Е30 купе з двигуном М42 захотів?Stuff писав:продаю Бумер купую якусь купешку

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Е30 купе з двигуном М42 захотів?Stuff писав:продаю Бумер купую якусь купешку
а можно взять RS6 Avant и не ипать себе москAnGeL писав: От я наприклад машину на сімю би брав німецьку, бмв, опель, ауді, мерс шось комфортне надійне 100% тільки з німців можна вибрати... Для себе - японокупе, де є з чого вибрати, (а не одне е36), і є шо крутити і куда йти.
аааа))))antik писав:а можно взять RS6 Avant и не ипать себе москAnGeL писав: От я наприклад машину на сімю би брав німецьку, бмв, опель, ауді, мерс шось комфортне надійне 100% тільки з німців можна вибрати... Для себе - японокупе, де є з чого вибрати, (а не одне е36), і є шо крутити і куда йти.
то не то... психологія не таantik писав:а можно взять RS6 Avant и не ипать себе моск
красава)antik писав:а можно взять RS6 Avant и не ипать себе моск
axel писав:В яких саме? В мене німецький автомобіль, скажи будь-ласка які в мене проблеми з електрикою. Пластикові крила це безпека пішоходів, ци вже б це мав знати.
ТИ напевно ще додому виписуєш газету аргументи і факти і фанат передач Невероятно, но факт". Я ті фотки зараз викладу на свій сайт і напишу, що бмв загорілось, через те, що поруч взірвалась тойота бо павуки прогризли бак. Ти хоч сам подумав, якби той ікс загорівся через вину виробника, то шуму було б вже на весь світ, та і як так, вся проводка в машині через запобіжники, хіба якийсь чудо електрик запхав свої ручонки умілі при інсталяції якихось електро приладів.Novel писав: Дивись по ссилці умнік! Чи засліпило?
AnGeL писав: японські купешки кращі в плані кастомізації, і в плані психології купе..
Хамити тебе ніхто не просив.Novel писав: Дивись по ссилці умнік! Чи засліпило?
Я от бачу що ти тільки можеш в 37 років гавкати зі своєїNovel писав:Няв-Няв! Гав-Гав!
як той пес.Novel писав:Авто: Будка
Я нєaxel писав: всі передньоприводні ВАЗоводи за хондою
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 4 гостей