Розмови на різні теми про авто

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK

Закрито
Виродки на дорозі
MAECTP0
Ім'я:Василь
Стать:чоловік
Дякував (ла): 29 рази
Подякували: 7 рази
Контактна інформація:
Re: Виродки на дорозі

Повідомлення MAECTP0 » Пон, 07 листопада 2011, 16:19

Speedo писав:на мене тут всі накинулися, коли я розповідав пару сторінок раніше, як ми з колєгою на "сіді" одного такого "полоумка спішащого" на мерсі не пускали.
1. Ви не пускали на трасі. А ХДрайв стояв на червоному.
2. Через ваші пришпили мерсюк могло понести на праву полосу й створити ДТП. Від ХДрайвого фака ДТП статись не могло...
і т.д. і т.п.
"Найкраща колискова - звук двигуна, що працює" (с) BoomBox

Speedo
Ім'я:Орест
Дякував (ла): 22 рази
Подякували: 19 рази
Контактна інформація:

Повідомлення Speedo » Пон, 07 листопада 2011, 18:37

MAECTP0 писав:ід ХДрайвого фака ДТП статись не могло...
ну, без того по місту майже не обійдешся. Часом як цілий день по Львову катаєшся, то і не згадаєш скільком за день факери показував :ninja :D

Felix
Лінгвіст
Ім'я:Felix
Дякував (ла): 2 рази
Подякували: 37 рази
Контактна інформація:

Повідомлення Felix » Пон, 07 листопада 2011, 20:39

MAECTP0 писав:ТО в всі хто прямо повинні тепер ставати в лівий ряд - вишикуватись 40 автівок бо !!!можливо!!! комусь потрібно буде повернути направо. Таким чином 40автівок в лівій полосі замість по 20 в кожній. Й якщо ти, при занятих 2-х полосах попадаєш га 2-е зелене то при занятій 1-й попадаєш на 4-е. ТО взаємоповага??? Ше був би то мерсюк, що на стометрівці на бордюрі паркувався, то ясно - діагноз, а тут Хтрейл й теж на жипі - дайте всі мені дорогу.
чотко розписав братан, уважуха тібє :beer

bossjara
Ім'я:Антон
Номер:59105TC
Дякував (ла): 1 раз
Подякували: 5 рази
Контактна інформація:

Повідомлення bossjara » Пон, 07 листопада 2011, 21:28

vovka, не перекручую :beer
в розмові про лівий ряд і 60 км/год була така думка - типу якшо ззаду хтось спішить - посунься вправо, най проїде. Звичайно що якщо правий ряд вільний, а ти їдеш в лівому то порушення пдр. Але я щось такого ще ні разу не бачив в нас на дорогах У Львові - в правому ряді постійно або напарковано машин, або маршрутки або і то і друге або ями такі шо їхати не можливо. І в такій ситуації тут получається або їхати так щоб ззаду ніхто не фафакав(їдь скорше або с.їби.сь) тобто 80 і більше, або скакати вправо-вліво. Шо перший, що другий варіант мені не підходить - їжджу я принципово не швидко(безпека і життя дорожче), а робити зайві маневри, і знову таки наражати себе і оточуючих на небезпеку, лише тому що в когось срачка - звиняйте.
vovka писав:а як там інші учасники дорожнього руху їздять то тебе немає цікавити
до тих пір поки вони їдуть біля мене і наражають мене і моїх пасажирів своєю їздою на небезпеку - мене то цікавить і буде цікавити. В мене за два місяці(з них місяць машина ремонтувалась на сервісі) 2 ДТП і обидва!!! через їзду інших, яка мене по твоєму повинна не цікавити. І ще би з пару-трійку можна було б зробити. якби я вчасно ен гальмував - люди їдуть і їм по.х.уй!
vovka писав:в тебе нема функцій судді чи інспектора ДАІ. давайте кожен буде займатися своєю справою.
а ось тут повністю згоден - нема!
http://tuning.lviv.ua/forum/viewtopic.php?f=39&t=29544

bossjara
Контактна інформація:

