Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Японці чи Німці
- CAT
- Ім'я:Данило
- Стать:чоловік
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
- Контактна інформація:
Myself, та ти навіть сам не знаєш скільки конів було в твоєї машини і кажеш мені гугл юзати...
Volkswagen - Das Auto
Honda - Das Телевізор
Honda - Das Телевізор
- BOXER
- Номер:5666
- Дякував (ла): 78 рази
- Подякували: 23 рази
Re: Японці чи Німці
CAT, чьо ти завівся? Саша нормально навів конкретний приклад зі свого досвіду. А знати кіко коней було він не зобов"язаний.
Sad, but true.
- CAT
- Контактна інформація:
BOXER, ну від того скільки там сил залежить чи той мотор дійсно такий крутий...а Саша не зміг нормально пояснити.. а якшо там 92 коні з 1.5 16в то це не є мегапоказник....
Volkswagen - Das Auto
Honda - Das Телевізор
Honda - Das Телевізор
- BOXER
- Номер:5666
- Дякував (ла): 78 рази
- Подякували: 23 рази
CAT, та [цензура] скільки там коней. він в першу чергу описав розхід, пробіг + то, шо масла не брав. якшо говорити про надійність - то чим не показник надійності? 

Sad, but true.
- CAT
- Контактна інформація:
BOXER, слухай) в мене колись в гольфі 2 був мотор 1.3 восьмиклапанний карбюраторний двадцятирічний який брав по місту 7 літрів і мав пробіг невідомо скільки... я тоді також скажу шо то супер мотор (хоча насправді він нічим не особливий) і шо [цензура] скільки коней з літри, а головне розхід і то шо він їздив і не ламався...
крутість мотору визначається співвідношенням всіх якостей, а не тільки тим який в нього розхід по місту і ресурс... і взагалі ресурс то тонка справа - в одного власника мотор їздить 300 тис без втручання, а інший вже на 100 тис робить його...
крутість мотору визначається співвідношенням всіх якостей, а не тільки тим який в нього розхід по місту і ресурс... і взагалі ресурс то тонка справа - в одного власника мотор їздить 300 тис без втручання, а інший вже на 100 тис робить його...
Volkswagen - Das Auto
Honda - Das Телевізор
Honda - Das Телевізор
- axel
Stuff, Віталік, я не говорю конкретно про 2,0 в 34 кузові, а загально про М50. 34 має бути 525і і з цим нічого не поробиш.
Myself, І що? В мене 1.8 16V з вдома дроселями, заводським спортивним колекором і прошивкою на 156 сил. Він їсть до 10 літрів в спокійній їзді, в свої 20 він живиться синтетичними мастилами 5w40 і не зловживає ними і дрючить на 402м. Lancer X 2.0 на 4 корпуси, так він потужний і більшій половині світового автопрому до нього дуже далеко, але справа далеко не в тому. Він шумний і 4 циліндровий задоволення від водіння він не приносить ніякого.. коли відкривається другий дросель то враження, що за мною взілтає реактивний літак, він ніколи не матиме стабільної роботи. А от М50 навіть цей же 2.0 він тихий, врівноважений і стабільний, в нього надзвичайно м'яка робота, і перфектний звук. 320 М50 мені може й програє в заїзді якийсь корпус але то нічого не змінить там М50, а в мене М42 і тим все сказано. От я ніколи не повірю, що ця "пєчька" що жила у тебе під капотом могла дати тобі хоча б якесь задоволення від водіння. В мене така ж сама, але окрім твоєї моя має потужність і момент в 195 ньютонів.Myself писав:В мене на Мітсубіші 1991 року був 4G15 (1499 см. куб., 12 клапанів) - супер двигун, шустрий, динамічний, особливо в діапазоні після 2000 обертів. Продавав я його з пробігом далеко поза 300 тисяч, масла він не брав - від заміни до заміни рівень зменшувався грам на 200-300, компресія як книжка пише... І при цьому економність використання пального мене "вбивала" - по трасі при 90-110 - 4,5 літри А-95 на 100 км... По місту-близько 8-ми... Нагадую - 1991 рік випуску...
bmw-club.lviv.ua
- Myself
- Ім'я:Oleksandr
- Номер:ВС 0990 ВО
- Дякував (ла): 19 рази
- Подякували: 71 рази
- Контактна інформація:
Так, тут щось не те почалось... Давайте по-порядку. Взагалі тема ні про що, 132 сторінки суперечки людей, які один одного не чують. Я - користувач: не гонщик, не технік, а людина з гуманітарною освітою, яка просто любить їздити. Смішно та інколи цікаво було читати дружні перепалки в стилі Флудилки, тому час від часу заглядував в цю тему. Про мотори завівся не я, і не мене треба лікувати:-) САТ сказав, що в М50 мінусів немає, я йому просто написав, що в принципі мінусів немає багато інших моторів, в т.ч. японських. Як приклад навів мотор мого Міцика, який мені справно служив 150 тис.км. Просто - приклад з досвіду, без заглиблення в технічну інфу. На що мені було сказано, що "побарабану твій мотор"
- дай технічну інфу. Я дав перше, що викинуло в Гуглі.
І почалось...
Короче, паци, будьте простішими
Я не маю бажання з кимось сперечатись і щось доводити. Готовий навіть визнати, що М50 зокрема і німецький автопром - загалом най-най-найкращий в світі, і їздять на ньому виключно авторитетні пацани з залізними яйцями та нервами, всі як один драйвери від бога, а Люк Бесон - [цензура], який просто мстився червоному мерсу, що в дитинстві підрізав його на трасі
Я не їздив за кермом німецьких машин, йно як пасажир, тому свою думку щодо того, хто кращий не висловлював тут ні разу. Але хотілось би, щоб люди, які крім 20-річного фольца чи бімера їздили тільки на старій дідовій шістці теж адекватно сприймали машини інших, не німецьких марок 

