А мотор там такий як в спорта, тільки помоєму прошивка відрізняється, але ходова інакша передня, і коробка наче тоже..
Такшо спорт він був в Пустомитах

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
sergey писав:106 поні +АКПП - нічьо так, валить
Speedo з цим можу помогти...якщо цікавить пиши в приват!Speedo писав:При постановці на облік врахую власні помилки і відразу піду шукати "рішал"
Saba писав:Speedo, слабке місце в тому плані, що там назбирується болото, я з свого Ланоса три повні шуфлі вигріб!!!, але якщо то поляк, то 90%, що корозії там нем
Speedo писав:маю можливість взяти таке масло дешево
Що і треба було доказати. Не в обіду - це все сказано на рахунок масложора, але треба дивитись реаліями життя, а не жити мріями... До мотора прийдеться заглянути.Speedo писав:На рахунок движка, чуток масло підбирає (це він казав відразу), але некритично. Поживемо побачимо.
головне шоб не молоко..Speedo писав:Зідзвонювався з власником, розказав причину запаху, щось там розлилося, одним словом, хімчистка повинна вирішити.
нє - сік, вродіFanateG писав:головне шоб не молоко..
та й не тільки до мотора, машинку всю збираюся перетрусити, не відразу, поступово, я люблю щоб техніка була в хорошому стані у всіх відношеннях. Я і "сеата" до ума довів свого часу, а стан там був - повний аут. І движок відкапіталив і все решта. Шкода було продавати потім. Я тебе прошу, які мрії? Машина не нова, проста дуповозка, засіб пересування (на роботу - з роботи). А зробити час і натхнення (поки що) є, а далі поживемо-побачимоNovel писав:До мотора прийдеться заглянути.
hrdrive писав:nazikey, вугільний філтр - це не то це фільтр який відповідає за випари бензину з баку які йдуть на допал в колєктор. і він стоять десь на проміжку цьому між баком і впускним колектором.
а який пробіг?Speedo писав:На рахунок движка, чуток масло підбирає (
Якось в мому "поляку" 1.5 почали холості гуляти, збільшився розхід. Почав шукати, читати, цікавитися. Виявилося -проблема в проводці, а саме варто звертати увагу на дроти які йдуть від датчиків ХХ і положення заслонки. Так от почув від однієї людини таку фразу " це проблема майже всіх деу" . А від іншої ще кращу " спочатку в інтрукціях розхід писали на рівні 8-9л/100км по місту, а після масових гарантійних звернень на СТО для вияснень причин більшого розходу, в інструкціях почали писати розхід 10л" . В книжчі яку собі придбав стоять цифри 5.2 по трасі, 10.2 по місту. То практично в 2 рази. На практиці по місту 10л то хіба коли або пробки, або хіба їздити не вище 3-ї передачі.sergey писав: В 9-ть по місту не вірю(По Пустомитах може), бо простий хаває 10-11л\100км
Мотни 3 (три) сторінки назад і отримаєш відповідь. Якщо відвідуєш форум - слідкуй за темою...Петро писав:а який пробіг?
в нашому місті вище 3 передачі особо не поїздиш.ROVA писав:На практиці по місту 10л то хіба коли або пробки, або хіба їздити не вище 3-ї передачі.
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 10 гостей