Повідомлення bossjara » Пон, 07 листопада 2011, 21:31

Вовка, соррі забув додати - стосовно стрілки то саме - якшо є можливість встати так, щоб смуга "під стрілку" була вільна - будь ласка, а спеціально притиратись-сунутись-лізти вліво, щоб можливо хтось проїхав - то ідіотизм. А водіїв які бачать стрілку і думають шо вона заміняє зелений сигнал світлофора, а той хто перед ними "виродок" що зайняв не свою полосу - НА КОЛ!

bossjara
Контактна інформація:

Повідомлення bossjara » Пон, 07 листопада 2011, 21:44

тепер пост "в тему" - ВИРОДКИ:
Сьогодні ось http://maps.yandex.ru/?ll=24.026860%2C4 ... 5351353963 зупинився на переході, пропустити пішоходів. Вони конєчно тоже красавци - лізуть зі всіх сторін ще й "гуляють" як по Бродвею, але сьогодні не про них. Хоча треба буде одному другому ноги-руки переламати, шоб знали шо таке дорога і переходили її там де треба, а не де хочеться, але то таке. Так вот, зупинився я і зліва ше одна машина(ланос вроді) - по переходу йдуть люди, як тільки появляється можливість рушити - "вилазять" там де не можна йти, але лізуть під колеса. Вобщем стояли ми так хвилини 3. А стояли тому, що аккурат за переходом стояв пост ДАІ і за всім цим пристально наблюдав!
А тепер - Увага - Виродок - позаду тєло на Кашкаї стояло і сигналило! всі ці 3 хвилини. Цікаво на що він сподівався - що я не витримаю і поїду прямо на ДАЙця, чи шо вийду і дам по морді? Я хотів якшо чесно його біля ДАІшника зупинити, і спитати в інспектора чого той йух мені сигналив, але там вже машин добряче позаду назбиралось - не хотів створювати незручностей іншим.

MAECTP0
Контактна інформація:

Повідомлення MAECTP0 » Пон, 07 листопада 2011, 21:49

bossjara писав:Цікаво на що він сподівався
може що олені швидше перейдуть дорогу?
Хто в курсі? Хіба дайці не плвинні були підійти й розрулити затор? типу регулювати перехід пішоходів?

bossjara
Контактна інформація:

Повідомлення bossjara » Пон, 07 листопада 2011, 21:52

MAECTP0, Ви як завжди дуже категоричні - олені(більшість, про бродвей то було взагалі про деяких індивідуумів) йшли швидко, але
1)їх було багато
2)вони йшли не(лише) по переходу, а де попало

ДАЙці всім кому повинні - всім прощають :D Жарт. Вони може й мали б, але а) не змогли б(читай вище) б) їм то н.а.х не треба

А от чи перестали б ходити люди від того що десь там ззаду хтось гудить - х.з. - шем такого не чув :unsure

MAECTP0
Контактна інформація:

Повідомлення MAECTP0 » Пон, 07 листопада 2011, 22:03

ну та власне цікаво коли дайці стають регулювати по вказівці зверху/наряд чи коли то реально треба? й чи можна їх за то шуганнути. Типу в мене на відеореєстраторі записано що ВИ замість забезпечувати безпеку руху робите засідку й чекаєте ДТП - наїзд на пішохода. Й вимагати номер значка й посвіжчення. Чи то не реально?

bossjara, Вас шановний зрозуміти.... ТО вони йшли як хотіли то чо я їх заОленив? Не за3,14..асив же, не обклав виродками а просто - олені - раз не вміють строєм й парами ходити.

Інколи то сильно дратує що сам можу засигналити. Й самому неприємно що в переді стоячий може подумати на себе а не те що злюсь на оленів.

Сам коли підходжу до переходу й бачу що зараз ше хтось підьянеться чи летить пара автівок то все чекаю. Ну якось водійська солідарність спрацбовує. Тому реально такі олелені, що Ви bossjara описали, злять. А чувак на кашкаї міг реально поспішати. Й тут патова ситуація. Фіг пропустиш й фіг шо зробиш.
У всякому випадку виродками є дайці.

