Розмови на різні теми про авто

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK

Відповісти
Хрєнь в антифрізі
50ProCent
Стать:чоловік
Дякував (ла): 0
Подякували: 0
Хрєнь в антифрізі

Повідомлення 50ProCent » Пон, 31 жовтня 2011, 12:08

Питання з розділу "фантастика".
На вихідних міняв в авто антифріз. Заливав новокуплений. Але згадав що залишалась ще з минулого разу банка розбавленого (5 років тому, HEPPU синій), і вирішив в неї заглянути.
І :ninja ... що за хрєть там плаває!?!?!?! Якість здорові лахміття чогось, як водорослі. Банка стояла в підвалі, щільно закручена, нічого попасти не могло (хіба з водою якою мішав). Ніхто з таким "мутантизмом" не стикався???

nazikey
Ім'я:Назар

Re: Хрєнь в антифрізі

Повідомлення nazikey » Пон, 31 жовтня 2011, 12:36

термін придатності в нього зкінчився та вся хімія сама по собі зжижилась.

50ProCent

Повідомлення 50ProCent » Пон, 31 жовтня 2011, 13:35

теж про це відразу подумав, але форма якась чудернацька, не як згусток чогось, а таке як лохматі водорослі...
калатав банкою, думав розмішається, нічого не вийшло.
Просто цікаво, чи могло в антифрізі щось вирости? Вода до речі була не дистильована, а з крана (пропорція 2:3).

bossjara
Ім'я:Антон
Номер:59105TC
Дякував (ла): 1 раз
Подякували: 5 рази
Контактна інформація:

Повідомлення bossjara » Пон, 31 жовтня 2011, 13:52

50ProCent, потримай ше 5 років і воно піде до школи :D
по темі - як дуже тебе мучає шо то таке, віднеси в 8ий корпус палітєха, там тобі лаборанти за літр спірат проведуть спектральний аналіз))
а нє - то просто спали нафіг, щоб не дай боже воно не пішло по вулицях гуляти)))
http://tuning.lviv.ua/forum/viewtopic.php?f=39&t=29544

ibit
Ім'я:Igor

Повідомлення ibit » Пон, 31 жовтня 2011, 13:55

то напевне звичайна плісінь.... багато чого плісініє із будматеріалів(речовин), бітумно-каучукове(на водній основі) покриття для даху, теж у мене запліснявіло всього за 2 місяці(пів відра використав а пів залишилось..) а вода із крану от і плісінь полізла...(закрий на пів року воду у банці..і там будуть "водорослі зелені")...

у суботу зняв пічку із свого жигулика 75року.. радіатор мідний чи латунний,там піпець що у середині було... 40хв під краном промивав - витрушував - оцтом вимивав, а звітам піску, кусків якоїсь гуми чи герметика, накипу, напевне воду туди заливали... бо солей купа.. піску... бруду....
надумав що треба і радіатор промити.. і двигун....шокувало те що у такому маленькому радіаторі могло поміститись...

Серёга
Дякував (ла): 1 раз

Повідомлення Серёга » Пон, 31 жовтня 2011, 14:11

50ProCent, а де купляв ? може підробка

бо на базарі Галицьке перехрестя на дорозі друга будка чорт торгує пальоною тормозною жидкостю ! коли купляв то здивувався чо банка вздута взяв другу тоже вздута і всі вздуті на полці...залив собі в машин педаль почала брати на самому кінчику заїхав на сервіс колодки підвели нічо не дало...попробували прокачати систему(було повітря)прокачали виїхав...через годину знов то саме....їду на сервіс знов було повітря і педаль брала на самому кінчику...вже хотіли до головного циліндра лізти і тут я взяв банку там де було ше пів літри запах як сцакі :D а в нормальної жидкості такий троха кисловатий... і колір якись мутний був :boxed показав майстрові він сразу сказав шо то пальонка...ту всю злили залили нової прокачали систему і всьо гуд !!! поїхав на перехрестя до того штемпа він казав шо вибачається шо він незнав,шо він взяв на другій фірмі на паро гривень дешевше т.д. і саме главне шо дальше тою самою жидкостю торгує :angry

mister_X
Ім'я:Юра
Подякували: 1 раз

Повідомлення mister_X » Пон, 31 жовтня 2011, 14:12

bossjara, :D :D жжош
ibit писав:багато чого плісініє із будматеріалів(речовин), бітумно-каучукове(на водній основі) покриття для даху
+1

CAT
Ім'я:Данило
Контактна інформація:

Повідомлення CAT » Пон, 31 жовтня 2011, 14:18

50ProCent писав:5 років тому, HEPPU синій
в антифриза термін придатності 5 років...
Volkswagen - Das Auto
Honda - Das Телевізор

VETERAN
Дякував (ла): 10 рази
Подякували: 32 рази

Повідомлення VETERAN » Пон, 31 жовтня 2011, 14:19

У мене таке в двигуні завелось - цього року вперше помітив. Подібне на зацвившу медузу. А помітив, бо перестав нормально грітись газовий редуктор - не хотіла їхати на газі. Не думаю, що то щось живе - мотор часто перегрівався. Один раз навіть закипів. Залив антифріз після капіталки весною, а у серпні уже мив систему. Скорше за все - бодяжений антифріз - ллють туди, що попало.

Відповісти

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 28 гостей