Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Моє Левенятко - Peugeot 406 2.0 SR
-
- Стать:чоловік
- Дякував (ла): 18 рази
- Подякували: 11 рази
- Контактна інформація:
_Ramp_, так 

Воно 

- _Ramp_
- Дякував (ла): 14 рази
- Подякували: 0
Re: Моє Левенятко - Peugeot 406 2.0 SR
hrdrive, помий гарно машину,постав свої диски 17,натри резину і сфотографуй,хочеться глянути як воно буде виглядати 

„Борітеся – поборете!
Вам Бог помагає!
За вас правда, за вас слава
І воля святая!”
Вам Бог помагає!
За вас правда, за вас слава
І воля святая!”
- hrdrive
- Дякував (ла): 0
- Контактна інформація:
_Ramp_, я вже немаю сили перекидати ті диски
ціко, як той сілікон відчистити???
поїхав тестувати підвіску

ціко, як той сілікон відчистити???

поїхав тестувати підвіску
INTE®©ULLE®™
- Vusiko
- Ім'я:Олексій
- Дякував (ла): 3 рази
- Подякували: 2 рази
болгаркоюhrdrive писав:ціко, як той сілікон відчистити???

- LEgEnDA
- Тюнінг клуб
- Ім'я:Саня
- Контактна інформація:
ы зачисним кругомVusiko писав:болгаркою

- hrdrive
- Контактна інформація:
коротче як показали виміри, перід в мене впа на -60, дупа на -50
INTE®©ULLE®™
- Morr
hrdrive, скыки витків зрізав?
- luav
- Ім'я:Володимир
- Номер:BC5192AT
Не розумію я цього мазохізма.
По пружинах:ставились занижені чи просто позрізали витки в стокових?
П.С.Не знаю як на пижах,але на омегах пружини оригінальні йдуть з перемінним січенням,тому просто зрізання їх витків призводить до неправильної роботи пружини
По пружинах:ставились занижені чи просто позрізали витки в стокових?
П.С.Не знаю як на пижах,але на омегах пружини оригінальні йдуть з перемінним січенням,тому просто зрізання їх витків призводить до неправильної роботи пружини
- AnGeL
- Ім'я:Остап
- Дякував (ла): 28 рази
- Подякували: 29 рази
різали сток, але грамотно... цифри канєшно вражають... -60 то ппц багацько... то ж получається 9 см від найнижчої точки...
але всеодно Анрюха маладєц
тепер маю стимул шоб тоже впасти
прада не так радикально, але тре полюбе 

Хондоводи настільки сурові....
мета яка?краща керованість?і часто ви льотаєте по трасі 150+.тим паче взимкуAnGeL писав:тепер маю стимул шоб тоже впастипрада не так радикально, але тре полюбе

бачу сенс робити таке тільки тоді,коли ви часто їздите по хороших дорогах на великих швидкостях.і одним обрізанням пружин тут не обмежитесь.треба мати хоча б відповідні аморти+гуму.В інакшому разі низкий кліренс-це швидше недолік авто,ніж його перевага
- AnGeL
luav, тєбє єкатєріна етава нє панять
тут вигляд і принципи рішають
тюнінх як-не-як, стіль

але я не сильно падати збираюсь, бо нема куда... -35 -40 предел, і то не з допомогою болгарки, а пружини буду ставити... на рахунок того де і як їздити: я переважно їду з дому в львів 50 км по київській трасі, + вдома асфальт під саму хату, ям нема... і з заниженням лишиться 12 см до найнижчої точки... + керованість реально покращується
воно того варте 100500 раз...

