він по якості зборки навіть до меншого 190 W201 не дотягує а ти його з "кабаном" рівняєш, рекомендую для пчатку в тому ЛС 400 проїхатись а потім писатиDNK писав:Lexus LS400

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
він по якості зборки навіть до меншого 190 W201 не дотягує а ти його з "кабаном" рівняєш, рекомендую для пчатку в тому ЛС 400 проїхатись а потім писатиDNK писав:Lexus LS400
якщо подумати то єStuff писав:можна подумати
ти про шо? факти будь ласкаT5-R писав:він по якості зборки
о тут я невірюasteroid писав:хочу тачку з об'ємом 7,0 і срати я хотів на той розхід![]()
ссилочки поправ для початкуT5-R писав:ось наприклад:
він просто не мав 7 літровки і неїздив по пробках на цьому 7 літровому бензожрателюandriy320e30 писав:о тут я невірю
Не конкурент. Зовсім інший клас машини, зовсім інший рівень оснащення, зовсім інший рівень комфорту. CRX спортивна машина, в неї стихія слаломи і т.д для неї конкурент це Opel Tigra. А Е30 в стоку це м'який і комфортний автомобіль оснащений великими та важкими двигунами (3,3 літри BMW та 3,5 літри Alpina). Те що обі машини не великі за розмірами і так склалося, що інколи в нас зустрічаються на змаганнях це абсолютно нічого не значить.AnGeL писав: але якшо всі тулите е30, то чим црх не конкурент???
ну так ось виходить по твоїм ссилкам та сама комплектація але за менші гроші,навіщо переплачувати?T5-R писав:поправив
просто мені більше подобаєтьсяStuff писав:е36 гірше по салону ніж цівік
І посміятися над моментом в 175 ньютонівAnGeL писав:але інтегра з своїм 1.8 195 коней заставляє задуматись
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей