Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
всі, то лтк і лкб, як свідчить практикаz@k писав:у Львові я думаю тебе всі автоклуби міста підтримают
На скільки я знаю то їх і якудза клуб підтримував при необхідності.Жульєн писав:всі, то лтк і лкб, як свідчить практика
дайте Льоші грошей на каркас,бо тоді всі ваші мріїї не збудутьсяDBF писав:z@k написав:
Fest, Що тобі для того потрібно ??? Я думаю банда тебе підтримає !!!!
+1 і грошима думаю також!
щось ти Жозе тупиш,дуже багато людей його підтримало тоді демедж клаб даже філок дав,а саме більше Рамаха рижий паходуЖульєн писав:не знаю хто кого і коли підтримував, але погортай теми де були прохання підтримати львівського драг-мена, от побачиш в якій дупі були "всі клуби"
Зі світу по нитці і буде каркас. :)Fikus писав:дайте Льоші грошей на каркас,бо тоді всі ваші мріїї не збудуться не пускають туда без каркасів
П.С.паходу на наступний рік дріфт мають ділити на про і стріт,в стріті без каркасу можна буде
Не не не на всех денег не хватитFikus писав:е е е е пацики я тоді тоже на участь підписуюсь))))))
дивись: каркас вварний(правильний) - $$$$z@k писав:Зі світу по нитці і буде каркас. :)Fikus писав:дайте Льоші грошей на каркас,бо тоді всі ваші мріїї не збудуться не пускають туда без каркасів
П.С.паходу на наступний рік дріфт мають ділити на про і стріт,в стріті без каркасу можна буде
Пошуршати по ралістах може в когось якісь старі валяються.
Fest, Ти би собі розписав що тобі тре для участі і прайс. І виложив і сказав так пацани мені тре то то і то а ту мені тре буде фізично допомогти. Ну і хто чим може той поможе
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 3 гостей