Vusiko
Ім'я:Олексій
Дякував (ла): 3 рази
Подякували: 2 рази

Повідомлення Vusiko » Пон, 07 листопада 2011, 22:05

А я сьодні маршрутчика через то що нагло мене підрізав заставив посеред дороги в голос читати ПДР :D

bossjara
Контактна інформація:

Повідомлення bossjara » Пон, 07 листопада 2011, 22:13

Vusiko, наступного разу зенімайте на відео та викладайте - за те щоб побачити таке готовий віддячити :beer
MAECTP0, та вони олені, то факт. Але ж написав - справа не в них. Кашкай сигналив саме мені, і в нього була срачка. Чуть далі він мене обїхав і полетів на жовто-червное, але за кільцем Липинського(де ми розминулись) я був все одно перед ним. Ще раз кажу - "Спешить нужно медленно".

LEgEnDA
Тюнінг клуб
Ім'я:Саня
Дякував (ла): 0
Подякували: 0
Контактна інформація:

Повідомлення LEgEnDA » Пон, 07 листопада 2011, 22:16

bossjara, а стоючи 3 хв ти чого очікував, шо пішоход стане і буде тобі махати руками, мол проїжжай?
Рагулі з сіл понаїжжали і ходять як хочуть, давити їх треба :shout

tetraider
Ім'я:Юра
Номер:6264

Повідомлення tetraider » Пон, 07 листопада 2011, 22:17

мене недавно взбісив один мудрило... стояли в лівому ряді на стрийській повертати на наукову я перший на світлофорі, ну жовте зелене і поїхали ну і там як відомо треба пропускати пішоходів ну от помаленько під*їжджаю пропускаю останніх пішоходів і починаб розганятися в лівому ряді бо по-перше мені повертати на тролейбусну наліво до трускавецької тому лівий ряд через 100 метрів всеодно займати, по-друге середній і правий ряд там в ямах весь і тільки проїхати пішохідний на науковій воно починає сигналити маячити як підірване ну я з*їхав в правий ряд пропустив доїхали до перехрестя стояли в сусідніх смугах на світлофорі і якого чорта було нервуватися і мене нервувати я не знаю.... можливо він собі вирішив шо якшо в мене копійка не надто динамічна шо там до 60-70 розігнатися за 4 секунди я зрозуміло з яких причин не можу то він на своїй кемрі буде за той час вже в кінці наукової???

MAECTP0
Контактна інформація:

Повідомлення MAECTP0 » Пон, 07 листопада 2011, 22:26

tetraider писав: то він на своїй кемрі буде за той час вже в кінці наукової???
як на мене то зовсім реально...
tetraider писав: воно починає сигналити маячити як підірване ну я з*їхав в правий ряд пропустив
респект. хай собі жене... може в нього там питання життя й смерті? Сигналка в квартирі спрацювала й спішить й т.п. В тебе ж праві ряди були вільні, як я зрозумів, тому взяв правіше, пропустив й став в лівий.
Або - раз повертати наліво - увімкнув лівий поворот й хай сам летить в середній ряд.
tetraider писав:доїхали до перехрестя стояли в сусідніх смугах на світлофорі і якого чорта було нервуватися і себе нервувати я не знаю
а пропустив би ти його швидше він би вже пролетів то перехрестя.
тут цікаво. то він був в лівому ряда а ти - вправому чи середньому й повертав наліво???

vovka
Дякував (ла): 56 рази
Подякували: 96 рази
Контактна інформація:

Повідомлення vovka » Пон, 07 листопада 2011, 22:33

bossjara писав:Вовка, соррі забув додати - стосовно стрілки то саме - якшо є можливість встати так, щоб смуга "під стрілку" була вільна - будь ласка, а спеціально притиратись-сунутись-лізти вліво, щоб можливо хтось проїхав - то ідіотизм. А водіїв які бачать стрілку і думають шо вона заміняє зелений сигнал світлофора, а той хто перед ними "виродок" що зайняв не свою полосу - НА КОЛ!
так я згоден )) мене це теж дуже харить.. мені навіть самому деколи смішно.. приїжджаю в правий ряд.. переді мною стоїть хтось.. я включаю поворот мовляв мені направо і є зелена стрілка.. так час від часу ті машини самі посуваються уступають мені.. якось аж незручно ))

