Питання в наступному - запропонували поміняти ваз21093 2002 р. (карб., але в гарному стані) на авео 2006 р. (в хто зна якому стані - але кажуть, доброму) з доплатою 3000. Бажання є, але чи вартує? Всім наперед дякую за висловлені думки.
Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
дякую, теж чув за таке - буду мати на увазі.andriy320e30 писав: якшо права нога не впираэться в панель то можна брати
Не зрозумів - це не брати, а шукати краще чи як?Vexler писав: звісно що авео бери вже краще.
andrew писав:Igor2011 в Авео є хворі місьця :
1.Втулки переднього стабілізатора
3.Сайлентблоки переднього ричага, задні
4.С/б задньої балки
Ви не так зрозуміли - 09 в мене є, машинка ляля, але як не як 2002 рік і хочу щось краще. Запропонували авео 2006 р.+ 3000 з 140 тис. пробігу і це пропонує перекуп.Vexler писав:Igor2011, якщо вибір впав виключно або 09 або авео - авео однозначно. Просто перевір стан, є сумніви - не ризикуй. Інші автівки не розглядаєш?
все залежить від стану .якщо ідеал то можна братиIgor2011 писав: тому і прошу вашу пораду...
А який у ваза? В мене зараз 100 тис. - претензій до двигуна немає, робить чітко як годинник. Це, напевно, все індивідуально, тому треба дивитися.andriy320e30 писав:ресурс того двигуна майже такий як в ваза
я перепрошую, може я вже задолбав вас питаннямиVexler писав: ну тоді дуже уважно оглянь\перевірь авто і вирішуй....
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 3 гостей