І почалось...
Короче, паци, будьте простішими

"Нам не страшні московські воші. Нам страшні українські гниди."
Симон Петлюра
Симон Петлюра
- BAKS
Myself писав:Короче, паци, будьте простішимиЯ не маю бажання з кимось сперечатись і щось доводити. Готовий навіть визнати, що М50 зокрема і німецький автопром - загалом най-най-найкращий в світі, і їздять на ньому виключно авторитетні пацани з залізними яйцями та нервами, всі як один драйвери від бога, а Люк Бесон - [цензура], який просто мстився червоному мерсу, що в дитинстві підрізав його на трасі
Я не їздив за кермом німецьких машин, йно як пасажир, тому свою думку щодо того, хто кращий не висловлював тут ні разу. Але хотілось би, щоб люди, які крім 20-річного фольца чи бімера їздили тільки на старій дідовій шістці теж адекватно сприймали машини інших, не німецьких марок

- vovka
- Дякував (ла): 56 рази
- Подякували: 96 рази
- Контактна інформація:
зрозумілоMyself писав:а людина з гуманітарною освітою, яка просто любить їздити

http://alf.disim.com/serial/screenplay.htm
Віллі: Альф, дай мені, будь ласкав, гайкового ключа.
Альф (співає далі): "Хай кОлесо долі крутиться далі..."
Віллі: Альф, передай мені ключа...
Альф (так само співає): "Хай серце співає у жовтім металі".
Віллі: Альф!
Альф: Як тобі там, Вільям?
Віллі: Скажу щиро, мені потрібна твоя допомога. Я погано в цьому розбираюся.
Альф: Я теж. Я просто повертаю ключика і воно заводиться.

