Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Щодо назви Львівський Тюнінг Клуб
- vovka
- Стать:чоловік
- Дякував (ла): 56 рази
- Подякували: 96 рази
- Контактна інформація:
Якщо ти не був членом клубу то до чого ця вся розмова ? Далі продовжувати змісту небачу.Gist писав:To Vovka:
Починається переведення стрілок... Серйозна організація. Ти помиляєшся стосовно членства, просто колись тим цікавився і любив покататись.
А любиш покататися то приїжджай покатаємся.
Розкрученій ? :megalol:Gist писав:Стосовно домену - а свою назву придумати слабо? Чи на розкрученій лекше виїхати?
Коли ми взяли цей домен 2 роки назад то на нього ходило 10 (десять) людей в добу. А тепер подивись скільки зараз (лічильник внизу).
- Pioneer
- Ім'я:Тарас
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
!
Зі всею повагоюдо тебе як до старшої людини за мене буду виражатись вмятно і коректно, от поясни мені що ти хоч тут почути??? Чого протягом довгого часу нікого це нехвилювало, і хіба гарно так говорити, в ЛТК що раз збільшується людей тобто членів клубу які чим можуть стараються його розкрутити ітд. Так як було сказано клуб і назва були покинуті і клуб відновлявся з нуля і чим погано що його так назвали!!! І взагалі як можна назвати офіційний клуб любителів тюнінгу у Львові неяк інше ніж Львівський Тюнінг Клуб!!!Gist писав:Я щось не побачив відповіді на свої запитання. Тільки одне а що Ти, а ми... і т.д.
Вступати в клуб не вважаю запотрібне, оскільки не бачу сенсу. А просто розводити теревені... Не той вік.
Надіюся отримати нормальні відповіді на свої запитання...

- Dimon
- Тюнінг клуб
- Дякував (ла): 1 раз
- Контактна інформація:
Сказал как отрезал....Дискусии пришол конец, не хотят читать внимательно мои посты, ну и ладно. Удачи!Gist писав:Я щось не побачив відповіді на свої запитання. Тільки одне а що Ти, а ми... і т.д.
Вступати в клуб не вважаю запотрібне, оскільки не бачу сенсу. А просто розводити теревені... Не той вік.
Надіюся отримати нормальні відповіді на свої запитання...
- Mu$daY
- Ім'я:Вова
- Номер:ВС7779СТ
Про то чого мене батьки навчили не тобі судити, просто ти заходиш сюди не представляєшся і починаєш розказувати шо ми тут плагіатчики а ти одни пацан. Про домен тобі здається пояснили назва від нього і пішла ми ж не винні що як я розумію ТИ( ну і старики) свого часу просто забили на клуб.Gist писав:Тебе не вчили батьки культурно спілкуватись? Чи то такий захист нападом? Фільтруй що кажеш.
А от такий експонат якраз є)) за шо дуже шкода((((Jessy писав:Зате наклейка спарко на лобовому
наприклад я такого надпису не бачив ні на одній клубній машині, не треба плутати деяких таксістів з авто ЛТК
Див. вищеGist писав:Стосовно домену - а свою назву придумати слабо? Чи на розкрученій лекше виїхати?
І я взагалі не розумію чого ти добиваєшся? Ти пропонуєш нам шо закритися? Давай може краще поможи а не баклань роботу конкретних людей.
Drifthooift
Я ні кого не бакланив і не збираюся. Цікаво було почути щодо назви. Не знаю хто на що забивав, але, на мою думку, так не робиться.
Не пропоную закриватися. Просто не треба займатись плагіатом.
Бачу що крім звинувачень "а що зробив Ти?" нічого не почую, хоча питання було не про це.
Закриваю тему...
Успіхів у нелегкій справі.
Не пропоную закриватися. Просто не треба займатись плагіатом.
Бачу що крім звинувачень "а що зробив Ти?" нічого не почую, хоча питання було не про це.
Закриваю тему...
Успіхів у нелегкій справі.
- Formula1
- Контактна інформація:
Народ я можу сказати тільки одне у Львові організувати НОРМАЛЬНИЙ драг ДУУУУУже важко спробую пояснити свою думку чому ?
Що таке "гонки у Львові " (ВСІ хто був причетним хочаб раз до організації знають про що я) "гонки" це шоу всі прїзжають подивитись на шоу А УЧАСТЬ ПРИЙМАЮТЬ ОДИНИЦІ цю думку підтверджує подія яка відбулась 24 березня . Все було задумано як зустріч старих друзів (першого складу ЛТК ) і відповідно гонки , зустріч вдалась я бачив багато знайомих облич і мені було дуууже приємно що більщість приїхала а от на рахунок гонок спірне питання чи вдались . Пдсумок (мій) такий : правда є в словах кожного хто написав в цій темі , в когось її більше в когось менше . Подивимось як будуть виглядати гонки теперішнього склкду ЛТК , я дуже надіюсь що все в вас получиться
Що таке "гонки у Львові " (ВСІ хто був причетним хочаб раз до організації знають про що я) "гонки" це шоу всі прїзжають подивитись на шоу А УЧАСТЬ ПРИЙМАЮТЬ ОДИНИЦІ цю думку підтверджує подія яка відбулась 24 березня . Все було задумано як зустріч старих друзів (першого складу ЛТК ) і відповідно гонки , зустріч вдалась я бачив багато знайомих облич і мені було дуууже приємно що більщість приїхала а от на рахунок гонок спірне питання чи вдались . Пдсумок (мій) такий : правда є в словах кожного хто написав в цій темі , в когось її більше в когось менше . Подивимось як будуть виглядати гонки теперішнього склкду ЛТК , я дуже надіюсь що все в вас получиться

