Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Передня підвіска ВАЗ 2108
- homa
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
- Контактна інформація:
Виникла проблема:
Поміняв передні тормозні колодки проїхав десь кілометрів 100 і пропали передні тормоза :o чуть недогнав Лєксуса на світофорі,приїхав додому зняв супорт і о...ів тормозні колодки стали як скло гладенькі і слизькі.Взяв ті колодки і пішов на базар довго несварився бо купляв в знайомого забрав гроші і пішов в магазин купив хрен знати якої фірми але хороші.Проіхав на них вже кілометрів 1000 і ше тормозять :) .Но прікол вчому після заміни колодок при гальмуванні йде постійний стук по рулю.Поясніть будьласка невже ті х..ві колодки покрутили тормозні бліни???
Поміняв передні тормозні колодки проїхав десь кілометрів 100 і пропали передні тормоза :o чуть недогнав Лєксуса на світофорі,приїхав додому зняв супорт і о...ів тормозні колодки стали як скло гладенькі і слизькі.Взяв ті колодки і пішов на базар довго несварився бо купляв в знайомого забрав гроші і пішов в магазин купив хрен знати якої фірми але хороші.Проіхав на них вже кілометрів 1000 і ше тормозять :) .Но прікол вчому після заміни колодок при гальмуванні йде постійний стук по рулю.Поясніть будьласка невже ті х..ві колодки покрутили тормозні бліни???
- vovka
- Стать:чоловік
- Дякував (ла): 56 рази
- Подякували: 96 рази
- Контактна інформація:
homa писав:Поміняв передні тормозні колодки проїхав десь кілометрів 100 і пропали передні тормоза
Мда.. Ото ви проблеми знаходите... Я колодки міняв півтора року назад в 21043 SW на сервісі (ставив якісь з недорогих точно не пригадую, вроді 50 грн платив) - вже в районі 20ткм тормозять і не свистять.homa писав:Проіхав на них вже кілометрів 1000 і ше тормозять
А взагалі по запчастинах з нормальними цінами можу порадити магазин на базарі на В. Великого:
тел. 298-50-60.
email: kozakigor@mail.lviv.ua
Про доставку запчастин під заказ можна пробувати домовлятися.
Сьогодні там купляв:
- помпа Fenox (з нормальною крильчаткою а не з пласмасовою як в Тольятті) - 50 грн
- "саксофон" - 22 грн
- Шатун 2108 - 60 грн. (в інших точках на базарі поштучно по 80 грн знаходив)
Також там Назарік купляв карб 073, дешевший гривень на 50 чим в інших точках.
- homa
- Контактна інформація:
Сам даю відповідь на своє питання
Зняв тормозні бліни і віддав знайомому кинули на станок і виявилось що обидва криві,проточили вчора ввечері поставив а сьогодні на Львів і все нормольно один мініс колодки піщать но є і плюс сигналити нетреба :)
Токшо я для себе зробив висновок якшо купляти то щось хороше.
Інакшими словами скупий два рази платить!!!!!! :)
Зняв тормозні бліни і віддав знайомому кинули на станок і виявилось що обидва криві,проточили вчора ввечері поставив а сьогодні на Львів і все нормольно один мініс колодки піщать но є і плюс сигналити нетреба :)
Токшо я для себе зробив висновок якшо купляти то щось хороше.
Інакшими словами скупий два рази платить!!!!!! :)
- homa
- Контактна інформація:
Вазоводи підкажіть.
Заді у всіх машинах є розподільник тормозів в мене він накрився і задні тормоза ледве беруть шо робити?
Вибір впринцепі є:
1.Поставити новий і за рік знов міняти.
2.Викинути його к ...... ,але тоді зад буде брати швидше ніж перед і буде носити.
Незнаю шо робити може хтось стикався з такою проблемою?
Заді у всіх машинах є розподільник тормозів в мене він накрився і задні тормоза ледве беруть шо робити?
Вибір впринцепі є:
1.Поставити новий і за рік знов міняти.
2.Викинути його к ...... ,але тоді зад буде брати швидше ніж перед і буде носити.
Незнаю шо робити може хтось стикався з такою проблемою?
-
- Стать:чоловік
Я йому те саме радив при зустрічі на гаражах...vovka писав:Не викидай ти щоhoma писав:2.Викинути його к ...... ,але тоді зад буде брати швидше ніж перед і буде носити.:
То було б правильне рішення. Але чого через рік знов міняти ?homa писав:1.Поставити новий і за рік знов міняти.

Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 4 гостей