Автомобілі закордонного виробництва та їх обслуговування

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK

Відповісти
Японці чи Німці

Японці чи Німці

1. Японці
225
38%
2. Німці
366
62%

Всього голосів: 591

antik
Ім'я:Антоха
Стать:чоловік
Дякував (ла): 2 рази
Подякували: 1 раз
Re: Японці чи Німці

Повідомлення antik » Сер, 23 листопада 2011, 00:32

AnGeL, Гольф тех годов хреновее рулится?
Три речі, на яких чоловік не повинен давати їздити - на собі, на своїй жінці та на своїй машині

axel
Дякував (ла): 0
Подякували: 0

Повідомлення axel » Сер, 23 листопада 2011, 00:34

AnGeL писав:е36 може зрівнятись...
в 36 краще знайдена точка балансу між жорсткістю та комфортом, а от Прелюд більш зубодробильний.
antik писав:AnGeL, Гольф тех годов хреновее рулится?
Коррадо ;)
bmw-club.lviv.ua

M@sTeR
Ім'я:Андрій
Дякував (ла): 1 раз
Контактна інформація:

Повідомлення M@sTeR » Сер, 23 листопада 2011, 00:39

AnGeL писав:думаю хондою моєю явно приємніше керувати ніж кальою, кадетом, чи шн чимось тих років... ну, е36 може зрівнятись...
Е30 може повністю зрівнятись з керовністю з твоєю. Ну блін народ...ну ж не даром весь АВТОСВІТ говорить що задовоелння від водіння найбільше получаєш сидячи за рульом БМВ. В самій машині навіть в нових кузовах показано хто в машині хазяїн, панель розвернута до водія. Все вроді дивно на перший погляд, але сівши за кермо Е30 чи новіших БМВ...ти починаєш розуміти що так має бути і неінакше. БМВ це машина яка приносить задоволення від водіння.....І це не одні БМВісти так говорять. Багато хто проїхавшись на БМВ таке говорить. просто кожен вибирає машину під свій лад. Чи для пасажира чи для себе...... ;)
Всё лучшее случаеться неожиданно...

AnGeL
Ім'я:Остап
Дякував (ла): 28 рази
Подякували: 29 рази

Повідомлення AnGeL » Сер, 23 листопада 2011, 00:47

antik, axel, M@sTeR, ну ви спочатку проїдьтесь на прелюді, і тоді говоріть... все-таки повністю незалежна підвіска, 5 ричагів на кожне колесо, і по 3 шарових, дають своє... можливо вона жорсткувата (лічно моя, на поліуретані, на 55 профілі, і тиску на перід 2.2 зад 2.0 мені норм така табуретка, но люди кажуть:а вона шо, без пружин??? ;) ) зате в поворот вона входить як по рейсах, і на швидкості в 140 прижавшись впритірку, різко виходиш на обгін, і вона йде як приклеєна... за рахунок того шо вона низенька і широка, рулиться вона пречудово!!! а порівнювати з задньопривідним авто це просто тупо...
Хондоводи настільки сурові....

AnGeL

Повідомлення AnGeL » Сер, 23 листопада 2011, 00:49

M@sTeR писав:Чи для пасажира чи для себе......
прелюд аж зовсім не для пасажира, так як і цирік, і сліва, і всі японокупе :shout :shout :shout

M@sTeR
Ім'я:Андрій
Дякував (ла): 1 раз
Контактна інформація:

Повідомлення M@sTeR » Сер, 23 листопада 2011, 00:55

AnGeL, та мені здається що любе купе, незалежно чи японо чи інше не для пасажира..... ;)
Всё лучшее случаеться неожиданно...

AnGeL

Повідомлення AnGeL » Сер, 23 листопада 2011, 00:57

M@sTeR, в е36 більше місця.. в калібрі багато...

axel

Повідомлення axel » Сер, 23 листопада 2011, 01:11

Розумієте народ... в нас тут форум власників різних автомобілів. Власники японських автомобілів пробують довести що БМВ таки какашка... тут присутня заангажованість бо на форумі присутні власники Баварських автомобілів. А якщо відкрити чисто яп форум... що там написано? взято з форуму Субару, тема розпочалася з статті про ненадійність нової БМВ, далі пішли коментарі вроді б всі мали відразу обісрати БМВ... но не та машина яку можна опустити. цитую:
Наверное, но если бы было все так плохо с маркой, БМВ не было бы уже в большой тройке.
Ой попиздеть все любители! BMW: Мотор - [цензура], коробка - [цензура]....
Вы то сами на них ездили?
Очень хорошие машины, которые ценятся во всем мире!
Ну про М-ки я вообще молчю, субарям до них как до Москвы раком
Шо вы тут пи@здите про качество салонов и кожи БМВ и МB,Audi.Там скажу вам-ни в одной японской машине и близко нет такого качества,подгона,продуманности,вариантов сочетаний материалов.Там где у японца потолк комплектации,у немца начало.Дорого,да,ну так тут уже кошелек решает.А по поводу линьки кожи-так у засранцев хозяев и на новых авто она превращается в УГ за год.Видел кожу Коноли на Яге превращенную оч "аккуратной"! хозяйкой в кал за 3 года.
Нет в Субару кожи!Дерьмантин вонючий...
Если и есть-только вставки...
В основе-повторюсь дермантин.
Тема выеденного яйца не стоит-высосана из пальца.Причем каким то смотровым одноклеточным мажором с комплексом индикации ВАЙ-ФАЙ и степенью ортопедичности сидений в автосервисе....
Аж противно-все такие эстеты,специалисты,маркетологи...
Особенно те кто НИКОГДА не потратит деньги на БМВ.
Вы,те кто может себе позволить купить хорошую, а не раздроченную колхозом БМВ
реально верите в это говновозилово?
Никто не задумывался что эти два бренда часто идут рука об руку?
Одна машина БМВ,вторая Субару.По моим наблюдениям у многих клиентов именно так.
ось це дуже сильно написано
БМВ по моему ругают только те кто НЕДОРОС до обладания ей.И наврядли дорастет.
Тот кто во главу угла ставит соотношение цена-качество.
Обьясню...
ОН никогда не купит Паркер-он будет писать БИКовской одноразовой.
ОН никогда не купит ЗИППО-он будет пользовать одноразовки.
ОН никогда не купит зонт за долларов 200-будет пользовать китайский зонтик.
Он никогда не купит набор посуды пусть Луминарк-будет кушать с бабушкиных тарелок.
Он не купит Верту (тут вопрос спорный но всеж)который прослужит всю жизнь и не подведет-будет следовать моде и покупать через полгода новинки ЛГ.
Он не купит часы Радо или ТАГ -будет или сверять время по мобиле или Ориент его предел.
ОН..Продолжать можно бесконечно.
Он не плохой человек-он просто человек.Хороший.Но БМВ не для него.
Колличество инноваций,технологий,тепла,качества БМВ недостижимо для многих автобрендов.
Субару очень хороший авто.
БМВ очень хороший авто.
Они просто разные и затачивались под разное разными людьми и разными философиями.
Субару везет и позволяет собой управлять...Садясь за руль Субару Вы выполняете работу-управляете.Она позволяет многое на дороге-но всем заведовать должны ВЫ.
БМВ принимает Вас в обьятья своего сиденья и везет Вас куда Вам нужно с той скоростью с которой Вы считаете нужным.И она сделает все возможное чтобы отодвинуть не только законы физики но и оставить на месте комфорт владельца.Часто она отодвинет Вас заменив Вас адаптивным рулем,прогрессивной курсовой устойчивостью,тормозами с антиклевком и прочими ухищрениями.При этом Вы можете пить кофе или вести деловые переговоры.А не суторожно вцепившись в руль выполнять работу по доставке себя из точки А в пункт Б.
Для того чтобы понять разницу-Халас был прав-нужно проехать...
Но не от подьезда ло подьезда а так от Мариуполя до Ужгорода.Туда на БМВ-назад на Субару.Так чтобы потом по приезду денек отлежаться и успокоить позвонки!
Скорее владелицам БЭХ глумится нужно над нами.
Покупая в салоне М3 хозяину не нужно думать о прошивке (в отличии от владельцев STI).
Жесткий пластик салона на последних моделях Subaru. А количество рекламаций счастливых обладателей Subaru на турбо моторы?
Бля читаю и плачу))) тема бред полнейший. При всем моем уважении к СУБАРУ и любви к своей машине, БМВ это совершенно другой уровень. И даже после десятилетней е39 новая суба мне показалась тазиком с болтами. Это к слову про комфорт и отделку салона. Это машины совершенно другого класса и для другого потребителя. Про управляемость и динамику я вообще молчу.
