Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
мрійник :) а де написано, що то за все разом? думаю, що то окремо зняття - 190,15, реєстрація -190,15, експерт - 190,15, а ще послуги банку, а компютерне обслуговуванняveresen писав:AnGeL написав:
Реєстрація, перереєстрація колісних транспортних засобів з видачею свідоцтва про реєстрацію або його дубліката та номерних знаків, зняття з обліку транспортного засобу з видачею облікової картки та номерних знаків для разових поїздок, проведення експертного дослідження транспортних засобів і супровідних документів з видачею експертного висновку:
транспортних засобів усіх категорій іноземного виробництва або окремих агрегатів – 190,15 гривні;
То шо тепер за 200 грн можна тачку переоформити на себе
Вщипніть мене...
Це правда ?
Читаємо пункт 1.7z@k писав:Тре собі номер "ДАЇ" зробити, цікаво що би даїшники сказали?
планую реєструвати в суботу. Відпишу тут, як все пройшлоOlko_ua писав:Ніхто тепер не реєстрував маСинки?
Загалом десь так, якщо самому робити.hrdrive писав:1150+123+1900+400?? = 3573 вийде?
Olko_ua писав: Тема повідомлення: Re: У ДАІ нові розцінки
іякінахблянові розціннки в тих даі, якшо все без змін?Olko_ua писав:3573 вийде?
hrdrive писав:іякінахблянові розціннки в тих даі, якшо все без змін?![]()
100%! дурістіка повна! І головне, як я вияснив у "своїх людей" в ДАІ, цього ніяк не оскаржиш. Вони назначають повторну оцінку, бо не довіряють попредній. Мені при знятті з обліку "ланоса" оцінили десь в районі 22000 грн., а при постановці - в районі 5200 у.о.Olko_ua писав:Ціна може суттєво змінитися залежно від того як оцінять машину: перший раз оцінюють при оформленні рахунки - довідки, і від тої суми платиться 1% податку на прибуток; другий раз оцінюють (чого одним не обійтися ) при постановці на облік, від цієї суми платиться 3% в ПФ (туди платять всі і з усіх операцій, а на пенсії грошей немає..).
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 7 гостей