Цікавить не хто!, а яким саме чином - кеш на руки, по безналу, на рахунок мобільного телефона

він пенсіонер, якщо через суд по безналу, то мені з його пенсії там во 8,50 грн. в місяць знімати будуть...
Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
якби він хотів по доброму то того обговорення тут не булоб. Баран знаючи шо 1000% не правий вперся за нещасних 50 баксів.AndrewK писав:по доброму має віддати,
підтримую 100%bossjara писав:якби він хотів по доброму то того обговорення тут не булоб. Баран знаючи шо 1000% не правий вперся за нещасних 50 баксів.
бо Рагуль!
Яким чином - довільним який підходить обом хз видачею розписки.bossjara писав:Блін ну народ, я вже 4!!! рази написав суть питання про франшизу, невже тяжко прочитати?
Цікавить не хто!, а яким саме чином - кеш на руки, по безналу, на рахунок мобільного телефонаі т.д.
він пенсіонер, якщо через суд по безналу, то мені з його пенсії там во 8,50 грн. в місяць знімати будуть...
Читай закон. Там такої конкретики, що ти хочеш не прописано!bossjara писав:скільки людей, стільки думок)
Мені на руки дав, при зустрічі, а якщо би не дав то в СК сказали що порвуть як тузік грєлку.AndrewK писав:Франшизу він тобі або по доброму має віддати, або через суд.
істинаAndrewK писав:Франшизу він тобі або по доброму має віддати, або через суд.
та чого, то не найгірша СК, що могла попастисьweber писав:жесть, ото лєвак
bossjara писав:Українська пожежна страхова компанія.
плюсуюсь, видно по блату, типу на халяву дали полісweber писав:жесть, ото лєвак
0675819243 (Ярослав) - директор львівського відділенняbossjara писав:Українська пожежна страхова компанія.
народ, ви взагагалі щось чули про цю СК чи просто по назві судите ?:)sergey писав:плюсуюсь, видно по блату, типу на халяву дали поліс
Зато вони дали мені номер на К. Левицького 21, де отримав поліс "генерал-козак".Saba писав:бізнес центр на Героїв УПА, той другий де піцерія Чікаго. (вхід із вул. федьковича) Бачив там їх офіс на 4 поверсі, навпроти ліфту зразу
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 20 гостей