tetraider
Ім'я:Юра
Номер:6264

Повідомлення tetraider » Пон, 07 листопада 2011, 22:37

MAECTP0 писав:тут цікаво. то він був в лівому ряда а ти - вправому чи середньому й повертав наліво???
маячити він мені почав зразу за переходом, то там ше було тільки 2 смуги... я зробив поворот і зайняв лівий ряд норм і можливо я би перестроївся зразу за переходом вправо але ж говорю, в нього зразу за переходом почалася істерика хоча тільки почали розганятися... та я його пропустив в результаі ше можливо й на зеленому по середньому ряду вже далі їхав майже біля нього в лівому потім жовте він став в середню а я в ліву повертати і стояли разом... такшо я тут чомусь відкидаю варіант шо він сильно спішився + десь 23 год була можливостей для маневру море якшо в нього срачка....

bossjara
Контактна інформація:

Повідомлення bossjara » Пон, 07 листопада 2011, 22:48

vovka писав: так час від часу ті машини самі посуваються уступають мені
якщо є можливість так зробити я теж так роблю, хоча дуже не люблю робити зайвих маневрів. І взагалі в мене такий підхід - якшо бути взаємоввічливими і один одного(в розумному змісті звичайно) пропускати то буде скорше, ніж всі будуть спішити і нікого не пускати
MAECTP0, в нас у Львові, особливо у водіїв ЖИПів синдром ДВБ(по москальски ОБН - очень большой начальник). На кол!

Sally
Ім'я:Оля
Номер:B3

Повідомлення Sally » Вів, 08 листопада 2011, 00:13

bossjara писав: особливо у водіїв ЖИПів синдром ДВБ
є така тенденція з боку водіїв НЕджипів, що жінок на НЕджипах ігнорують значно більше, ніж на джипах, тільки сідаєш на джип (а ще й якщо блондинка) пропускають всі! ;)
zubylo.lviv.ua

Thug

Повідомлення Thug » Вів, 08 листопада 2011, 01:10

tetraider, той чуваг канєшна не правий, що почав істерити, але і ти теж не дуже правильно все проаналізував

Бо:
"і починаб розганятися в лівому ряді бо по-перше мені повертати на тролейбусну наліво до трускавецької тому лівий ряд через 100 метрів всеодно займати"
Там від перехрестя до Тролейбусної - 800 метрів. Плавно виляючи можна 10-15 разів перестроїтися туди-сюди. Не лінуйся крутити кермо - не всі люблять розмірену їзду. Тим більше синхронну. Особливо нервових це дуже дратує. Можуть наробити дурниць, нашкодивши і собі, і тобі :D
Не заваджай тим, хто хоче і може їхати швидше. Поступайся не чекаючи, коли тебе зженуть - і стресу менше, і ще й може подякує хто за розуміння.

"по-друге середній і правий ряд там в ямах весь"
Ну там всі ряди в ямах. Але я можу їхати 80 км/год по будь-якому з них. І їду якомога правіше, коли нікого не випереджаю. Думаю, що ти їхав повільніше. Відповідно, навіть якщо там є ями - тобі було простіше ще їх об'їхати.

hrdrive
Контактна інформація:

Повідомлення hrdrive » Вів, 08 листопада 2011, 11:08

на червоному мустангу зчорним багажником - виродок!
сьогодні по кільцевій таке творив, якраз як проїхали кваса сервіс там біля того салону світла обганяв колони машин, і не просто так і нагло пер по зустрічній, потім заховався і вилетів прямо лобв лоб фурі, так і не вступаючись попер....фура хапає обочину той мудка розминається а чувак на вантажівці потім як почав лапати ту фуру по дорозі пере д нами на зустріч, то був ппц :boxed думав все, приїхали...але якось відтормозився- вирівнявся....а то поперло дальше мудило....
INTE®©ULLE®™

Закрито

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 29 гостей