завтра похорон

Вчора біля автовокзалу мотоцик під швидкою був. Ніхто не знає подробиць
Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
завтра похорон
LEgEnDA писав:Вчора біля автовокзалу мотоцик під швидкою був. Ніхто не знає подробиць
+1Myself писав:OKurylyshyn, плюсуюсь, бо я ніяк не допру, як вони там таке могли сотворити...
ще цікавлять подробиці ДТП з пожежою маршрутки. Хто винен і що там сталося?
Andriy01 писав:В мене товариш там проходив. Каже, що валялись руки-ноги і люди в салоні копійки порвані були
http://ua.drugasmuga.com/news/emergency_zone/24894.htmlSpeedo писав: ще цікавлять подробиці ДТП з пожежою маршрутки
29 жовтня, о 20 годині, на 431 кмавтодороги Мукачево-Ів.Франківськ-Рогатин-Львів, поблизу с. Пасіки Зубрецькі Пустомитівського району, водій автомобіля «ВАЗ-21011» при виконанні обгону виїхав на смугу зустрічного руху, де здійснив зіткнення з маршрутним автобусом «БАЗ», повідомляє Автополігон.інфо. Після зіткнення обидва транспортні засоби загорілися.
Внаслідок ДТП водій та пасажир автомобіля «ВАЗ» загинули на місці пригоди, а троє пасажирів автобуса отримали тілесні ушкодження. У салоні автобусу, що здійснював перевезення за маршрутом «Львів - Романів», в момент зіткнення перебувало 9 чоловік. Триває слідство.
Прес-служба Управління ДАІ МВС України
http://zik.ua/ua/news/2011/10/31/316810За даними з достовірного джерела, водій легковика був п'яний. Батько не дозволяв йому сідати за кермо та він послав його і таки поїхав.
Погода вже не та , асфальт холодний . От тому і аварій багатоVusiko писав:Щось останнім часом багато ДТП з мотоциклами. В четвер наш охоронець на фірмі розбився на свому чоппері.![]()
![]()
Слідство задовольнило клопотання адвокатів Дмитра Поповича, проти якого порушено кримінальну справу за фактом смертельної ДТП, про звільнення під заставу.
Брєд! Я не юрист, але впере чую, щоби під заставу відпускали людину винну в подвійному вбивстві. Навіть нехай ненависному. Хай буде, що він розрахувався з потерпілими (хоча, як можливо відшкодувати таку втрату???), але "своїх" 2-3 роки відсидіти, ІМХО, повинен!gribkoff777 писав:винуватець відпущений під заставу (аж) 240 тис. грн.!
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 7 гостей