ти красавчегCAT писав:яскравий приклад: найпопулярніша машина в штатах - Тойота Камрі, абсолютно безликий, безхарактерний, допотопний засіб пересування який всіх підкупив своїми розмірами і невеликою ціною...

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
ти красавчегCAT писав:яскравий приклад: найпопулярніша машина в штатах - Тойота Камрі, абсолютно безликий, безхарактерний, допотопний засіб пересування який всіх підкупив своїми розмірами і невеликою ціною...
DNK писав:заздріть нам
DNK писав:реально смішно читати
я їздив в Штатах. убогі дивани і фсьо.Stuff писав:проїхатися для початку в кровн вікторії, севілі чи капрісі
BOXER, на чому? На ровері чи на таксі?BOXER писав:я їздив в Штатах. убогі дивани і фсьо.
і я їздив в штатах, Хонда Елемент за 20К просто ульотна машина, не диван - диваніще першого класу!!!BOXER писав:я їздив в Штатах. убогі дивани і фсьо.
добре, убогі, хай буде по вашому, але дивани, вони мають ізюминку, а що мають Опеля-Фольксвагени-Шкоди?BOXER писав:я їздив в Штатах. убогі дивани і фсьо.
е30 має душу і характер і драйв, і знову те ж саме питання, а що мають Опеля-Фольксвагени-Шкоди?BOXER писав:нічьо, Віталя, "і тєбя вилєчім", Е30 ти вже почав уважати, скоро діло дойде до Г3![]()
![]()
Я тобі заздрю, що в тебе "Джип" який не з'їде з польової дорогиDNK писав:реально смішно читати,япошкі рулять нормально довго і впевнено.Так шо заздріть нам
истину глаголишь!wazzup писав:власники шкода думають шо всіх намахали бо купили фольксваген дешевше
влавники фольксфаген думають шо всіх намахали бо купили ауді дешевше
ну а власники шкода думають шо всіх два рази намахали бо купили ауді на багато дешевше
axel писав:Я тобі заздрю, що в тебе "Джип" який не з'їде з польової дорогиDNK писав:реально смішно читати,япошкі рулять нормально довго і впевнено.Так шо заздріть нам![]()
Заздрю "дорогому" пластику в тебе в салоні... теж дуже такий хочу.
Скажу наступне: японські машини мають один великий плюс порівняно з німецькими - вони дарують ностальгію, шумом від коліс через відсутність шумки, свистом дзеркал, звуком двигуна в салоні... усе як у 2109 в якій Вас тато катав в далекому 92-му. Німецькі машини так не можуть...
чуш, АнжейBOXER писав:всі шанувальники ідіоти, по-твоєму?
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей