ну у мене якраз по тих районах 1.6 ледве в 9-10 вкладається :) ...axel писав:Може часто в пробках стоїте бо цифри дуже великі, якщо їздити по таких районих як Наукова південний Стрийська (там де нема пробок)
про 2.8 і 10л по Львову то хфантастика

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
ну у мене якраз по тих районах 1.6 ледве в 9-10 вкладається :) ...axel писав:Може часто в пробках стоїте бо цифри дуже великі, якщо їздити по таких районих як Наукова південний Стрийська (там де нема пробок)
та ти що - ще дивись бемеве зречешся - з першим звітом по його утриманню :)axel писав:може ше бухгалтера найняти
Мене мало хвилює розхід мого автомобіля. Якби турбував то я б на ньому не їздив. І взагалі інколи думаю чи не купити б 540і на ручці.Mc писав:та ти що - ще дивись бемеве зречешся - з першим звітом по його утриманню
axel писав:І взагалі інколи думаю чи не купити б 540і на ручці
На разі приз за саму сильну фразу в даному топікуanastasia писав:я б вибрала німця, оскільки після фукусіми страшно брати китайця_)
+1Stuff писав:На разі приз за саму сильну фразу в даному топіку
+1000000Stuff писав:На разі приз за саму сильну фразу в даному топіку
пацсталомanastasia писав:я б вибрала німця, оскільки після фукусіми страшно брати китайця_)
+1, але точніше розхід по великих містах і по невеликих... бо впевнений шо в Києві в годину пік розхід також не малий буде... хоча в кожному місті свої особливості..axel писав:Я дійшов до одного висновку, треба писати не розхід по місту, а окремо розхід по місту і розхід по Львову.
правильно! томушо чим більший обєм - тим більше мотор споживає на холостих оборотах. а по трасі за рахунок інших передаточних чисел коробки та відсутності необхідності крутити мотор більше 3 тис великообємники відіграються по розходу!andriy320e30 писав:-великообємних двигунів то пробки і їзда на малих швидкостях а по трасі 1.8 і 2.8 можуть брати одинаково
томушо вони поєднують в собі і потужність на великих оборотах і економічність на холостих та малих.andriy320e30 писав:тому тепер всі роблять малолітражні турб
CAT, не кожному це потрібно, але здалося бCAT писав:DNK, коли вже Хонда дасть дупля і буде турбодвигуни робити?
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 5 гостей