Speedo писав:Пробіг 112 тис. км
Speedo писав:Попередній власник лив мінералку

Набуя "Спорт" Ланосу при пробігу 112 тик мінералка?
Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Speedo писав:Пробіг 112 тис. км
Speedo писав:Попередній власник лив мінералку
Та от і сам був в шоці, я в "славуту" (з приблизно таким же пробігом і роком) лив 10w40, але попередній власник казав, що якийсь спец йому "нарадив".cat-yellow писав:Набуя "Спорт" Ланосу при пробігу 112 тик мінералка?
Speedo писав: В салоні стоїть неприємний запах (брудних шкарпеток )
Breaker писав:Speedo писав: В салоні стоїть неприємний запах (брудних шкарпеток )![]()
![]()
![]()
Вроді візуально нормальна машина... ти її дешево купив чи як?
Вітаю з покупкоюSpeedo писав:Продавець хотів 5.500 "вічнозелених". Троха сторгував і, думаю, приблизно з постановкою на облік, новими зимовими колесами десь на таку суму і накапає.
я ж писав, що польська. Ніби не найгірший варіант, чи як?Saba писав:Збірка польська?
попередній власник працював у Львові, район Наукова-Кульпарківська, може десь там і "примелькалася"?Коба писав:візульно машину пам'ятаю
Saba писав:Постукай знизу по передніх крилах біля дверки, якщо звук глухий
може це від радіатора кондюка так несе?Breaker писав:В салоні стоїть неприємний запах (брудних шкарпеток )
Мелькала вона тутSpeedo писав:попередній власник працював у Львові, район Наукова-Кульпарківська, може десь там і "примелькалася"?
, а я живу і працюю тут. :)Speedo писав:Машинка раніше жила в Пустомитах,
Speedo писав:І ще пару слів. Попередній власник лив мінералку. Планую перейти на півсинтетику. Думаю, для цього двигуна більше "пасує".
Speedo писав:Фактично вгробив цілий свій вихідний, а можна би було обійтися і "малою кров"ю"...
При постановці на облік врахую власні помилки і відразу піду шукати "рішал"
ні, просто Ланос як машина трохи мені знайомаcat-yellow писав:Saba, знайома машина?
маю можливість взяти таке масло дешевоDeep_Shadow писав:З заводу йде Shell Helix 10w40.
в мене в 2109 попередній власник теж лив мінералку Кастрол, і мені навіть дав каністру і казав лий і все буде ок. (точний тодішній пробіг ніхто не знав,писало 77тис.) я поміняв на 10в40 і Ні грама масла моя дев"ятка за 3 роки не з"їла. такшо ненада лякати людину, всьо буде так як має бути.Novel писав:щось тут попахує масложором. Боюсь від залитої напівсинтетики будеш в шоці...
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 7 гостей