Да, это дорогие машины! Да, обслуживать новую БМВ стоит дорого! И это нужно осознавать. Но и удовольствие и статус стоят денег.
Я купил субу не потому что она такая мегаохуенная, а потому банально на БМВ который хотел нехватало денег!
Про ломучесть даже спорить не буду. Зайдите на форум любого автоклуба и почитайте, что ломается все, будь то хоть Бентли.
Я сам ездил на БМВ, имею много знакомых, у кого в семье по несколько БМВ и они ни за что не пересядут на другое авто. И я их понимаю.
Если не брать в расчет мощность мотора-БМВ далеко не тихоход и в поворотах ой как не уступит симметричному полному.При этом не будет пассажиров щеками прижимать к стеклам.
У меня была БМВ.Да,98 год,простой 2 литра на автомате.
И в 98 году в БМВ было следущее-
При -3 градусах подогрев зеркал включался автоматически,она предупреждала о гололеде,она имела курсовую устойчивость интилектом отличающаяся от Субаровской как доктор наук от первокурсника.
Обогрев заднего стекла работал ,через 15 секунд стекло заднего вида было сухим как тарелка после посудомойки.
После морозной ночи она давала тепло в салон ровно через одну минуту,жертвуя своим ресурсом ради моего согревания.
Сиденья серой ткани были продолжением моего позвоночника и я не разу не елозил на нем пытаясь устроится поудобнее.И по прошествии многих лет жопоперевозки ни одного огреха на ткани-как новые.
Задние сиденья были эталоном ортопедичности и уюта.
Ковер пола был в идеальном состоянии и подогревался воздуховодами.Колличество тепла выдаваемое печкой хватило бы на коммуналку.
Подвеска за 40 тысяч моих км попросила втулок,стоек стабов да пары сайлентов.Попросила а не поставила перед фактом-замена была моим решением.
Климат автоматически переключался на рециркуляцию как только впереди метрах в 50 появлялся чадящий грузовик.
Холод выдавался моментально и ступени его поступления были не раздражающими.На климате стояло 21 градус всегда-и всегда поддерживался эталонно.
Если нажать на кнопку ключа при закрытой машине и придержать пару секунд-стекла опускались вместе с люком чтобы выпустить горячий воздух из салона.
Свет фар при моем зрении остается эталонным-Субару такого света не видеть еще долго.
Индикация ламп и выход их из строя на моей памяти был единожды и повлек за собой замену всех сразу для порядка.Я не обеднел-а удовольствие от продуманных разьемов и моментальности доступа получил.
Аккумулятор в багажнике был в идеальной чистоте и с блоком автоматического выдува паров электролита и автоматическим пиропатроном в лучае ДТП.
Ночные светодиоды в потолке освещали весь салон оранжевым светом и при этом не лезли в глаза.
Зеркала с автоматическим затемнением(98 год напомню) с гнутой сферой были читаемы и не имели мертвых зон.
Дворники очищали ВСЁ лобовое стекло благодаря многоходовым шарнирам.Подогрев форсунок исключал любые обмерзания и стекло автломатически подогревалось по всей площади для избежания трещин.
Скрипы пластика салона были невозможны по определению.Понятия скрипа не существовало в принципе.
Звук магнитолы был тягуч,благороден сочен и самобытен.
Знак аварийной остановки,баллонник и прочий инструмант находился внутри крышки багажника,был моментально доступен и имел наклейку типа.Спасибо что являетесь обладателем БМВ.Если у Вас возникнут проблемы в дороге-звоните круглосуточно.Номер.С уважением ИМПульс.
Я не звонил-но чувство теплоты возникало.
Чек не загорался ни разу.Масло от залива до слива сьедалось пол-литра из 7.
При этом она видела и 6 тысяч оборотов и 230 на трассе.
Никаких форсмажоров и прочего.
Машина ездила и дарила удовольствие.
Сначала Тарасу потом мне.
Эти многа букв только часть от того теплого щемящего чувства радости от обладания БМВ.
Да.У меня было чувство скованности при езде в джинсах,если приходилось перевезти мешок цемента в багажнике...
Я рад что в моей жизни была БМВ.И как только появится возможность,силы,средства-БМВ опять будет в моем гараже.
И мне реально [цензура] на скулеж,придирки и истерики вокруг белосинего бумеранга.
У моего друга в подписи была такая фраза-Кого интересует внешний вид Субару?конечно тех,кто на них не ездит..
Вот эту фразу можно переиначить и под бренд Баварских моторостроителей..................
Це я знайшов прочитавши 7 сторінок теми, загально тема має 19 сторінок.
bmw-club.lviv.ua

axel

Повідомлення axel » Сер, 23 листопада 2011, 01:19

AnGeL писав:antik, axel, M@sTeR, ну ви спочатку проїдьтесь на прелюді, і тоді говоріть...
Проїхався в 2001-му, а потім з 2004 по 2008 проїжджався майже кожних вихідних. Тому не тобі мені про прелюди говорити.
bmw-club.lviv.ua

AnGeL

Повідомлення AnGeL » Сер, 23 листопада 2011, 01:35

axel, ну і шо, ти хоч сказати шо в преля погана керованість???
не знаю, хто там, шо там пише, а не ставлюсь упереджено до німецьких авто, я вже раніше писав, що мабуть наступним буде німець...

колись розказували анекдот:
- якщо у вас німецьке чи японське авто, то у вас нема проблем,
- якщо у вас французьке чи корейське авто, то у вас проблеми, але їх можна вирішити,
- якщо у вас російське або китайське авто, то це ваші проблеми...

бмв - безперечно дуже хороші автомобілі, які звісно що мають певні недоліки... так само і японські авто не гірші, і мають свої недоліки... ціна-якість шо в тих, шо в других на однаковому рівні, визнайте хоть це...
а те шо я там шось спригував, чи ше шось, мені якось то все до ... просто люблю суперечки :D :D :D ну і коли я там шось писав, то забув про опелі Вови Мелі :D я ніколи не говорив, і не буду говорити шо німецькі авто погані, чи щось таке... і говорив чому я за япошок зараз, чим япошки кращі (в плані купешок) і чим німці кращі (в плані седанів) і нікого ображати не хочу, не кажу шо в вас німакошрот і тд, вроді нікому особисто не нахамив, і не збираюсь...

це ж як флудилка №2 :D

AnGeL

Повідомлення AnGeL » Сер, 23 листопада 2011, 01:40

Зараз переглядають цей форум: AnGeL, axel і 0 гостей
:D

axel

Повідомлення axel » Сер, 23 листопада 2011, 01:43

AnGeL писав:axel, ну і шо, ти хоч сказати шо в преля погана керованість???
Ну є гострота така в керованості, але не більше. Люблю прелюди виключно за їх вигляд. Але виглядає гарно він лише в червоному кольорі і лише в стоку. Рагульські лавки на багажниках і снігоуборочні лопати замість переднього бампера це усе бичізм який псує цей автомобіль.
AnGeL писав:а те шо я там шось спригував, чи ше шось, мені якось то все до ... просто люблю суперечки
Ну ти ж сказав шо давайте німця тобі дали, і ти з'їхав. А тепер тобі "це все до.." а це вже неповага до співрозмовника.
bmw-club.lviv.ua

AnGeL

Повідомлення AnGeL » Сер, 23 листопада 2011, 02:01

axel писав:Але виглядає гарно він лише в червоному кольорі і лише в стоку.
погоджусь на рахунок того шо практично всі обвіси додупи, машина в стоці дійсно гарна, (те саме можна сказати і по бмв :ninja ), не погоджусь шо тільки в червоному кольорі, бо чорні гарніше виглядають, і власне передній бампер якщо зняти номер страшно виглядає через ті горизонтальні щілини по всій довжині :bad тому я її буду вирізати нафік, але то таке, то суто для кращого охолодження.
axel писав:Ну є гострота така в керованості, але не більше.
ну а моя мабуть ще трошки так гостріша ;) і як кому, а мені іншого і не треба, я не ганяюсь за комфортом, бо мене тошнить коли машину кренить в поворотах :bad (не мається на увазі бмв) саме від таких авто я і отримує своє задоволення від кермування... для інших задоволення від плавності ходу, мягкості підвіски, і т.д.
axel писав:Ну ти ж сказав шо давайте німця тобі дали, і ти з'їхав. А тепер тобі "це все до.." а це вже неповага до співрозмовника.
я не зїхав, а сказав шо надую бар, і цікаво буде спробувати ;) а так я не сприймаю ці суперечки в серйоз, тому що вони впринципі дурні всі по змісту і по ідеї, то те саме шо доказати комусь шо в мене цукор солодший, жінка гарніша, і гімно не так сильно смердить. Але ж таки кожному хочеться то зробити :D

Вибачайте якщо я виявив до когось "неповагу", то це було неумисно :oops нічого проти жодного з всіх хто тут на форумі немаю :beer :beer :beer

AnGeL

Повідомлення AnGeL » Сер, 23 листопада 2011, 02:10

M@sTeR писав:легендарна BMW E30
і легендарна HONDA CRX :D

всі погодяться, шо то мабуть 2 флагмани тих років??? :surprised

A1

Повідомлення A1 » Сер, 23 листопада 2011, 08:26

ото вам не спалося :)
бачу axel закінчив курси по гуглінню в САТ, також вже форуми цитує, скоро ще розпочне відео з ютруби кидати :D

axel

Повідомлення axel » Сер, 23 листопада 2011, 10:45

A1, Я нічого не гулив, мені подобаються Subaru ще в 2006 році як ми приїжджали на Північну і тягалися з Andre, потім автомобіль це автомобіль купив Orest і кожного разу при зустрічі з ним ми спілкуємось про нові доробки у цьому автомобілі. Subaru сильно відрізняються з поміж інших японських машин і я часто читаю їхні форуми, і можу сказати що Subaru це дуже класна японська машина. Ну але десь так до останніх моделей... бо вони зіпсувалися.
bmw-club.lviv.ua

Stuff
Ім'я:Віталік
Дякував (ла): 15 рази
Контактна інформація:

Повідомлення Stuff » Сер, 23 листопада 2011, 15:21

AnGeL писав:думаю хондою моєю явно приємніше керувати ніж кальою, кадетом, чи шн чимось тих років... ну, е36 може зрівнятись...
Скільки тобі разів говорити трошки опуститись на землю, купив машинку радій, в тебе комплекс щодо прирівняння з е36?е36 без турби Юріка продалась значно дорожче ніж твоя купилась, це раз, ти хоч раз на хорошій заряженій машині з заднім приводом як е36 м52в28 їздив за рульом що ти тут розказуєш мол "може зрівнятись"?це два, заспокойся, прелюд крім того що, можливо, на 402 їде швидше, по всіх інших параметрах просто всирається, таких як:
1.Комфорт
2.Якість салону
3.Місце в салоні
4.Посадка за кермом
5.Гострота в управлінні
6.Гострота руля та управління
7.Багато хонд їздить 500 000 без капіталки мотора?бумери майже всі
8.Якщо в тебе не буде спереді трьох сайлентів і двох шарових і буде вирваний ричаг, ти поїдеш хоч кудись так щоби не стукав весь хадарь?я 2 тис. км так їздив не знав нічого не чув поки на діагностику не заїхав, ніде нічого ні разу ;)
Так що аллеверди :D
А по друге, не будемо далеко ходити про калі вови чи його кадети, знаю що в нього лежить зарад 2,0 Т стоковий Опелівській мотор, можемо поговорити щоби він його вкинув, швиденько перестанеш тут виписувати той спам непотрібний...тут +1 до Яріка...
+ ти сам собі перечиш, спочатку дайте мені якусь машину до 3,5 або для црх любу а потім мол ой ой кадет легший, оприділись бо кожен пост вартий іншого... :sing
Востаннє редагувалось Сер, 23 листопада 2011, 15:26 користувачем Stuff, всього редагувалось 2 разів.
количество слов не определяет качество речи...

Apokalipsis
Ім'я:Ігор

Повідомлення Apokalipsis » Сер, 23 листопада 2011, 15:23

загнали японоводів тихо в кут :D
Wole pchac Forda, niz jezdzic BMW!

hrdrive
Контактна інформація:

Повідомлення hrdrive » Сер, 23 листопада 2011, 15:48

Stuff, Віталька, розслабся, Остапу е 36 подобається і він її не обсирає, просто може нетак висловився в контексті :)
INTE®©ULLE®™

Jarevych
Тюнінг клуб
Ім'я:Ярік
Дякував (ла): 10 рази
Подякували: 82 рази
Контактна інформація:

Повідомлення Jarevych » Сер, 23 листопада 2011, 16:02

Stuff писав: можемо поговорити щоби він його вкинув
нашо, він і на манті файно стоїть і їде :D