- RS
- Ім'я:Сєрий
- Контактна інформація:
Напастой появляється якийсь "страрожил" і обовязково "інкогніто" і починає шось виписувати? Хто цього разу? Коли підніметься занавіс з тайни? Знов Сабан? Може Сім? А може Костя? Не Вовка то 100%? Руля - недумаю. Юра - то саме. Ростик - точно б признався. Кащей - точно б представився. Кто ж цей ЗОРО?
А може це наш екс-адмін Десперадо?

- Dj kvass
- Президент клубу
- Ім'я:Василь Степанович
- Номер:0020
- Контактна інформація:
Йомайо.........
1. Навіщо вкрали бренд? нехай.......а що за бренд де хто його придумав, чого не зареєстрував? правильно тому шо [цензура] йому той і [цензура] тим шо то організовували. Порозбігалися, розсварилися, і забили болт!
Вовка був відсторонений від клубу? Вот Вовкові і подякуй за то що він зумів фактично скласти новий склад, який міг просувати справу.
2. Чого на домені Сабана? А тому....купили ми його! бо нам так підходило, а що якшо "ввас" так всьо в шоколаді то чого домен тюнінг-клуб не працює ввас? і взагалі
ХТО тИ ТАКИЙ?? щоб тобі шось поямнювати?
І що за претензії? чи то типу соціологічне опитування?
На сьогодні ми громадська організація зі всіма витікаючими звідси плюсами і мінусами.
А ти хто??? Нагадує людину яка їде в Метро і кричить шоб їй зупинмли між станціями.
ПисИ. Даруйте шо сьогодні без матюків

1. Навіщо вкрали бренд? нехай.......а що за бренд де хто його придумав, чого не зареєстрував? правильно тому шо [цензура] йому той і [цензура] тим шо то організовували. Порозбігалися, розсварилися, і забили болт!
Вовка був відсторонений від клубу? Вот Вовкові і подякуй за то що він зумів фактично скласти новий склад, який міг просувати справу.
2. Чого на домені Сабана? А тому....купили ми його! бо нам так підходило, а що якшо "ввас" так всьо в шоколаді то чого домен тюнінг-клуб не працює ввас? і взагалі
ХТО тИ ТАКИЙ?? щоб тобі шось поямнювати?
І що за претензії? чи то типу соціологічне опитування?
На сьогодні ми громадська організація зі всіма витікаючими звідси плюсами і мінусами.
А ти хто??? Нагадує людину яка їде в Метро і кричить шоб їй зупинмли між станціями.
ПисИ. Даруйте шо сьогодні без матюків

- Dimon
- Тюнінг клуб
- Дякував (ла): 1 раз
- Контактна інформація:
На счёт помощи с участниками...вот это уже похоже на трезвый разговор, эту тему можно раскручивать дальше...Gist писав:Читав що Koya має вихід на аеропорт... цікаво б було... Допоможу з учасниками... серйозними...
Запитання виклав вище
А на вопросы я счетаю что ответил в общих чертах...
Ростик респект за пост выше
Востаннє редагувалось Пон, 26 березня 2007, 23:26 користувачем Dimon, всього редагувалось 1 раз.
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 3 гостей