повагою ставлюсь до кожної марки авто і до БМВ також, ... але всюди має бути присутній здоровий глузд
ІМХО, 6 тис за машину 80х років я пас :) ...
П.С. взяв я свого фіата за 5.5 так сказать також "фанат марки", але вроді їздить

ІМХО, 6 тис за машину 80х років я пас :) ...
П.С. взяв я свого фіата за 5.5 так сказать також "фанат марки", але вроді їздить

- andriy320e30
- Ім'я:andriy
- Дякував (ла): 20 рази
- Подякували: 15 рази
- Контактна інформація:
люба тема на форумі перетвориться на тему про бмвNovel писав:Що саме цікаво, що БМВ-істи і тут свого носа запхали...

TURBO -POWER
- BOGUSJ
Скажи хто твій друг і я скажу тобі хто ти!Novel писав:Мій товариш тому і продав БМВ через те що в роботі на повсяк день - не годиться дане авто. наші дороги - це дороги в автосервіс.

я свою 34-ту товк по роботі зранку до вечора і в той час коли мої службові Маджентіси і Церато зі сервісів невилазили!
- BOGUSJ
правильно!машину треба любити! і тоді чи то БМВ чи Фіат буде їздити!Romko писав:П.С. взяв я свого фіата за 5.5 так сказать також "фанат марки", але вроді їздить
-
- Ім'я:Назар
як на мене то на повсякдень брати щось просте і по ціні ремонтнопредатне, а ще враховуючи львівські напрямки і околиці то дурдом.
хай автор собі визначить для чого авто а тоді дорога на авторіа там добра достатньо.
А кожен на чому їздить те і хвалить. варіантів зараз тьма лиш би доляри були. Люба старша машина вимагає догляду щось запустиш будуть каки
хай автор собі визначить для чого авто а тоді дорога на авторіа там добра достатньо.
А кожен на чому їздить те і хвалить. варіантів зараз тьма лиш би доляри були. Люба старша машина вимагає догляду щось запустиш будуть каки

- AnGeL
- Ім'я:Остап
- Дякував (ла): 28 рази
оні вездєandriy320e30 писав:бо нас тут багато

Хондоводи настільки сурові....
- Ім'я:Любомир
- Дякував (ла): 76 рази
- Подякували: 58 рази
ІМХО , я б такі теми примусово переносив би в Битовку, бо через два-три дні все одно буде срач . Або створити одну тему , наприклад " Плюси і мінуси при купівлі авто" на всі випадки і там писати . І модерам легше , і форум не засиратиметься .
Моїх п'ять копійок : Треба мати свою голову (не тільки щоб їсти) і приймати рішення залежно від товщини гаманця і реального тех. стану конкретного претендента на покупку. Або слухати власне "я" - банально "нравіцца і не ї п ь о т" !
ІМХО.
Моїх п'ять копійок : Треба мати свою голову (не тільки щоб їсти) і приймати рішення залежно від товщини гаманця і реального тех. стану конкретного претендента на покупку. Або слухати власне "я" - банально "нравіцца і не ї п ь о т" !

ІМХО.
Праця зробила з мавпи змучену мавпу ! ©
- axel
Колєга купив собі 30-ку 4 роки тому, червону купе пробіг на щитку був 380тис. Він працює торговим представником, за 3 роки машина проїхала 150 тисяч (1 рік - 70 другий - 50 3-й - 40). Ця машина послужила прикладом того що я тепер знаю, що в 30-ки повністю нова ходова по Львівських бруківках ходить 80 тисяч.зузову взагалі нічого не було. продали машину, тому що йому знайшли чорний седан в Малехові з пробігом 152 т.км. машина не експлуатувалася через, що прийшлося міняти резинки по ходовій.Romko писав:axel, ну наскільки я зрозумів у тебе Е30 машина вихідного дня - цікаво якшо потовкти її день в день по Львівських бруківках (аля машина "на кожен день" так як хоче автор теми), скажем, 15 тис км у рік як довго ти не будеш лізти до ходової і чи не піде по швах 23 річний кузов?...
bmw-club.lviv.ua
- Sluva
- Ім'я:Славік
- Дякував (ла): 14 рази
- Подякували: 28 рази
А як же "старіня металу" чи як той там процес називається?Stuff писав:ібо повір що є авта яким по 15 років і вони кращі і краще збережені ніж нове авео в салоні
"Живіть так, щоб було з чого поржати" (с) Кузьма
- Stuff
- Контактна інформація:
Sluva, якщо є двохстороння оцинковка то яке старіння, це ж не 30 років... 

Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 11 гостей