Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
hrdrive писав:вони забанять одне одного тай по всьому
без офтопу в цій серйозній теміBabak писав:зробити вас модерами теми?!
A1 писав:порвало, збираю гроші на бмв
Домовились про заїзд на 402 м.
. ждёмсA1 писав:Домовились про заїзд на 402 м.
Гарно розписано,один з нормальних коментів і по темі,як бачимо нічого такого катастрофічно в япошках немає.pilotlviv писав:Так как мне любезно предложили прокататься на аккорде , выскажу и своё мнение .
В первую очередь понравился руль (симпатишный), эргономика тоже ничего, места в салоне одинаково, да и сам машин симпатишный (сам когда то думал купить себе именно этот кузов).
Не понравилось: боковые подпорки в сидениях уж очень узкие, и при комлекции водителя чуть больше среднего - будут давить, пластмасса в "бороде" - действительно лишняя + невозможность установки внештатной магнитолы; обзор с места водителя хуже; динамические характеристики, как мне показалось уступают БМВ, да и какой-то непонятный "провал" между первой и второй передачей+звук мотора на повышенных оборотах какой-то не блогородный (скорее всего связано с тем, что всего 4 цилиндра), по плавности хода я всётаки склоняюсь к тому, что бумер мягче.
Но всёравно, все характеристики в одном пробном заезде не оценишь, и как было сказано выше
A1 написав:
Домовились про заїзд на 402 м.
. ждёмс
Моё мнение не субьективно (если чесно мне нравится mustang ), написал то, что смог
Якщо серйозно, то найбільше сподобалось/вразило - це звук двигуна, скоріш за все через те що там 6 циліндрів, звучить він мелодійніше, ніж мій. Решта - на рівні. Досі не можу зрозуміти, що мене мало вразити на твою думку, щоб я перейшов на вашу темну сторону :))axel писав:A1, Та я серйозно. Розкажи, що і як. Цікавить твоя думка.
мені можна?A1 писав:Домовились про заїзд на 402 м.
обязательно проедемсяA1 писав:А в загальному дуже приємно і цікаво поспілкувався з pilotlviv, без того фанатизму, який присутній в цьому топіку. По динаміці машини виглядають рівними, тому мені захотілось проїхатись 402 м, якщо випаде така нагода.
можна, будеш вболівати за мене :)Vomont писав:мені можна?
спокійніше,шановний.A1 писав:можна, будеш вболівати за мене
Honda Accord (7th generation). Фуфел карочиNovel писав:а з яким авто. порівнювали?
я в шоціantik писав:Honda Accord (7th generation). Фуфел карочиNovel писав:а з яким авто. порівнювали?
В твоєму класі славнозвісний Прелюд турбоVomont писав:мені можна?
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей