яка тойота то Галант 90го року...., ну да в Жиги салон однозначно кращий... шо я спорюRomko писав:

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
яка тойота то Галант 90го року...., ну да в Жиги салон однозначно кращий... шо я спорюRomko писав:
Коба, Ти краще запитай себе чому те, що німці робили у 80-х в Хонду Аккорд почали ставити у 2004-му?Коба писав:Не розумію цієї функції в німецькому авто, яке офуєнно обезшумлене, і там має бути в салоні тихо, навіть при заведеному двигуні чи коли на тахометрі більше 3 тис. обертів.
НУ і коли ж цей салон шили???В якому році?Донецкий писав:коли чей салон шили, то про бмв думали шо то трактор
При чому тут довговічність, якщо мова між нами йде конкретно про комплектаціюRomko писав:на початку 90х вони брали якістю і довговічністю
Коба,Romko писав:шо Е 30 супер-пупер мега кар
Ти вихвалював комплектацію Галанта, а в Е30 вона значно більша от тепер з аргументів ти спригуєш на під...бки на зразок "супер мега кар" бо сказати тобі більше нічого. Маю право вважати, що Галант відро і якихось плюсів конкретних ти не навів. Тому тему зі своєї сторони вважаю вичерпаною я навів агрументи з другої сторони їх не почув.Romko писав:axel, ну я ж написав шоКоба,Romko писав:шо Е 30 супер-пупер мега кар
П.С. ну якшо мова про комплектуху - то в того ж Галанта 90го:
автомат-ставили,
кондюк ставили,
повний електропакет - був,
омивач фар був
шкіра -була ...
а всякі штуки типу датчик рівня масла - а [цензура] він? їх мотори масла в той час не брали, перегорівших лампочок - япошки вважали шо лампи накалювання хватить на весь період експлуатації
, підігрів форсунок омивача -[цензура]? вода топилась від тепла мотора :) і т.д.
чого зразу напіврагульскі салони шукати і виставлятиRomko писав:xel,
Зображення
на е30 теж ставилиRomko писав:автомат-ставили,
ну це теж само собоюRomko писав:кондюк ставили,
ну добре, добре, це все теж було...Romko писав:повний електропакет - був,
омивач фар був
шкіра -була ...
зате після 15 років його просто обожнюють по ходу і це не для того в БМВ булоRomko писав:а всякі штуки типу датчик рівня масла - а [цензура] він? їх мотори масла в той час не брали
но, на всі два роки що та машина по суті мала служитиRomko писав:перегорівших лампочок - япошки вважали шо лампи накалювання хватить на весь період експлуатації
так це свідчить про дуже швидкий перегрів мотораRomko писав:підігрів форсунок омивача -[цензура]? вода топилась від тепла мотора :) і т.д.
ну от візьмі базові комплектухи тих машин і рівняй а потім розказуй хто шо вивчив.axel писав:Про які ти класи можеш говорити якщо ти їх не вивчив? BMW 3 серії йде в одному класі з Honda Accord, Toyota Carina, та Mitsubishi Galant
хотів би я глянути на японського конкурента Е32 чи W140 початку 90років, але я забув таких не існує в природіDNK писав:тому писав що беха немала і половину тих пріколів шо мали япошки
Lexus LS400T5-R писав:хотів би я глянути на японського конкурента
окDNK писав:і салони виставляйте не емовські в топ комплектухах а свої .оке?
ти писав тут конкретно шо твого класу? бо я шось не замітив ,ну тоді акорд взяти і рівняти.axel писав:Я на нього не поїду, бо японців з тих років вже нема
о супер тепер є нормальна картина а не м салон .andriy320e30 писав:ок
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 3 гостей