Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
300 спартанців
- Figaro
- Ім'я:Tarik
- Стать:чоловік
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
- Контактна інформація:
прікольний фільм! раджу подивитись! є на компі, але якісь паршива
TRT
- andriy_zab
- Ім'я:Андрій
- Дякував (ла): 7 рази
- Подякували: 12 рази
- andriy_zab
Ніхто нічого не бере дивитись... Якщо маєш безлімітний нет- то треба щось качати... Якість ДВД-Скрін означає, що фільм повністю в двд якості, просто 2 рази пробігає внизу стрічка з проханням купити ліцензійний фільм....pikach00 писав:Я в шоці. На ДВД екранку записали. І люди таке навіть беруть дивитись. Ужоснахandriy_zab писав:Маю з ДВД-Скрін якістю, але переклад з нежиттю

-
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
Що стосується кінопалацу - після того як купив проектор і порівняв якість фільму там і у себе, більше туди не ходжу... кольора фігові в кінотеатрі, а для мене одного 3х4 екрана достатньо. Та і коментатори з чіпсами напрягають ппц як.
Фільми відповідно дивлюся з двд на проекторі. ДВД виходить через місяць приблизно після кінотеатру. Максимум через 2.
Фільми відповідно дивлюся з двд на проекторі. ДВД виходить через місяць приблизно після кінотеатру. Максимум через 2.
- pikach00
- Дякував (ла): 87 рази
- Подякували: 35 рази
Дядько, іди повчи англійську мову перед тим якшо писати розумне.andriy_zab писав:Ніхто нічого не бере дивитись... Якщо маєш безлімітний нет- то треба щось качати... Якість ДВД-Скрін означає, що фільм повністю в двд якості, просто 2 рази пробігає внизу стрічка з проханням купити ліцензійний фільм....pikach00 писав:Я в шоці. На ДВД екранку записали. І люди таке навіть беруть дивитись. Ужоснахandriy_zab писав:Маю з ДВД-Скрін якістю, але переклад з нежиттю
Скрін(Screaner) - екранка
Промо(Promo) - це якраз то про шо ти писав.
Відносно безлімітного інету - якось нема бажання шось шукати, качати і потім виявиться що там фуфло!
- pikach00
Ну, знаєш... тут діло таке. Я от мав ноут з моніком 15-кою, вирішив купити комп з 22-кою моніком. Для кімнати 3Х3 якраз вистачає. Але, все одно нема тої атмосфери кінотеатру. Ну нецікаво вдома дивитисьKoya писав:Що стосується кінопалацу - після того як купив проектор і порівняв якість фільму там і у себе, більше туди не ходжу... кольора фігові в кінотеатрі, а для мене одного 3х4 екрана достатньо. Та і коментатори з чіпсами напрягають ппц як.

- andriy_zab
дядько pikach00:pikach00 писав:Дядько, іди повчи англійську мову перед тим якшо писати розумне.andriy_zab писав:Ніхто нічого не бере дивитись... Якщо маєш безлімітний нет- то треба щось качати... Якість ДВД-Скрін означає, що фільм повністю в двд якості, просто 2 рази пробігає внизу стрічка з проханням купити ліцензійний фільм....pikach00 писав:Я в шоці. На ДВД екранку записали. І люди таке навіть беруть дивитись. Ужоснахandriy_zab писав:Маю з ДВД-Скрін якістю, але переклад з нежиттю
Скрін(Screaner) - екранка
Промо(Promo) - це якраз то про шо ти писав.
Відносно безлімітного інету - якось нема бажання шось шукати, качати і потім виявиться що там фуфло!
DVDScr - Копия c "promotional" DVD (Диск для кинокритиков, рекламная версия или бета)
TS - TELESYNC - Съёмка скрытой камерой в кинотеатре с хорошим качеством звука (например: используется гнездо для наушников в кресле для плохослышащих).
http://kino.predkov.net/faq/
Англійську, Слава Богу, знаю не погано, та й у мультимедійних справах "не кручу свиням хвости"!

Відносно безлімітоного інету- річ особиста! Я наприклад качаю фільми з нормальною якістю, і "фуфло" попадається рідко!
- pikach00
DVDScr - це зовсім не ДВД-Скрін. Якщо так добре знаєш англійську то краще би взагналі не приводив кириличного варіантуandriy_zab писав: DVDScr - Копия c "promotional" DVD (Диск для кинокритиков, рекламная версия или бета)
TS - TELESYNC - Съёмка скрытой камерой в кинотеатре с хорошим качеством звука (например: используется гнездо для наушников в кресле для плохослышащих).
http://kino.predkov.net/faq/
Англійську, Слава Богу, знаю не погано, та й у мультимедійних справах "не кручу свиням хвости"!![]()
Відносно безлімітоного інету- річ особиста! Я наприклад качаю фільми з нормальною якістю, і "фуфло" попадається рідко!

- pikach00
"Відчуття" - це не кінотеатр. Я про атмосферу - типу купа народу, великий зал, попкорн і чіпси:)Koya писав:2 pikach00
Монітор чи плазма не то, проектор реально відчуття кінотеатру дає.
Я і сам дивився кілька раз на проекторі, ну нецікаво та й усе. Але це вже особиста думка кожного, не буду навязувати її тобі

Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 34 гостей