- Myself
- Ім'я:Oleksandr
- Номер:ВС 0990 ВО
- Дякував (ла): 19 рази
- Подякували: 71 рази
- Контактна інформація:
vovka, твоя відповідь на вихоплену з контексту фразу в принципі показує безперспективність подальших дискусій. Якщо ти можеш робити висновки про людину з чотирьох слів - мені тобі нІчого сказати
- ти і так геній і знаєш все
Ті, хто мене знають, знають також, що закінчена аспірантура і не захищена, але написана дисертація не заважають мені робити власноруч меблі, міняти сантехніку та ремонтувати автомобілі (в т.ч. чужі). І людиною, яка не знає, що таке ключ чи штангель мене ще ніхто не називав...
Ну і наостанок: перехід на особистості (який немає нічого спільного з темою "Японці та німці") свідчить, що логічні аргументи у тебе закінчились. Тобто, тобі нічого сказати... Може, краще промовчати?

Ті, хто мене знають, знають також, що закінчена аспірантура і не захищена, але написана дисертація не заважають мені робити власноруч меблі, міняти сантехніку та ремонтувати автомобілі (в т.ч. чужі). І людиною, яка не знає, що таке ключ чи штангель мене ще ніхто не називав...
Ну і наостанок: перехід на особистості (який немає нічого спільного з темою "Японці та німці") свідчить, що логічні аргументи у тебе закінчились. Тобто, тобі нічого сказати... Може, краще промовчати?

"Нам не страшні московські воші. Нам страшні українські гниди."
Симон Петлюра
Симон Петлюра
- vovka
- Дякував (ла): 56 рази
- Подякували: 96 рази
- Контактна інформація:
Myself, розслабся :)
оце все робить тебе занадто напруженим, дивись простіше )) ця тема вже давно не є серйозною :)Myself писав:Ті, хто мене знають, знають також, що закінчена аспірантура і не захищена, але написана дисертація
- Kritik
- Ім'я:Саша
- Номер:KR
- Дякував (ла): 23 рази
- Подякували: 79 рази
- Контактна інформація:
фсьоравно Geely EMGRAND краще будь-якого німця і япошки 

- Stuff
- Ім'я:Віталік
- Дякував (ла): 15 рази
- Подякували: 29 рази
- Контактна інформація:
axel, я вже чув байку про те що 2,5 бере в два рази меньше бензи, мій же результат за вчорашній день, 200 грн бензи-127 км. пробігу 

количество слов не определяет качество речи...
- andriy320e30
- Ім'я:andriy
- Дякував (ла): 20 рази
- Подякували: 15 рази
- Контактна інформація:
я на 1.8 на 100гр можу наїздити 40км .-це ні про що не говорить
2.5 має більший момент і його не треба крутити високо .а 2.0 неїде до
3000об і його треба крутити для обгонів і тд .і тоді получається розхід більший ну
не в 2 рази :)
2.5 має більший момент і його не треба крутити високо .а 2.0 неїде до
3000об і його треба крутити для обгонів і тд .і тоді получається розхід більший ну
не в 2 рази :)
TURBO -POWER
- DNK
- Ім'я:Діма
- Подякували: 3 рази
ого в мене получаєть 190 км на 200 грн бензи.ГРубо 19 літрів так?Stuff писав: 200 грн бензи-127 км. пробігу
Я гнівався на Бога за те що не мав взуття,
доки не побачив людину яка не мала ніг...
ВОРОГИ-ЖУЛЄН
ВОРОГИ-ЖУЛЄН
- Stuff
- Контактна інформація:
andriy320e30, я спецом їздив до 3 тис!
DNK, 16,5 грубо

DNK, 16,5 грубо

- DNK
- Ім'я:Діма
- Подякували: 3 рази
а шо за бенза така дорога ?
Я гнівався на Бога за те що не мав взуття,
ВОРОГИ-ЖУЛЄН
ВОРОГИ-ЖУЛЄН
- axel
andriy320e30, Я на 9 літрах їду з Городка в Брюховичі, з Брюхович на Луганську і назад в Городок, комп в мене показує 11 літрів, але я йому не вірю поки не перекодую під IS мотор.
bmw-club.lviv.ua
- Stuff
- Контактна інформація:
DNK, як ти рахуэш к-сть проїханих км?
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 3 гостей