romanbelyj писав: я це веду до того шо може в майбутньому будуть виробляти авто суто для жінок і суто для чоловіків???
такого ніколи не буде, бо машини діляться не за гендерною ознакою, а за потребами власника.

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
romanbelyj писав: я це веду до того шо може в майбутньому будуть виробляти авто суто для жінок і суто для чоловіків???
маю на увазі про вигляд зовнішній.Sally писав:такого ніколи не буде, бо машини діляться не за гендерною ознакою, а за потребами власника.
ти гониш, КЕПSluva писав:Тобі самому подобається?якщо так то яка тобі різниця хто що думає про них?
Myself писав:криза в країні,
Про що я і писавgribkoff777 писав:Знайомий хоче дружині такого Джука купити -- хрін там, черга вже аж на 2012 рік...
в мене сусід дочці купив таку, то поїхав в салон подивися помацяв, і каже беру а йому STOP це тільки для тестдрайву. треба замовляти з Києва. за додаткову суму грошей в кишеню офісному дяді за місяць привезли авто. вже 2 тижні дивлюсь на неї кожен деньbossjara писав:Стоїть машина в салоні, ішо ти приходиш, а вона вже продана? а хтось заплатив вже за неї гроші і чекає? Типу вона постоїть місяць в салоні, а тоді її віддадуть власнику чи як?
romanbelyj писав:додаткову суму грошей в кишеню
bossjara писав:всьо блін, з завтрашнього дня всі телефони в моїх магазинах "будуть продані"
фото в студію!romanbelyj писав:в мене сусід дочці купив таку,
швидше "тугодумів". Як то так? є попит то треба його вдовільняти а не влаштовувати черги як в совдепії. Й шо то фігня. Якщо авто продане то якого фони в них стоять? чи в них забрати авто з майданчику - додаткові якісь платежі.romanbelyj писав:дядьків товстосумів
Тут не все так просто. Виділяється певна кількість машин для України скаіжмо раз в місяць тих жуків завозять 100 штук. Потім їх кидають по салонам - наприклад у Львів попаде всього 4 штуки. А охочих є 200...а машин реально нема. Щоб завозили більше треба відповідно автодилерам заключати інші умови, але якщо будуть завозити по 300, а наші перестануть купляти бо перестануть давати кредити (доречі кредити на житло вже зупинили) це погано для дилера, бо наступний місяць він знову має взяти 300 машин а в нього ше 100 є нерозмитнених і не проданих. Потім треба буде продавати ті машини по собівартості...MAECTP0 писав:швидше "тугодумів". Як то так? є попит то треба його вдовільняти а не влаштовувати черги як в совдепії
MAECTP0 писав:Й шо то фігня. Якщо авто продане то якого фони в них стоять?
для этого есть гарантия от производителяpikach00 писав:Модель нова, толком не обкатана, невідомо які там дитячі болячки, але всі пруться його купити
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей