А ще добре би було, яби ці фоти попали в ДАІAndrewK писав:Ще через пару хвилин я вийшов і показазно почав фоткати ситуацію, включно з її іпaльником

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
А ще добре би було, яби ці фоти попали в ДАІAndrewK писав:Ще через пару хвилин я вийшов і показазно почав фоткати ситуацію, включно з її іпaльником
ага, та, мені теж подобається, коли ти йому(їй) говориш вийшовши з машини чи принаймні відкривши вікно а воно сидить в закупореній машині і шось там розказуєAndrewK писав:Воно пробувало через закрите вікно щось вякати, але звісно нікуя чути небуло
Аякже. Хоча біля Палацу Потоцьких бачив наших стражів.Myself писав:Жульєн, і шо, воно далі посунуло проти шерсті
я думаю шо запапркувався на тротуарі та і всеMyself писав: і шо, воно далі посунуло проти шерсті? Ушльопок якийсь...
п*цдити таких і влштовувати "суди лінча", якщо дайців вони вже не боятьсяMAECTP0 писав:Господар життя.
а віднести заяву (можна й колективну) в ДАІ слабо? Щоб права забрали, бажано пожиттєво. Чи всім лєнь маратися?rusmaks писав:Цей "мажор" їздить, як йому хочеться
Ні, не слабо, але для цього потрібно по-більше фактів порушення, тобто фото та відео .Speedo писав:а віднести заяву (можна й колективну) в ДАІ слабо? Щоб права забрали, бажано пожиттєво. Чи всім лєнь маратися?rusmaks писав:Цей "мажор" їздить, як йому хочеться
Чи всі чекають поки такий їздун ДТП не створить зі смертельними наслідками. Фігня, коли сам вб"ється, а якщо когось ?
Мабуть цього й добиваэтьсяrusmaks писав:про нього взагалі будуть писати всі
думаю він й паркується на стоянці для інвалідів.rusmaks писав:йому на всіх "насрати"
Зараз переглядають цей форум: Bing [Bot] і 11 гостей