Виправте, якщо неправильно написав

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
то ти про так звані "Люстри"? Ну це теж додаткові.... тільки для дальніх!!!Saba писав: додаткові фари ідуть на дальне світло
то на дах.vazik писав:так звані "Люстри"
неспорюв більшості воно так і є!!!!!!!Saba писав:для базар вже давно не показник, там лиш би втулити, хоча можу помилятись
вон ту єрєсь з поворотників забратиvazik писав:Ну нарешті, я задоволений головним світлом!
vazik писав:Планую Osram Night Breaker
Непоняв? Ти про що?slim_painter писав:vazik написав:Планую Osram Night Breaker тут ти мене напевно поняв
нє, я спочатку поставив фари а потім регульнув... лампи ті самі лишились шо і в старих фарах...VETERAN писав:vazik, а чому спочатку регулював, а пізніше лампи ставив?
будуть ті самі, просто зі своїми замутами))))VETERAN писав:а чого міняти - ти ж недавно тільки міняв?
я на 2108 по такій же ціні брав... абсолютно нормальна оптика, поставив трошки дорожчі лампи і світло було люксvazik писав:нормальні фари оригінальні ОСВАР (320грн 1шт),
думав над тим, в мене зара і задні фари затянуті червоним оракалом і повороти червоні, вийшло б А-ЛЯ АМЕРИКА! Але хз з тими новими законами як буде з тими червоними поворотами і оранжевими габаритами спереду! Хотів взяти з білими поворотами фари, але не було, вже довго чекав.... А цю оптику школа розбирати, там заводський герметик людський...AnGeL писав:або лишай оранжеві, і підключай як габарити...
І я лампи кращі хочу поставити, а то зара якісь по 10 чи 15 грн стоять!AnGeL писав:абсолютно нормальна оптика, поставив трошки дорожчі лампи і світло було люкс
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 7 гостей