Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Прибирання нашої траси
- Yelik
- Стать:чоловік
- Дякував (ла): 1 раз
- Подякували: 24 рази
- Контактна інформація:
Якщо в голові мало що лишилось, то ніхто вже не допоможе...Андрей писав:БМВ Жалко...
В кінець траси де стояв бус, я наприклад вчора перший раз взагалі доїхав і от не розумію приколу для чого розганятись на слабій(2.0) машині ще й з АКПП туда якщо навіть не може загальмувати?! Тиснути гашетку любий дурак вміє, а от вже щоб нічого не сталось, то не кожному дано! Крім того я помітив тенденцію чим слабша машина тим більше власник хоче показати "який він крутий" ну і відповідно треба сильніше тиснути, бо воно ітак не їде :mad:
volleyball.lviv.ua/blog/
- RS
- Ім'я:Сєрий
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
- Контактна інформація:
Була страшна відвідуваність на трасі під час прибирання :mad:
Скільки в клубі "офіційних" членів і гордих званням? А скільки прибирало? На місці керівництва я б дав догану деяким особам
Хоть я розумію шо зараз посипется купа пояснювальних постів - тіпа да я ... там баба .... всралася...
Треба доробити роботу. Панове керівництво давайте виберіть час і дні коли то всьо доробимо. Лишилося 10 стовпців. Мені електрику б організували то б ше металічний паркан поремонтував.
Дати та час в студію...
Скільки в клубі "офіційних" членів і гордих званням? А скільки прибирало? На місці керівництва я б дав догану деяким особам

Хоть я розумію шо зараз посипется купа пояснювальних постів - тіпа да я ... там баба .... всралася...
Треба доробити роботу. Панове керівництво давайте виберіть час і дні коли то всьо доробимо. Лишилося 10 стовпців. Мені електрику б організували то б ше металічний паркан поремонтував.
Дати та час в студію...
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 27 гостей