ну якшо каля буде rwd то хоть з 0,8 хоть з 1 баромAnGeL писав:думаю кадета зробити мені буде ше важче, бо ж він легший

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
ну якшо каля буде rwd то хоть з 0,8 хоть з 1 баромAnGeL писав:думаю кадета зробити мені буде ше важче, бо ж він легший
думаю так, міняв недавно втулки і стойки стабілізатора переднього стойки по 125 і втулки по 40 грн,правда незнаю як то порівняти з бумкою бо запчастини то різні маю наувазі розміри і тд,але шераз наголошу шо він немає права називати японські машини шротом,при тому шо він ставить і шукає запчасті на шроті,надіюсь ясно написав.axel писав:Ти думаєш, що на його БМВ оригінальні запчастини дорожче ніж на твою Тойоту?
На сьогоднішній день ще нічого небрав на шроті. Єдине що редуктор візьму на шроті або в axel, бо новий замовити то дорого і довго чекати. І запчастини на на БМВ не такі вже й дорогі на Е30. Я очікував що дорожчі. Катушка запалювання оригінальна БОШ 620 грн...не рахую що то є дорого....так як воно міняється дуже рідко....DNK писав:він не стягне ставити все оригінал і бере з шрот
AnGeL писав:M@sTeR, давйте мені німака 94 року, з моторм до 3.5, бажано не дорожче... ну нехай не 8, так як мій японошрот коштує, а 10... навіть 12, і подивимся як японошрот накаже німака...
Ох як ти швиденько з'їжджаєш. Почав наказувати так продовжуй. Але в мене не бойове тачко... я тобі скажу так як не х...й короткий то сорочка довгаAnGeL писав:вірю шо та каля поїде краще ніж мій прель зараз... але ж в мене не бойове тачко... якшо надути бар, то буде цікаво... і я думав шо ви скажете за кадета а не калібру... думаю кадета зробити мені буде ше важче, бо ж він легший
Завтра проб'ю по оригіналу. Зараз не маю доступу до бази.DNK писав:думаю так, міняв недавно втулки і стойки стабілізатора переднього стойки по 125 і втулки по 40 грн,
Ну от поцікався скільки б до твого автомобіля коштувала рейка без тяг і наконечників. До його машини як я писав 220 евро. оригінал виробник ZF.DNK писав:думаю так,
Думаю тут справа швидше в "купив машину,а на зимові колеса не стягую то буду їздив на літніх"axel писав:Ти думаєш, що на його БМВ оригінальні запчастини дорожче ніж на твою Тойоту?
ок значить я буду називати твою машину шротом бо ти візьмеш редуктор на шроті а ти мою тойоту будеш називати оригінальна тойота.Підходить чи ні.Чи ти нормально будеш називати всі автомобілі.П с якшо япошки по твоєму то шрот то шо тоді твоя девять ? Гамно ? знач ти їздиш на гімні.Давай не будем ідіотами а будем називати речі своїми іменами.M@sTeR писав:На сьогоднішній день ще нічого небрав на шроті. Єдине що редуктор візьму на шроті або в axel, бо новий замовити то дорого і довго чекати. І запчастини на на БМВ не такі вже й дорогі на Е30. Я очікував що дорожчі. Катушка запалювання оригінальна БОШ 620 грн...не рахую що то є дорого....так як воно міняється дуже рідко....
якщо колись треба буде то пробю.Наразі все ще оригінал з заводу .axel писав:Ну от поцікався скільки б до твого автомобіля коштувала рейка без тяг і наконечників
Та не втому справа не треба вибачатись треба бути реалістом ,справа в тому шо ти так само як янукович намагаєшся втерти шо життя вже сьогодні покращується, ти каже шо японські машини то шрот і це не правда,ось це я тобі намагаюсь пояснити.M@sTeR писав:Якщо тобі від того полегшає то я вибачаюсь що назвав хонду японошротом
народ, ну тема же не для малолеток... накажет, не накажет...AnGeL писав:давйте мені німака 94 року, з моторм до 3.5, бажано не дорожче... ну нехай не 8, так як мій японошрот коштує, а 10... навіть 12, і подивимся як японошрот накаже німака... або тащіть всьо шо маєте хоть концепт 13 року, з атмомоторм 1.6, хай crx 20річний японошротний натягне
+ ше важно на мій погляд основне витривалість ходової і ціни на неї,і ціна самої машини на момент покупки.antik писав:гораздо важнее, на сколько приятно таким авто управлять, на сколько качественно сделан салон, шумка... какие возможности по апгрейду
А от я завтра взнаю і відпишуся. То моя роботаDNK писав:якщо колись треба буде то пробю.Наразі все ще оригінал з заводу .
не... не так. Ти його машину називатимеш старий німецький седанDNK писав:а ти мою тойоту будеш називати оригінальна тойота.
а Rav 4... ну бо нашо така машина?... вроді жип, а прохідність гірше ніж в Т5 4 Motion, ну десь на рівні Субару Імпрези GC, а вона просто повнопривідний седан. Значить її називатимемо недоджип. І все названо своїми іменами.DNK писав:.Давай не будем ідіотами а будем називати речі своїми іменами.
Антоха ми старі вже... змирисяantik писав:народ, ну тема же не для малолеток... накажет, не накажет...
axel писав:не... не так. Ти його машину називатимеш старий німецький седан
думаю хондою моєю явно приємніше керувати ніж кальою, кадетом, чи шн чимось тих років... ну, е36 може зрівнятись...antik писав:гораздо важнее, на сколько приятно таким авто управлять,
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 4 гостей