на це тоже треба енергія, тоді вона проїде 50 кмSally писав:напевно аналогічно як тепловентелятори побутові.

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
на це тоже треба енергія, тоді вона проїде 50 кмSally писав:напевно аналогічно як тепловентелятори побутові.
а як утилізуються ті акумулятори? їх якось можна переробити на щось? який в них ресурс? я не знаю. мені зараз 200 грн коштує 150 км їзди (при тільки задньому приводі по місту), хіба на електриці було би більше? однозначно у львові від клієнтів не було би відбою :) а якби ще й була в центрі парковка виключно для електрокарів то черга на їх купівлю була ой яка довга)))) sergey, там точно є якась енергозберігаюча технологія :)cat-yellow писав:Але ми тут водії, а не екологи (якщо помиляюсь - пробачте), тому нас екологія хвилює, звичайно, але також нас хвилює і ступінь непорожньості наших гаманців, тому тут і те - і інше. Мало того, виробництво електрокарів по екології теж б"є дай Боже, тому тут екологія - поняття спірне.
«640КБ должно быть достаточно для каждого» (с) Білл Гейтс 1981 р.sergey писав:Да пойміть ви, традиційні двигуни вже дійшли до практично ідеалу.Там і вдосконалювати вже толком немає чого,
вставай в чергу і купи собі, а я якось на V8 назбираюSally писав:це робиться не тільки для економії, а для порятунку повітря, яким ми дихаємо. я тут не дуже далеко від міста живу, але все одно відчуваю різницю між львовом і винниками, хоч все життя прожила у львові на напруженій вулиці і мала би звикнути.
то юнацький максималізмApokalipsis писав:вставай в чергу і купи собі, а я якось на V8 назбираю
а потім будеш збирати на бензу запчастини, так у електрокара є мінус батареї але прикол у тому що ви їх купуєте один раз при покупці машини і повірте мені коли вони втратять ексклюзивність їх ціна буде не вижчою за їх бензинові і дизельні аналоги, тільки от нюанс батарей вистарчає на тойже пробіг що і середнього ДВС тільки от чи думаєте ви про заміну двигуна і його ціну через 300-500ккм, доречі в електро карі нетре міняти масло ремінь антифриз і купу всього іншлго тільки щітки і 2 підшипника не може погнути клапана, не може бути погана електрика як наприклад бодяга замість бензи, короче плюсів німеряноvovka писав:вставай в чергу і купи собі, а я якось на V8 назбираю
Стояти в полі зимою можуть всі, і бензинові і дизельні і даже ГБОApokalipsis писав:які тримають хочаб 2000км поговорим,а так в полі зимою самі стійте
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей