vovka писав:hrdrive, ти, доречі, порушив, коли від нас їхав
gribkoff777 писав:Гайку в лобовуху незнаючим правила!

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
vovka писав:hrdrive, ти, доречі, порушив, коли від нас їхав
gribkoff777 писав:Гайку в лобовуху незнаючим правила!
Ти не один на дорозі. В цій ситуації ти міг би почекати в лівому ряді доки не загориться жовте. За той час Х-трейл би повернув (може не тільки він). А потім вирулюй в правий ряд і спокійно їдь. Ти б не втратив нічого або не більше тих 30 сек., котрі прочекав водій позаду. А якщо б і тобі нічого не сталося, то навіщо створювати комусь незручності, якщо ти сам не набуваєш жодних вигод?hrdrive писав:DNK, я ставав - в лівому було зайнято - в правому нікого. я правил не порушував. став як мені зручно і чуваку нічого не сталося за 30 секунд...нерозуммію шо не так? а в правилах прописано шо я можу стояти в правому ряді і мати всіх в носі. хоча треба завжди думати тверезо і по обстановці на дорозі. зазвичай на таких перехрестях стаю в правий. якшо він вільний.
не можеш, а мусиш! а стояв би мєнт і ти би їхав з лівого при вільному правому (навіть з тою стрілкою і з істеричками позаду) то зупиив би і оштрафував і був би правий, бо це і було би порушення. так що фак заслужений!hrdrive писав: а в правилах прописано шо я можу стояти в правому ряді і мати всіх в носі.
що за крайнощі? :) треба просто щоб по радіо періодично йшли правила дорожнього руху, це було би дуже корисно. от як розказують по радіо де пробки, то так само 1хвилинні ПДР, відразу ж ті хто за кермом нагадували би собі правила (за 20 років можна і забути тим більше що деякі змінюються), а ті, хто правил не знає, по троху би вивчили їх і почили розуміти, що твориться на дорозі і яке вони місце займають як пішоходи.bossjara писав: А взагалі ІМХО я б ті стрілки нафіг у Львові заборонив
Та ніхто не каже, що ти не правий. Просто міг (і надалі можеш) зробити так, щоб ті хто позаду не нервувались і тебе не нервували.hrdrive писав:Sheff, поперше коли я їхав - позаду нікого не було, я як їхав правим рядом так і став на перехресті, бо лівий ряд використовую виключно для випередження і для займання крайнього положення перед поворотом і т.п. бачив шо в ньому стоїть 3 машини і перша з них - якась мертва газель ,яка буде рушати півгодини.
я їхав згідно правил, і нікому ніяких незручностей не створював. то чому я не правий?
яка нафіг взаємоповага. Фафакання й спонукання інших порушувати ПДР - їздити в лівому ряді? з ДАЙцями то не Хтрейл би розраховувався?!Коротко це називаєтсья - культура і взаємоповага.![]()
ТО в всі хто прямо повинні тепер ставати в лівий ряд - вишикуватись 40 автівок бо !!!можливо!!! комусь потрібно буде повернути направо. Таким чином 40автівок в лівій полосі замість по 20 в кожній. Й якщо ти, при занятих 2-х полосах попадаєш га 2-е зелене то при занятій 1-й попадаєш на 4-е. ТО взаємоповага??? Ше був би то мерсюк, що на стометрівці на бордюрі паркувався, то ясно - діагноз, а тут Хтрейл й теж на жипі - дайте всі мені дорогу.Коротко це називаєтсья - культура і взаємоповага.![]()
Коротко це називається порушення правил рядності (їзда по міжряддю) і карається як звичайне порушення ПДРSheff писав:Коротко це називаєтсья - культура і взаємоповага.
в бикуватості а не незнанні.Sally писав:підписуюсь, тут справа не в культурі чи повазі, а в незнанні пдр тим хто сигналить!
хотілось би так думати, але мєня тєрзают смутниє самнєнія що це такMAECTP0 писав:думаю, що левова доля тих що сигналять знають правила просто поци.
+100500 на мене тут всі накинулися, коли я розповідав пару сторінок раніше, як ми з колєгою на "сіді" одного такого "полоумка спішащого" на мерсі не пускали. Не пускали не тому, що не хотіли і бикували на дорозі, а дійсно реально не було як вправо здатиbossjara писав:Але якщо "ото шо спішить" на "зебрі" когось зіб*є, то шо? А чи не винен(хоч і частково) ти в тому, шо пустив того "спішащого"?
не перекручуй. то що ти їдеш по місту згідно пдр 60, то ти звісно правий. але якщо ти їдеш 60 у лівому ряді при вільному правому, то ти вже порушуєш інший пункт ПДР і відповідно ти порушник.bossjara писав:З одного боку всі тільки за їх дотримання, з другого боку відстоюють "людське" ставлення, що деколи суперечить ПДР. Стосовно швидкості - в місті максимум 60(+безкоштовних 19 але то вже на свій страх і ризик), значить їхати в лівому ряді 60 можна! то по ПДР.
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 26 гостей