як мінімум 2 роки вже того не чувKost писав: Пашлік)

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
як мінімум 2 роки вже того не чувKost писав: Пашлік)
я тобі то вже давно говорив, а ти всьо сміхуйочкі та сміхуйочкіFikus писав: осознав,шо я тупо лашара
Сер, 09 листопада 2011
Fikus писав:сезон закінчився,машинку відправив на реставрацію...
Пон, 14 листопада 2011
Варим все...і в короткі терміниFikus писав:забрав вже корчика,від сварщика,всьо поварили
на правах реклами))))))networkz писав:Цитата:Сер, 09 листопада 2011Fikus написав:сезон закінчився,машинку відправив на реставрацію... Цитата:Пон, 14 листопада 2011 Fikus написав:забрав вже корчика,від сварщика,всьо поварилиВарим все...і в короткі терміни П.С Чекаєм в Гості
приїжай зробимоFikus писав:але мені шось мало,ше трохи понаварюю всякої хрєні))) є пару ідєйок
чесно я шось того тижня був прихворів і з машиною нічого не зробив,і цілий тиждень перед тим мучився з ручніком.доречі розрізна шестерня є в Юльки на базаріpavlolvov писав:Паштєтанама -тьоска я всетаки рішився на 129 шатуни !хочу на амаг замовити розрізну шестерню на низький блок і башмак з шестирнею і пілотом!так як ти і рекомендував!ти як вжо виїхав чи з панелю мучишся!!! Доречі;;; обмежувач з під педалі газу вже вирізав???
LEgEnDA писав:я тобі то вже давно говорив, а ти всьо сміхуйочкі та сміхуйочкіFikus писав: осознав,шо я тупо лашара![]()
![]()
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей