Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Якщо твої червоні то є автожовті то небудуть :)Йосип писав:Чи може за червоні повороти не будуть домахуватись
вони до Конвенції не приєдналися...z@k писав:Америкоси всі з червоними поворотами.
а чого ти очкуєш?z@k писав:may, Ну то що тепер ?
z@k писав:Ну то що тепер ? Якщо в мене машина америкос 90-х років то мені не їздити бо в мене червоні повороти ???
однозначно! Форд америкос і не іпеz@k писав: Здирати небудем
Оця "недостатня видимість" - це не "темна частина доби". Це - туман, сніг і т.д. Не звичайний вечір чи дощ, коли ПТФ-ки (вони ж нижче бампера прилаштовані, щоб світити "під туман") відбиваються від мокрого асфальту. Я вже не кажу, що там як правило ксенон втуленийantik писав:... Примітка. В умовах недостатньої видимості на механічних транспортних засобах дозволяється замість фар ближнього (дальнього) світла ввімкнути протитуманні фари...antik писав:...19.5. Протитуманні фари можна використовувати в умовах недостатньої видимості як окремо, так і з ближнім або дальнім світлом фар, а в темну пору доби на неосвітлених ділянках доріг - лише разом з ближнім або дальнім світлом фар....
antik, а дайці напряжуть тебе, що то протитуманки, бо стоять у штатному місці, де вони мали б бути.antik писав: у себя вообще туманки выкинул и дневной свет туда поставил
Якщо їх правильно підключити, тобто при запаленні вони включаються а при ввімкненні габаритів виключаються, менти вжитті не докажуть шо то противотуманки, де б вони не стояли. І взагалі ДРЛи світяться а ПТФ ще й освітлюютьweber писав:antik, а дайці напряжуть тебе, що то протитуманки, бо стоять у штатному місці, де вони мали б бути.antik писав: у себя вообще туманки выкинул и дневной свет туда поставил
никто меня не напряжет, так как это оригинальный девайс, и по заводу он ставится именно вместо туманокweber писав:а дайці напряжуть тебе, що то протитуманки, бо стоять у штатному місці, де вони мали б бути.
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей