когда народ наконец поймет, что игры нужно играть на консольках...b_andriy писав:такшо в кого не 4х ядерник і менше ніж 8 гіг оперативки навіть не тратьте час на скачку гри
скачал, записал... все валит без тормозов

игра зачетная!
Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
когда народ наконец поймет, что игры нужно играть на консольках...b_andriy писав:такшо в кого не 4х ядерник і менше ніж 8 гіг оперативки навіть не тратьте час на скачку гри
Шо за бредb_andriy писав:такшо в кого не 4х ядерник і менше ніж 8 гіг оперативки навіть не тратьте час на скачку гри
antik, не все так просто, тепер додатковий гемор із записом нового формату ігорantik писав:скачал, записал... все валит без тормозов![]()
ти її ставив? який в тебе комп? може в нас різні поняття "тормозить"юра писав:Шо за бред
В мене 2х3,0 і 4 Гб оперативки, правда відяха 256 мб. 128 біт.Apokalipsis писав:2х1.8 карта 1г на 256біт,2 гіга оперативи
никакого гемора не заметилweber писав:не все так просто, тепер додатковий гемор із записом нового формату ігор
завтра запишу и попробуюweber писав:Forza Motorsport 4
C2D E7200 +2Gb +радеон 5670 (512мб GDRR5b_andriy писав:Скачав, гра півбіди, але стоїть обмеження на 30 фпс
в мене E5700 4gb DDR3 GeForce GTS250 1024mb 256bit ddr3 WIN 7x64, на мінімальних настройках при 1024х768 практично не підвисає , такшо в кого не 4х ядерник і менше ніж 8 гіг оперативки навіть не тратьте час на скачку гри
так тут итак нормально народ запустить игрулю на "писюках" не можетweber писав:Сорі за флуд, але про хбокс нема тем
То фігня. В мене вже нема траблів, а от у тебе гра запишеться на 97%antik писав:п.с. приатачил pdf-ку "How to burn your XGD3 backups"... у мну пока все работает, хз че у тебя за траблы
вона не може видати більшн 30 фпс, виробники обмежилиMorr писав:видає 30-35 fps
antik, GOW3 так вийшло, що все гуд, а з FMS4 на останніх 3% - перевірка цілісності (CIV) і гра не повинна запуститися. І надалі - в кожній грі сюрприз. Треба записувати 100%, а це вже окремеantik писав:weber, я в курсе про то, что игра физически не влазит на носитель... но я так понял, что в конце как раз записывается код защиты, посему это на качество игры не влияет
мож і так, ну мількало 35 вроді :)b_andriy писав:видає 30-35 fps
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 7 гостей