тут вигляд і принципи рішають

але я не сильно падати збираюсь, бо нема куда... -35 -40 предел, і то не з допомогою болгарки, а пружини буду ставити... на рахунок того де і як їздити: я переважно їду з дому в львів 50 км по київській трасі, + вдома асфальт під саму хату, ям нема... і з заниженням лишиться 12 см до найнижчої точки... + керованість реально покращується

Востаннє редагувалось Суб, 12 листопада 2011, 20:56 користувачем AnGeL, всього редагувалось 1 раз.
- Ім'я:Михайло
- Дякував (ла): 222 рази
- Подякували: 72 рази
luav, підтримую тебе!
в..пу міні-кліренс, бачив я таких, в кого на "трасі" "Червоноград-Нововолинськ" піддон н..уй виривало...
в..пу міні-кліренс, бачив я таких, в кого на "трасі" "Червоноград-Нововолинськ" піддон н..уй виривало...
- AnGeL
в мене найнижча точка то балка повздовжня... далі вихлоп, і далі ше шось, но до піддона далекоcat-yellow писав:піддон н..уй виривало...

Остап!Повірте мені,що я все розумію і дуже добре.Відрізати декілька витків на пружинах особого розуму та капіталовкладень не потрібно.Машина виглядає як на просівших пружинах.То про який стиль ми тут говоримо?AnGeL писав:luav, тєбє єкатєріна етава нє панять![]()
![]()
![]()
тут вигляд і принципи рішаютьтюнінх як-не-як, стіль
![]()
але я не сильно падати збираюсь, бо нема куда... -35 -40 предел, і то не з допомогою болгарки, а пружини буду ставити... на рахунок того де і як їздити: я переважно їду з дому в львів 50 км по київській трасі, + вдома асфальт під саму хату, ям нема... і з заниженням лишиться 12 см до найнижчої точки... + керованість реально покращуєтьсявоно того варте 100500 раз...
Про керованість:один кліренс нічого не вирішує.Можна з вищим кліренсом на жорсткіших амортах та гумі впевненіше себе почувати
- luav
Я просто моніторю питання з практичної точки зору.І занижатись просто так,щоб пару людей тут сказало "вау,як круто" не збираюсь,бо потім мені мучитись з тим низьким кліренсом невідомо заради чогоcat-yellow писав:luav, підтримую тебе!
- crush
- Ім'я:Vitallo
- Контактна інформація:
luav, Володя!!....ну не надоїло Вам сперичатися на цю тему???..ну зрозумійте що більшість форуму Вашу думку не розділяє....ніхто тут не оцінює лоурайд з практичної точки зору...виключно з естетичної....так низбка машина це не зовсім практично..але тільки тому..що потребує підвищеної концентраці\ на нерівній дорозі!!!...проте для тиї хто вміє їздити з таким кліренсом...жодних незручностей в цьому немає!!!
особистий досвід: їздив я багато років на джипах...практично - так!!...зручно -ні!!!!...пересів на машини, спортивної орієнтації з заниженими підвісками....і користуюся ними уже 6 років!!...жодного дискомфорту..і нізащо не пересяду на щось вище!!!
тому я пропоную Вам припинити коментувати кожне заниження..чи бажання заниження...люди мають свою голову на плечах..і знають як їм краще!!
єдине в чому погоджусь......це те що заниження має бути правильним..не дарма відомі виробники підвісок..роблять занижені пружини...якби пожна було просто втнути болгаркою.....але в цьому випадку Андрюха обіцяв..що це тимчасовий варіант..а на весну підуть нормальні лоу-пружини...так що наразі йому прощається!!!
ПІС!!
особистий досвід: їздив я багато років на джипах...практично - так!!...зручно -ні!!!!...пересів на машини, спортивної орієнтації з заниженими підвісками....і користуюся ними уже 6 років!!...жодного дискомфорту..і нізащо не пересяду на щось вище!!!
тому я пропоную Вам припинити коментувати кожне заниження..чи бажання заниження...люди мають свою голову на плечах..і знають як їм краще!!
єдине в чому погоджусь......це те що заниження має бути правильним..не дарма відомі виробники підвісок..роблять занижені пружини...якби пожна було просто втнути болгаркою.....але в цьому випадку Андрюха обіцяв..що це тимчасовий варіант..а на весну підуть нормальні лоу-пружини...так що наразі йому прощається!!!
ПІС!!
Малий і гімнистий
© НУЛП ІНЕМ ЕК-12 2003рік
© НУЛП ІНЕМ ЕК-12 2003рік
- luav
crush писав:luav, Володя!!....ну не надоїло Вам сперичатися на цю тему???..ну зрозумійте що більшість форуму Вашу думку не розділяє....ніхто тут не оцінює лоурайд з практичної точки зору...виключно з естетичної....так низбка машина це не зовсім практично..але тільки тому..що потребує підвищеної концентраці\ на нерівній дорозі!!!...проте для тиї хто вміє їздити з таким кліренсом...жодних незручностей в цьому немає!!!
ПІС!!
Віталік!Повторюсь для вас:я людина доросла,тому все сприймаю з практичної точки зору і екстраполюю на свою машину.Сподіваюсь,що ви здогадуєтесь,що мені не проблема купити занижені пружини найіменитіших виробників на свою машину

