Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Тітани
- Figaro
- Ім'я:Tarik
- Стать:чоловік
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
- Контактна інформація:
народ може для когось це буде смішне питання а я ненаю.
чим відрізняється прості тітани від кованих?
Яка краска має бути шоб покрасити ковані диски і як це краще робити?
TRT
-
- Дякував (ла): 4 рази
- Подякували: 3 рази
Re: Тітани
Зачем тебе ковку красить? Она и сама по себе ничего выглядит, да и стоит подороже литья (более правильное название "титанов"). Ты ее часом со штамповкой не путаешь? Про типы дисков можно прочитать, например, здесь:Figaro писав:народ може для когось це буде смішне питання а я ненаю.
http://www.autobam.ru/language/?page&id=19
говорят, есть еще сборные, но они не сильно распространены.
Насчет краски не знаю, все никак не было времени этим заняться, тоже хотел себе штамповку перекрасить когда-то.
З.Ы. Не стесняйся пользоваться google'ом или yandex'ом :), там можно найти ответы на многие вопросы, даже те, которые временами неудобно задать. Мой линк - первое, что выдал google на запрос "Типы колесных дисков".
- Pioneer
- Ім'я:Тарас
Re: Тітани
всетаки купив???Figaro писав:народ може для когось це буде смішне питання а я ненаю.
- Figaro
- Ім'я:Tarik
- Контактна інформація:
завтра маю їхати дивитись остаточно. я бачив тіки фотки. казали шо трошки покоцакі вот і думаю чи то помалювати. диски похожі як в паші тіки в нього вони запресовані тіпа в середину і звезда вужча. а там ширші і випухні. кароче бачив такі самі але білі на 2107 темнього синього кольору, дивиться бомба
TRT
- Pioneer
- Ім'я:Тарас
!
Старий за ті гроші шо ти казав бери і недумай!!!Figaro писав:завтра маю їхати дивитись остаточно. я бачив тіки фотки. казали шо трошки покоцакі вот і думаю чи то помалювати. диски похожі як в паші тіки в нього вони запресовані тіпа в середину і звезда вужча. а там ширші і випухні. кароче бачив такі самі але білі на 2107 темнього синього кольору, дивиться бомба
- Nazarik
Figaro
Я ж некажу некупляй бо то фуфло напевно якесь раз стільки коштує! Просто тобі сказали ціну а ти їх ще небачив вот так і кажу шо спочатку на них глянь і якщо стан зашибісь то бери й недумай за ті гроші :) !! Кадр
Я не хотів тебе обідити
:

Я ж некажу некупляй бо то фуфло напевно якесь раз стільки коштує! Просто тобі сказали ціну а ти їх ще небачив вот так і кажу шо спочатку на них глянь і якщо стан зашибісь то бери й недумай за ті гроші :) !! Кадр

всьо [цензура].. розвод і девіча фаміліяFigaro писав:нелюблю тих людей які біжать по перед батька в пекло...
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 30 гостей