в 5-ій ранку з молотком додому до винуватця?KELEVRA писав:як то розрулилось

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
в 5-ій ранку з молотком додому до винуватця?KELEVRA писав:як то розрулилось
я думаю якби то так просто було, він би так і зробивMyself писав:KELEVRA, 2000 грн і всьо?Та при таких розкладах треба було стільки ж, тільки в у.о. брати...
по страховці чи по МТСБУ?KELEVRA писав:Сьогодні отримав матеріальну компенсацію в розмірі: 2000 грн.
ага, мені чуть більше 2.5 грн дали.При тому що я виїздив горючого мінімум на 500 грн і часу святковго часу(!) потратив не один тижденьMyself писав:2000 грн і всьо?Та при таких розкладах треба було стільки ж, тільки в у.о. брати...
gribkoff777, нє-нє...gribkoff777 писав:в 5-ій ранку з молотком додому до винуватця?
так ти правий !lizard писав:я думаю якби то так просто було, він би так і зробив
без страховок і т.д. Він тупо з кишені витягнув і віддав !sergey писав:по страховці чи по МТСБУ?
+100500, а "втеча з місця ДТП"? А моральні збитки?Myself писав: Та при таких розкладах треба було стільки ж, тільки в у.о. брати...
значить, 2000 то чистими?KELEVRA писав:Мусів "стимулювати" інспектора з дізнання черезе начальника ДА
Пробуй, потім розкажеш. Тоже планую підмарафетити тачку.KELEVRA писав:Треба коста вони десь свої клубні машини класно малюють, може то з ними зв"язатись...
Виробити новий техпаспорт фігню коштує. І якщо у твому випадку мова про малі гроші (може би чуваг і все зробив, як вимагається, хоча навряд, бо воно явно чмо), то в принципі винуватцю простіше забути про техпаспорт/права/паспорт і виробити новий документ. Ну і (в залежності від рівня свинства в його голові) може ще й мєнтам подзвонити і сказати, що у нього вкрали доки і вимагають гроші.я дядькові запропонував варіант - пишеш розписку + даєш як завдаток техпаспорт - завтра їдем на сервіс, розраховуєшся за роботу, отримуєш техпаспорт назад
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 24 гостей