Тому й коментую відповідно.І що я бачу:людина занизилась.Але зробила це за рахунок звичайного підрізання пружин,що вже не є гут.Ви теж з цим погоджуєтесь.
Якщо вже занижуватись так радикально то треба ставити аморти по типу В6-В8(не знаю виробників подібної подукції для Пежо) і широку гуму.Наразі ж ми бачимо тільки профанаці. заниження на угоду форуму.Тому я і писав Андрію,щоб він дотримувався своє позиції,а не діяв за принципом "всі побігли і я побіг" :)
- cat-yellow
- Ім'я:Михайло
- Дякував (ла): 222 рази
- Подякували: 72 рази
хотілось би в деталях!crush писав:практично - так!!...зручно -ні!!!!
я он 40 тие накатав на бумері і в мене зимова резина+диски робить машину трохи вищою... як то кльово, ви не уявляєте. Не знаю по яких ви дорогах катаєтесь, але там де доводиться мені час від часу - тих пара сантиметрів - щастя!
ну а входити в повороти на граничній швидкості при граничній стійкості авто і курованості - ну його в шлак, я вже давно зрозумів, шо повороти, стійкість авто - то всьо фігня... краще купити 4 літрове двігло і на поворотах їхати культурно, як то подобає справжнім джентльменам

але кожному своє....
- vovka
- Дякував (ла): 56 рази
- Подякували: 96 рази
- Контактна інформація:
а городоцьку як проїхав ?hrdrive писав:ше не черкав поки доїхав додому від Б.Хмельницького через центр

це нереально "грамотно" порізати сток :)AnGeL писав:різали сток, але грамотно..
треба спорт пружини відповідні. і ще зовсім не факт що на занижених пружинах можна десь не проїхати. вони жосткіші, машина зібраніша.. на малій швидкості я б сказав що навіть можна глибші ями проїхати і ніде не зачіпити бо машина не розгойдується. але навряд чи то стосується різаних пружин :)
але якщо судити просто зовнішній вигляд то виглядає круто. тут спору нема :)
а по феншую треба відповідні пружини, і відповідні стойки до них. тоді буде бомба.
а от і неправда. на прямій це якраз фігня :) в мене свого часу 08 їхала краще чим фієста. але по прямій. але от в поворотах фієста їде на порядок зібраніше (хоть на 08 стояли спорт фірмові пружини і спорт аморти і на фоні стоку була бомба, але от колеса вузькіcat-yellow писав:я вже давно зрозумів, шо повороти, стійкість авто - то всьо фігня... краще купити 4 літрове двігло і на поворотах їхати культурно, як то подобає справжнім джентльменам, а на прямій можна і 180 втиснути..

ну але кожному своє, кожен їздить як йому подобається :)
- BOXER
- Номер:5666
- Дякував (ла): 78 рази
- Подякували: 23 рази
а точніше - кожен дроче як хоче. і нєфіг доколупувати тут один одного своїм размишлєніями!vovka писав:ну але кожному своє, кожен їздить як йому подобається

vovka, то я не до тебе)))
Sad, but true.
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 17 гостей