Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
так сравнивать нужно более менее одинаковые комплектухи, а не тупо что дешевлеcdrom писав:найдешевша комплектація майже в 1,5 рази дорожча від Juke
+500Myself писав:ну це справа самку
- аргументуй? тим щоMAECTP0 писав:машина для випендрьожа
чи шо?MAECTP0 писав:бульбу не повозиш.
самый главный критерий это то, что Шкода будет полноприводной! :) покупая это чудо в версии 2WD и говорить что Шкода в 1.5 раза дороже - как минимум смешно :) ибо весь смысл таких машинок - в полном приводе, имхо!Demyan писав:з неї одразу видно, що шкода за 30 куе краща передніми та задніми сидіннями, багажником, шумом та кліматом. Для мене клімат ен принципово, кондюка достатньо з головою, шум поняття відносне(тай шумку ніхтоне відміняв), з заду я їздити не збираюсь, то му мені по барабану, якшо комусь буде тісно - най іде пішки)))
Хоча, може тре в живу глянути...KIA Soul – симпатичный микровэн немного смахивающий на кроссовер
і ригати в слід не будутьDemyan писав:За ті гроші будеш мати і підігрів сидінь і зеркал і 6 динамків з ЮСБ і серво шкіряний руль і клімат контроль і протитуманки.....
100%! а якби ше й той привід виключався на літо то взагалі було би класно. а так навіть ніхто штовхнути не захоче коли забуксуєш, бо важка ж буде, то вже не 8ка)))antik писав: ибо весь смысл таких машинок - в полном приводе, имхо!
Оля, ну ти чого, дивись яке воно "хвайненьке"Sally писав:і ригати в слід не будуть
Чесно кажучи дешево зроблений всередині.Demyan писав:KIA Soul
краще зроблений, повір. Уплотнітєлі в дверях кращі, пласама більш приємна ніж в жуку. І дверні карти в мід комплектації ідуть покращеної якості, з вставками.Dreams писав:Чесно кажучи дешево зроблений всередині.
тут краще бенз, чомусь з дизельним в багатьох є проблеми не з двигуном а то з кліматом то з електронікою то ще з чимось...не знаю з чим повязно але є таке.Oleh Nemchinov писав:дизельним Соул
автор розглядає авто за 20000к.antik писав:ак сравнивать нужно более менее одинаковые комплектухи, а не тупо что дешевле
bossjara писав:ну кашкай само собою краще, ікстрейл, ще краще,а патфіндер то вообще. А ще мені подобаються інфініті 35. Але мова йде про щось більш емнш реальне.
Кашкай стартує від 29 к.
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 3 гостей