інтересно нашо її там повішалиhrdrive писав:там зелена стрілка висить

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
інтересно нашо її там повішалиhrdrive писав:там зелена стрілка висить
там дуже дуже багато повертаютьMAECTP0 писав:ам так багато повертають напрво??? щоб 20-ть автівок вишиковувались в одну ліву смугу тому що !!!можливо!!! комусь одному треба буде повернути направо?
ну то гуд,все ок ,просто хотів знати як хто реагує на такі стрілкиhrdrive писав: зазвичай на таких перехрестях стаю в правий. якшо він вільний.
значить варто міняти стрілку в додатковій секції й в головній й розміткуDNK писав:там дуже дуже багато повертають
колись через таке чуть в дтп не попав,думав авто віддаляється від мене ,а воно приближалось.пару років назад мій кум гаєчним ключем розбив фари якомусь умніку.AnGeL писав:ЧЕРВОНІ ГАБАРИТИ СПЕРЕДУ!!!
DNK писав:намьок на то шо не треба ставати в той ряд,
ну вот ти правил нечитав, а вже якісь намьоки робиш про ту стрілку. та стрілка не дає нікому переваги. просто дозвіл повернути якщо це не створює перешкод "іншим учасникам дорожнього руху" в тому числі тому хто стоїть в тому ж ряді і кому треба прямо а горить червоне світло!DNK писав:цікаво як в правилах пише про стрілку.
так шо фак був показаний вірно
я вже купив дешеві правила! і там написана брехня! мовляв якшо є та стрілка то ти зобовязаний повертати. розбирали вже це на форумі. кароче дешеві такі пдд продаються в епіцентрі, випущені якимось лєвим кооперативомMAECTP0 писав:якісь дешеві правила дорожнього руху на форум
знач оформити витяги з документів де вказано звідки витяг, пункт й т.п. я сам собі друканувби десяток-другий й дарував би нервусам.vovka писав:я вже купив дешеві правила! і там написана брехня!
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей